Kızlar biz ev almak için tüm altimlarimi banka kartlarını bosaltik benim istediğim daire son katti fiyattan dolayı ya son ya birinci kat diyetlerine paramız yetmiyor ben son kat için çektim kredi bugün evler zam yedi 100 milyarla kaybbettik şuan birinci katı var aynı sitede güzel cephe Allah var önü açık vs ama ben istemiyorum 3 milyon birinci kata bağlamak eşimde diyor buda gitse elimizden evsiz kalırız hafta bir zam yiyor evler ay bana bir akıl verin ne olur ya eski evlere gircem yada inşaattan iki aya anahtar teslim birinci kat sıfır daire alacam
Bizde yeni ev aldık son kat (4.kat) nasıl olacak bilmiyorum ama şu an kirada 1.kattayim perişan halledeyim üst katın sabahlara kadar gürültüsü mu dersin banyo tuvaleti kaçırıyor ve yaptırmıyor onu mu dersin bahçeden gelen tozu topragi mi dersin bilmiyorum. Hiç memnun değilim. Bundan önce de zemin kattı onunda bir farkı yok 1.kattan. son kata ısınmıyor diyorlar bilmiyorum artık bakacağız.
Kesinlikle birinci kat
1.kat dedign giris kati deilse al ne farkediyor cati kati alinir mi hic catidan su gelme olaylari hic bitmiyor 2 3 ayda 1 cati icn para toplaniyor millette adam akilli iste yapmiyo her yagmur yagd7ginda sikinti cekersin
Üst katta hiç oturmadim ve korkarım diye düşünüyorum. Bnce alt kat en güzeli
Bence alt kat her açıdan daha iyi kolayca inebilirsin çocuklar varsa sürekli asansör korkunuz varsa özellikle ve yükseklik korkunuz varsa kesinlikle alt katlar daha iyi ve serin olur yazın zemin kat değilse üst kat daha iyi bence
Ben yükseklik korkum gereği yüksek kat insanı değilim ya. Şuan 2. Kattayım ama kot farkından dolayı 4. Kat gibi. O bile fazla bana. Elindekini de kaçırma al gitsin derim. Gönlüm müstakilden yana inşallah o da olur bir gün
1,497,711 soru
24,465,346 cevap
354,850 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın