Herkez günaydın hayırlı sabahlar Arkadaşlar bir babannem var o bizi büyüttü o bize baktı annem ilgiziz bir kadındı okula giderdik o kalmışsa saclar yapılırdı o yoksa dağınık saclar ile giderdik 18 yaşına kadar bizi getirdi evlendirdi 2 abimi de oyle baban ve annem köyde yaşıyor buyuk baş hayvan var komşularda babannemi cağırmışlar kuru ekmek vermişler buyuk baş hayvanlar için bir cuval kadar işte peynir olsun yoğurt olsun annem gelinlerine yapıyor onlara veriyor dünde abimin eşi bütün komşularını cay cağırmış nenemde urda oturuyormuş babanneme dememiş sende gel babannemde cok üzülüyordu diyodu demek beni layık görmüyorki cagırmamış babannemde 70 yaşında bir kadın sonra bababam aradığında babannem demiş işte bütün komşuları gözümün önünde cağırdı beni cağırmadı babam abimi aramış kabadayılık yapmış işte ne yaparsa yapar kime ne demiş ustelik babam onlara ev yaptı altın yaptı bir gr yinede onlardan almadı hani ailem maddi durumu cok sukur iyi ben de diyorum abimin eşine mesaj atayım hal hatır sorayım sonradan ayıp değil mi diyim yaşlı başlı kadın ne zararı olacaktı sana gelip bir cay icseydi bugune kadar elimizden tutan babannemdir o bize annelik yaptı onun adına cok üzüldüm babannem karışmazdane yaparlar ne ederler
hal hatir sorcagina direk soyle yaptigi cok buyuk terbiyesizlik
Ayıptır bir cay cok görüyorlar cok uzuldum ailesine oyle degil davet eder cağırır
iyilerin degeri yok bosuna demiyorlar abine soyle yoksay onu o kim ki seni buyutup bakan insana onuda gec yaşli insan herkesin icinde dışlamis resmen
Belki kadin yaşit komsulariyla oturup sohbet etmek istemistir
O kadınlar yaşıt değişik hepsi annem yaşında ha yaşıtıda olsa bir cay vermek zor değil
Hiç karışma kendi terbiyesizlikleri değişen birşey olmayacak bir araya gelince laf sokarsın
Çok üzüldüm yoldan geçen biri bile olsa insan davet eder. Sizin konuşmanız da bence çok bir şey değiştirmez kendi içinden gelmiyorsa ya hiç umurunda olmaz ua bir iki çağırır yine devam etmez bence siz babannenizle konusun davet beklemesin torununun evi sonuçta gitsin ya da görmezden gelsin
Sen söylersen sana düşman olurlar . Bunu abinin demesi lazım.
1,498,711 soru
24,481,249 cevap
356,837 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın