+2 oy
113 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (20 puan) tarafından

Kızlar bugün tuvalet eğitiminde üçüncü gündeyiz ve hiçbir şekilde yapmak istemiyor hadi tuvalete gidelim diyorum hayır istemiyorum diyor hadi otur şimdi diyorum asla oturmuyor sadece oyalanıp kaçıyor altına kaçırdığı zaman köşede sessizce duruyor alıştırm kilosu da kullanmak istemiyorum tamamiyle bez benzeri şeylerden uzak tutmaya çalışıyorum ne yapmalıyım 26 aylık bende 12 haftalık hamileyim artık öğrensin istiyorum nolur tecrübelerinizi aktarın kafayı yiyecem 

3 Cevaplar

+2 oy
(2,303 puan) tarafından

Altına yapmasına izin ver ve kızma... Altına yapa yapa bir süre sonra rahatsız olacak.  O şekilde öğreniyorlar..

-Reklam-
+2 oy
(743 puan) tarafından

Şimdi beze yaptığı için ilk süreçte tutmayı bilmediği için altına yapabilir sakin yaklaş altına değilde buraya yapmamız gerekiyor de alıştırma kilodu çok iyi ama bide ilk çocukta zor 1 2 hafta zorluyor ama ikinci üçüncü daha kolay alışıyor 

0 oy
(2,585 puan) tarafından

Henüz 3 gün olmuş. Başlarda bildiğin her gün makîna dolu çamaşır yıkadım. Süreki altına yaptı. Üç gün, beş gün diye diye tutmayı öğrendi, daha az altına yaptı. Sabırlı olmalısınız. Kızıma tam 3 yaşında başladım. Öncesinde de denemiştim ama o zaman hazır değildi diye diretmedim.

İlgili sorular

Kategoriler

1,452,610 soru

23,847,059 cevap

319,677 kullanıcı

...