Ee Arkadaşlar merhabalar rahim filmi çekip de hamile kalanlar var mı Ben çatlatma iğnesi yaptırdım ama maalesef negatif sonuç aldım Çatlatma iğnesini önce zaten Doktor söylemişti söylemişti bana sağ tupunde sıvı birikmesi var diye Hani biz yine deneyelim Olur mu olmaz mı bakacağız demiştim Ama olmadı deneyimleriniz var mı Rahim filmi çektiren varsa yardımcı olurmusun ne zama. Gideceğim ve agrilimi
Ben çektirmiştim ondan kaynaklı mı bilmiyorum ben çektirdim sonuçları götürdüm bana tüplerim tıkalı senin çocuğun olmaz ameliyatta tüpleri açtırman gerekiyor dedi ameliyat sırası beklerken hamile olduğumu öğrendim ve ameliyat olmadan 4 .5 gebelik geçirdim
Son sorun adetlimi gidiyor
İnan hatırlamıyorum 7 yıl oldu ama adetli değildim sanırım
Narkoz'da daha çok ağrın olur baş ağrısı çok çekersin yani 2 saniyelik bir ağrı için saatlerce Ağrı çekme bence
Aaaa tamam canm bi adet olursam gideceğin catlatma boş cikti
Rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah eğer kafana takılan bir şey olursa yazabilirsin sıkıntı değil özelden de yazabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum
Allah razı olsun canm benimm sayfama bak neden carwk bu olduğunu anlarsin
Bana genel anestezi yapıldı bazıları uyanık yapıyorlarmış ona nasıl dayanabilinir bilmiyorum uyanınca ağrı falan olmuyor ki benim canım çok tatlidir doktorum bunu bilip genel anestezi yaptı ona rağmen ilk bir saat adet sancısı gibi vurup çıkıyordu ama öyle aman aman bir ağrı değil dayanılmaz değil yani ben şuan o şekilde hamileyim sol tupumun kapalı olduğunu söylemişti ilk ay oraya gönderilen ilaçlardan dolayı hamile kalınca bebeğe zararı olabiliyormuş bana bunu doktorum söylemedi bende geç gördüm hamileydim o sıra doktorum ilaçların zarar verebilecegini söylemişti ona göre gelin Progestan başlatalım demisti Allah'a şükür 9.ayımdayım doğumu bekliyorum bir sıkıntı olmadı ilaçlar bebeğime zarar vermedi bende takip için gitmemiştim
Allah yerini doldursun
Amin inşallah canmm
Yorumuna beni rahatlattı canmm
Dua da önemli gece gunduz namazlarım da dua ettim gece kslkip dua ettim biz eşimle çocukları çok seviyoruz aile apartmanındayız eşim eltimin küçük çocuklarını eve getirirdi onlarla beraber eglenirdik onları severdik içimden hep benimde olsun derdim Allah bize de nasip etsin derdim sabretmek önemli Allah bazen imtihan eder benim dilimde hep duam eksik olmadi
Ahh güzelim daim zikir içindeyim bilsen
Ben ocakta çektim çok korkuyordum anestezi aldım ağrı sonradan fazla olmadı adettin son gününden bir gün sonra çekti temiz çıktı ama hamile kalmadım 3 ay oldu
1,451,397 soru
23,829,722 cevap
318,794 kullanıcı