Ben 22 aylikti denedim ortalıkta memeee diye ağladı başaramadım üzülüp verdim içim yandı resmen 😀 sonra 2yaşına 2 hafta kala bi sabah uyandık benimki gayet mutlu normal annecim annecim dolanıyor memediye bi yanaştı ani oldu ama dedim ki içimden bugün bu iş bitecek . Oğlum dedim biliyormusun meme hasta olmuş dedim daha süt yokmuş bitmiş dedim bi düşündü şaşırdı hemen gittim oraya pulbiber sürdüm bak aaa hastalanmış biliyormusun bunu emersen ağzın yanabilir dedim acıyı yemeyi içmeyi de sevmez oğlum. Bende bakayım ayy çok acıymış yandı dilim dedim su içtim istersen vereyim ama ağzın yanar dedim . İster gibi oldu ağlamaklı oldu al tamam bak sende ama yanar ağzın dedim dikkat et dedim yok anne dedi almadi. Anneciğim gel biz bunu bosverelim bu süt acilasmis ağzımız yanmasın gel biz gidelim marketten kutu süt alalım onlar çok güzel hemde tatlı dedim hatta espri yaptık güldük beraber amaan giderse gitsin beee bize süt mü yok felan dedim ben hoşuna gitti busefer o demeye ve gülmeye başladı. Sonra gittim orayı temizledim oraya oje ile gelişi güzel noktaciklar yaptım 😀 pulbiberi her an ağzına alırsa yanabilir ve travma olusur ama ojeyi ten bölgesine ağzının gelmediği yere uyguladım. Arada açıp bakmak istedi bak oğlum hala hasta dedim gösterdim kapattık beraber saklarsam ağlardı ve biseyler döndüğünü anlardı 😀 gece çok agladi ilk gece. Meme meme diye krize girdi Bi 15 dk 20 dk ben de emerek uyuturum hep ogece de sakinleştirip oğlun bak hasta anneciğim veremem dedim bak sende deyince hatırladı gördü susma kararı aldı aldım kucağıma sabırla uyuttum bi şekilde o geceyi atlattık sonraki geceler de sadece eliyle yokladı ben yine hasta olmaz dedim o hafta öyle geçti gitti ve sonrsk8 hafta da sormaya gülerek gelip gitti yine artık unutmaya başladı ve ben ona artık bebek olmadığını büyüdüğünü anlattım bebeklerin emdigini anlattım cocuk olduğunu kabul ettirdim cocuk olmanın güzel bisey olduğunu hissettirdim ve hoşuna gitti böyle gitti bitti ve 1 ay sonunda bidaha geldiğinde meme iyileşti ve süt bitti anneciğim hem sen artık büyüdün kocaman oldu ve kutu süte geçtin dimii deyip gülümsedim. Emmek için bir günde belki 15 defa yokladı beni hicbizaman kızmadım ve durumu anlattım olsun kutu sutumuz var deyip sarıldım. Bide
Önerim, çocuklar bu süreçte boşluğa düşüyor kötü hissedebiliyorlqr buyuzden ben onunla daha fazla oynadım daha çok sarıldım daha çok iltifat ettim çok çok öptüm övdüm alkışladım çok fazla gülümsedim. Daha çok gezdim. Aklina gelmemesii için.
Bu süreçte onlara daha çok sarılmak terapidir aslında başta önemli biseyler8ni kaybetmiş gibi hissederler çünkü. Daha çok sarılırsak oper konuşur pozitif olursak kafalarındaki o ayrılık ve kayip mi degilmi üzülmeli mi yoksa gerek yok deyip yola devam mı etmeli bu süreçte bizim yaklaşımımız belirleyici olabiliyor malesef . Sabırlı, merhametli ,pozitif olmakta fayda var.