+4 oy
980 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar eşim olacak adam annesi bilim komşusu olan kadına aynen geçen konuşma benim gördüğümu anlayınca sanki kendisi  yanlış yapmış gibi  yanlış anlamışım o ona banyo yaptinmi banyoda misin şarjı Alaçam demeye getirmiş gibi siz olsanız ne anlarsiniz

Kadın:Yorgunum 

Erkek:Yorgunum

Kahve sözünde geçerli misin 

Kadın: evet

Erkek : sekiz bucukta ordayım 

Kadın : gelirken annenini getir

Erkek :yok getirmem isim var unuttun mu

Geliyim mi

Kadın:Bekle yok 

Erkek : banyo yaptın mi

22 Cevaplar

+16 oy
(397 puan) tarafından

Büyük konuşmak istemiyorum ama insan kör mü oluyor acaba, aklı mantığı devre dışı mı kalıyor ki diyorum. Bu konuşma resmen randevulaşma. Hemde cinsellik adına. İdrâk edemiyor musunuz gerçekten? 

(9,586 puan) tarafından

Yok kocasını bir kollama durumuna bürünmüş madem post actın lincleyecekler ara arastır git o kadınıda yırt rezil et demi ama

tarafından

36 yaşında  eşim ister inan ister inanma istersen mesajlarının ekran görüntüsü var Atabilir.Ben kocamı kollama modunda değilim öyle olsam baba evinde olmam sadece hala inanamıyorum bu kadınla yakindim 

(9,586 puan) tarafından

E var kanıtında var eşinin dediklerini okuyorum her postun altına savunma gibi yazmışsın adam seni kandırmış bes belli nerdesin şimdi mesela aynı ortamda bulunuyomusunuz suan inandınmı dediklerine

tarafından

Savunmak değil yeminle insan bazı şeyleri kaldıramıyor inanın bari siz yapmayin

(7,541 puan) tarafından

baska yorumlari ve cevaplari okumadim da kadinada yuklenmeyin . bole bise basimza gelse mantikli saglikli fusunulmeyebilir belki şok olur insan binbir senaryo ile aksini kanitlamaya calisir kafasinda falan .  burdan dis goz ile okununca kimseye normal gelmez bu tarz bir yazisma

-Reklam-
+6 oy
(787 puan) tarafından

Eşiniz pek de gizli konuşmamışa benziyor bence bu yazılarını eşine sor kimdir nedir neden böyle yazdığıni açıklasın yani

tarafından

O ben yanlış anlamışım gibisine getiriyo WhatsApp kopyaladim

(787 puan) tarafından

İyi de canım bunu yanlış anlaşılması mı var ya insanları saf yerine koymaktan artık vazgeçsinler 

(7,541 puan) tarafından
+2

bi adamin elalemin banyo yapmasini sorup dusunecek kadar bir konusmasi yakinligi yanlis anlasilmaz direk yanlis zaten

+6 oy
(8,515 puan) tarafından

Aralarında anne bir espiridir yani anneni de getir beni isteyin gibi bir espiri olabilir. Zaten durum ortada annemi getiremem işim var unuttun mu demek, sevisecegiz işimiz var demek. Maalesef kocana ne derse desin inanma m zaten bahaneler yalanlar üretecek açık açık kabul eder mi. Yerinde olsam kadınla konuşurum kocasına yazışmalarını hosterecegimi söylerim ortalığı bir alevlendiririm 

+5 oy
(7,437 puan) tarafından

Başımdan kaynar sular aktı. Seni düşünemiyorum bile.. 

Herşey ortada. 

(7,437 puan) tarafından

Birde eşinde o kadının numarasının olduğunu biliyor muydun?

+5 oy
(2,193 puan) tarafından

Bu mesajları gördüğüm gibi o telefonu (Eski olurdu muhtemelen) kocamın kafasında parçalardım. Yemin ederim çomak sokmak gibi olacak ama herşey ap açık ortada . Hemen kocana söylemeseydin keşke , biraz daha kanıt toplasaydın

(1,015 puan) tarafından

Ama kadin anneni de getir diyo canım haberi olmasa ne diye gidicek oğluyla kadının evine sen yokken 

(14,058 puan) tarafından

O cilveleşme kızlar kadın ne amaçla geleceğini bildiği için güya takılıyor Adama post sahibi hala ne düşünürsünüz diyo da boşanma sebebi bu

(7,437 puan) tarafından

Kesinlikle boşanma sebebi.

(21,517 puan) tarafından

Daha önce anneme gideceğim ya da buna benzer şekilde bir şey söylemişse bir çeşit şifre espri haline dönmüştür 

(1,015 puan) tarafından

AA belkide canım hiç bu açıdan düşünmemiştim

+5 oy
(9,586 puan) tarafından

Banyo yaptınmı dior bacımmm neyini yanlış anlamışsın nie herifin baskasına banyosunu soruyo gusullendinmi demek isdiyor ne dior bu adam

(1,969 puan) tarafından

Bu günaha giren gusül almadan da gezebilir  sanki banyo yapınca temizlenecek pislikler 

+4 oy
(306 puan) tarafından

Bunun senin eşin kadinlami konuşmuş 

tarafından

Evet kadınla konusmus

+3 oy
(3,751 puan) tarafından

Her sey açık gibi

+3 oy
(53,456 puan) tarafından

anne ne alaka ben onu anlamadim

(1,015 puan) tarafından

Evet ben de onu anlamadım canım sordum ama cevap da bulamadım

(349 puan) tarafından

Bana şifreli bir konuşma , prezervatif gibi birşey geldi aklıma , banyo yaptın mı diyor zaten sorunun sonunda sanki kadın regl vs temizlendin mi anlamında annede sifre li birşey gibi geldi bana 

+2 oy
(4,028 puan) tarafından

Yanlis anlasilacak hicbirsey yok hersey ortada maalesef. O kocani sen mi yolarsin biz mi yolalim. Sonra o komsu kadini sen mi rezil edersin biz mi edelim bacim. Bak benim bile cinnetim geldi, lutfen birseyler yap seni saf yerine koyuyor o kocan olacak herif

+2 oy
(14,058 puan) tarafından

Sorun şaka mı ?

+2 oy
(5,395 puan) tarafından

Hiç iyi anlama gelmiyor her şey ortada msjları gördüğün gibi telefonu alıp hesap sorman lazım dı sonrası inkar eder olan msj da siler 

tarafından

Sildi zaten

+2 oy
(1,577 puan) tarafından

Off bu post tüylerimi diken diken etti ne diyeceğimi bilemiyorum 😔

+2 oy
(5,224 puan) tarafından

Senin yerine ben stres oldum karnım ağrıdı ya of

tarafından

Geceden belli uyuyamadim

+2 oy
(205 puan) tarafından

Allah korusun insallah benim esim oyle bisey yapsa gorsem boyle kanitli bir sekilde gorsem o telofonun onun suratina atar bir daha yuzumu gormezdi yani banyo yaptin mi demek hersey ortada da bacim bide semimi saf yerine koyuyo karisi olupta gozu disarda olan her adamin Allah belasini versin insalllah .........

+2 oy
tarafından

Ohaaaaaaaaa bariz hersey ortadaaaaa

+1 oy
(12,196 puan) tarafından

Eşinle birlikte gorusuyomusun bu kadınla hiç çünkü gelirken anneni de getir demiş ya aralarında bir espiri olabilir eşini değilde anneni demiş bence yani senden bahsetmiş olabilirler kocan seni aldatıyor bunun asla açıklaması olamaz  herseey ortada banyosunu dahi bilecek kadar ileriye gitmişler ne yap et kurtul arkandan iş cevirmelerine daha fazla izin verme sakın..

tarafından

Kaynanamın komşusu bu kadın yedi yirmi dört bizlerle takılıyor 

(12,196 puan) tarafından

Allah böyle şeytan yüzlü kişilerden herkesi muhafaza etsin ne yaptın peki eşinle yüzleştin mi 

tarafından

Evet o art niyetle yazmadığını falan diyor

(12,196 puan) tarafından

İnanmadin dimi cünkü böyle art niyetle falan alakası yok herşey belli zaten 

tarafından

İnanmadım şuan babamlardayim

0 oy
(460 puan) tarafından

Açık ve net aldatma yatma kalkma . Baska evirip çevirmeler asla yer yok. Erkek milleti varyaaaa Allah onların kökünü kurutsun insallahhhhh.  Öyle bir çevirirler ki herseyi sen cidden yanlis anladığına inanır kendini suçlu hissetmeye başlarsın.  

0 oy
(29,807 puan) tarafından

Buna normal deyip yanlış anlamışsn kafasına yatacak kişinin beyninden şüphe ederim bayağı bayağı yiyeceği haltlari açık etmişler 

0 oy
(509 puan) tarafından

Her şey gayet açık ve ortada yanlış anlamaya hiç müsait değil kesinlikle yanlış anlaşılacak bir şey yok senin yerinde olsam susmaz kaynanama söylerdim 

İlgili sorular

+3 oy
8 cevap 188 göst.
28 Mart 2025 Diğer kategorisinde ipek4161 (4,654 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 423 göst.
0 oy
6 cevap 317 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Muge (147 puan) tarafından soruldu
+3 oy
17 cevap 548 göst.

Kategoriler