Selamın aleyküm hanımlar günaydın gününüz aydın olsun inşallah nasılsınız uyandimi bebeler Kocaları yolladiniz mi Kahvaltılar yapildimi
Evimi biraz topladım eşimi işe yolladım beyefendi bu sabah arkadaşlari ile kahvaltı yapacakmış iş yerine geçerker bende Allah razı olsun dedim uğurladım 😀😀
Kendime birşeyler hazırladım yayila yiyorum 🤗🤗
Kara kara da kuruma giderken ne giysem diye düşünüyorum 🫣 🫣
Hanımlar bu günün sorusu bu olsun bı Kac gündür düşünüyorum ama kötüde düşünmek istemiyorum
Şimdi benim üst katımda bı bayan var ve işe gitmediği her gün haftada 1 veya 2 kez gider ki erken gelirse o günlerde dahil bende kahve keyfi yapariz sağ olsun oda davet ediyor ama onun evide hay.vanlar var artı kırılacak incik boncuk çok şey var
Toprak rahat durmuyor ve içtiğim kahveden hiç bir şey anlamıyorum onada uygun şekilde söyledim Allah razı olsun anlayışla karşıladı
Neyse şimdi şöyle bir durum var iki oldu bunu dillendiriyor bir ev toplu düzenliyse bir bayan sabah kalktığı gibi iş yapıyor sa mutsuz evliliği vardır diyor ve çocuklar mutsuz bir evde büyüyormus bu beni düşündürdu
Evet düzenli bir hayatım var mutluda bir evliliğim var ben razıyım Allah'ta eşimden razı olsun
Ben Sabah kalktığım gibi evimi temizlerim siler supururum çoğu gün öğleye kadar yemeklerim bile hazır olur ama eğer kızını servise verip direk bana gelirse ona ayıp olmasın diye işlerime ara verir onunla otururum rahatsız olmasın diye iş yapmam
SİZCE MUTSUZ EVLİLİĞİ OLANLARMİ HER GÜN EV TEMİZLER SİLER SÜPÜRÜR
YORUMLARI BEKLİYORUM YAZAMAZSAM KUSURA BAKMAYIN BEBELER UYANMAK ÜZERE
Mutluyum ama islerimi erken yapmam
Garip kısmı mutsuz olunca hiç is yapmam🤣🤣🤣
Ama sonuçta yapıyorsun
Bende öyle keyfim yoksa yapamıyorum
İste mutsuz insanlar erkenden degil hic yapmaz demek istiyor um.
Aleyküm selam günaydın canım ☀️
Komşun saçmalamış bence .ne alaka 🤔Herkesin kendi düzeni , günlük planı olur.
Ben kalkar kalkmaz yapmam şahsen, yeni eşimi işe gönderdim kızım uyanana kadar uzanırım.kızım kalkınca kahvaltı hazırlar beraber kahvaltımızı yaparız.ondan sonra işime gücüme bakarım.( Evim hep topludur her gün süpürür temizlerim ama sabah kalkar kalkmaz da iş yapmam .)
Ben yapıyorum canım her an hastaneden çağıra biliyorlar veya rahatsızlana biliyorum veya bebeğim durmaya biliyor o yüzden eşim çıkmadan bir çok işimi bitiririm bide şimdi oğlum için dil eğitimi almaya başladık Oraya git gel 4 saat gidiyor ve yoruluyorum küçük bebekle gelince hiç bir şey yapamıyorum
Sen böyle alışmışsın bu da güzel erkenden işlerini halledip günün geri kalanı sana kalıyor.☺️ben erkenden işlerimi yapsam akşama kadar vakit geçmez bana. O yüzden erteliyorum.🤍
Mutsuzluğunu temizlikle bastıran veya terapi eden kadınlar var, doğru, ama genelleme yapacak kadar değil bu kadınların sayısı. Kadın doğası gereği derlemeyi, düzenlemeyi, temizlemeyi, organize etmeyi ister. Güdüsel bir şey bu. Doğrudan mutsuzlukla ilişkilendirilemez.
Aleyküm selam.
Bir insanim kalkıp evini derleyip toplaması kahvaltı yapması kadar doğal bir olay psikolojiye bile iyi gelir pis bir evde kimse mutlu olamaz ama bir noktada ben komşunuza katılıyorum. Herkes için aynı şeyi söyleyemem ama hastalık derecesinde titiz ya da hastalık derecesinde pis ya da düzensiz kimi görsem cidden mutsuz bir evliliği var. Genelde eşinden ilgi görmeyenler kendilerini temizliğe veriyor hastalık derecesinde titiz oluyor ve bununla övünüyor.
Bence tam tersi insanın gönlü yorgun olunca bişey yapmak istemez bende evim dağınık olunca mutsuz oluyorum en güzeli her zaman temiz düzenli tutmak
mutsuz olunca extra bi temizlik yapasim geliyor benimde
Benim de tersine hiç bir iş yapamıyorum çay kahve sigara akşama kadar
mutsuz olunca külkedisi moduna gecenlerdenim en guzelini yapiyosun cay kahve sanirim seni mutlu ediyor gunude uzulmek yerine ödullendiriyorsun kendini keske bende oyle yapsam
Aleyküm selam. Günaydın canım.. bence komşun yanılıyor çok şükür mutluyum Sabah erken uyanıp işimi yapmak ise beni daha mutlu ediyor eskiden beri boyleyimdir işim erken bittiği zaman daha enerjik daha mutlu hissediyorum.
Komsun cok garip temizliği hiç ruh halime baglamadim yani normal bı insanın rutini olmali ve ben erkenden baslamayinca yetişmiyor yani işim erken yapıyorum diye mutsuz mu oluyorum degisikkk
Benim o zaman mutluluktan ölmem lazım ev göçüyor resmen :)
+ Kendi temiz olmayışına kılıf uydurmuş Ben de dağınığım ama iş yapmayı çok sevmiyorum rahatıma düşkünüm çok mutlu olduğumdan değil. Bazen canım bir şeye sıkıldı ise kafamın dağınıklığını toplamak için evi de toplarım ama bunu genele yayamayız
Pasakliyim daginigim dememenin başka bir yolu. Sahsen ben de sabah erkenden kalkıp işlerimi yapamam. Ya da her gün temizlik yapmam. De ama yapanlara da camur atmam. Ben kendim böyleyim diye eli çabuk hamarat insanlara laf söyleyemem değil mi? Mesela bugün hiç ev süpürüp silmeyecegim. Dünden temiz diye. Daginik da değil şuan. Sadece yemek bulaşık. Bı da çamaşır yaparım.
Yapanlara maşallah. Ben sabah enerjik olmuyorum. Yapamıyorum. Uykudan bile söylenerek kalkıyorum. Değil ki temizlik yapmak iş yapmak. Ama dün ani misafir gelecekti mesela. Diğer misafirlerim yeni gitmişti. Hemen turbo moda geçtim. Ve 1 saate her işimi yaptım. Kekimi bile yaptım. Yani istersen oluyor bu işler. .
Ne alaka ya ev temiz olmayınca aksi suratsız oluyorum buda eşime çocuğuma yansıyor o zaman mutsuz oluyorum saçmalamış
Mutsuzsak evi pislik götürsün mü 🤣 öküz altında buzağı aramak gibi birşey bu...her zaman mutlu olunmaz herzaman mutsuzda olunmaz..insanoğlu garib bi varlik kimisi mutsuzsais yapar kimisi hiç yapmaz yatar öylece bende yatarım panda gibi yuvarlanirim....
Saçma ama bı bakıma da haklı . Kadın uzuldugunde kendini temizliğe vurabilir bu doğru. Ama her evi temiz olanda mutsuz değildir. Ben üzüldüğümde ya da moralim bozukken evi *** götürür hiç bişey yapma isteğim olmaz . Ama modum yerindeyse sabah kalkar şarkımı açar güle oynaya işime bakarım
O komşunun fesatlığı kötü düşüncesi hiç alakası yok tertipli olmak sabah işlerini yapmak bence düzeni gösterir mutsuzluk ile bir bağlantısı yok
Bunun mutlu evlilikle mutsuz evlilikle alakası olduğunu düşünmüyorum. Düzenli tertipli olmaktır bu hep olmak isteyipte olamadığım birşey 😄
Ben mutsuz oldum mu kolum kipirdamaz oturur kahve çay içer dertli dertli şeyler dinlerim 😁 aksine mutlu olunca yapmak isterim kişiden kişiye değiyor kimi de var mutsuz olunca hıncını temizlikten çıkarır belki komşunun da bu yapısı var ve herkesi öyle sanıyor. Kişiden kişiye değişir canım
Aksine mutluysam evim çiçek gibi olur yemeğinden temizliğine daha hevesle yaparım, üzgünken bişeye el süresim gelmez
Pasaklilarin kendini savunma şekli mi bu
Ne biçim bir bakış açısı ben ve etrafimdaki çoğu insan evimizde toplu temiz mutluyuzdq
Tamamen yanlış düşünce çok şükür mutlu evliliğim var sabah kalkınca ilk iş işlerimi yaparım her gün süpürge takarım çünkü ev temiz olunca daha çok enerjik hissediyorum velhasıl kelam mutluluk+temizlik temizlik+mutluluk 💃🥳
Neresinden uydurmus Allah Allah o insanin icinden gelecek bisey bi tanidik vardi kadini kocasi kac kere aldatti akrabamiz kac kere ayrildi geldi falan kedi kopek gibi oldular kari kocs kadinin evine hic hevesi kalmamis tabak canak ne guzel esyalari var aa su da ne guzelmis de amannn diyodu evini pislik goturuyodu ki ilk evlendigi zamanlar cicek gibiydi evi bunu nasil aciklayacak komsun bence insanin karakteriyle ilgili o ben senin kadar temizlik temizlik yapamiyorum onceden gunluk yapardim ama yapmiyorum kirlenmedikce yinede sabah cocugu doyurur bi kahve icerim sonra islerimi yaparim odalarimi duzeltirim banyo wc yikanacaksa yikarim yemeklerimi koyarim mutfagin hep toplu olur mesela süpürür silerim kirli camasir bekletmem calistiriririm hemen islerimi bi an once bitirip rahat oturayim diye sabahtan baslarim ben ya bi gelen olsa nolcam diyerek cok sukur mutluyum esimden yana da raziyim Allah razı olsun
Günaydın kızımı oyun grubuna getirdim şimdi bende
Komşun saçmalamış çok şükür çok güzel giden evliliğim var evim temiz ve topludur eşim işe gider kızımla ikimiz de yatakalri toplarız kahvaltı yaparız sonra temizlik uyku akşam yemeği derken akşam olur evim temiz ve düzenlidir eşimle çok nadir kavga ederiz onuda kus kalmayı beceremeyiz
1,497,711 soru
24,465,366 cevap
354,851 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın