Bi sorun var muiı kızlar bakabilir misiniz
Iyi diyor normalmiş gittiğiniz yer birsey demedimi yapınca doktor söylüyor
Doktora henüz gösteremedik cnm bebek kalça ultrasonu bu
Canım çok emin değilim ama benim kızımın 2 bacağı da 58'di ne maalesef kalça çıkığı var dendi. Son kontrol de sağ bacak 63 sol bacak hala 58'di. Doktor sağ bacak iyileşmek üzere ama sol bacakta hala çıkık var demişti sen yine de bir doktoruna sor
Ama lütfen göründükten sonra bana haber verin eğer sizde bir sorun yok derse ben kızımı götürdüğüm hastaneyi başlarına yıkarım 1 buçuk aydır bana zulüm gibi yemin ederim çocuğumun bacağına dokunamıyorum gönül rahatlığıyla gaz sancısı olduğunda bacağından destek alamıyorum korkuyorum diye
Şuan benim moralim de öyle bozuk ki cnm hiç baktınız mı iki bacağını karşılaştırdınız mı bi de bez değiştirirken klik sesi geliyor mu,
Yok canım gelmiyor ama çift bez kullanıyorum ve ortopedi randevusu aldım çocuk doktoru çıkık var demişti
Benim oğlumun bu şekildeydi doktor her iki bacağı da en az 60 olmalı ama 60 a yakın olduğu için korkmayın 1 ay sonra yine gelin bakalım demişti 1 ay sonra bir daha ultrason çekildi çok şükür sorun yoktu sizin de bir bacağı 58 korkmayın ama yine de tabi doktora gösterin sonucu
Bize de radyoloji uzmanı sadece sol kalçasında hafif açıklık var dedi kendiliğinden düzelir büyük ihtimal dedi ama yine de bir ortopedi uzmanı görse iyi olur dedi
Tabi tabi yine doktora gösterin çok şükür değeri çok düşük olmadığı için bişey olmaz Allah'ın izniyle
İnşallah bişey çıkmaz yine de canım sıkıldı moralim bozuldu
O hissi çok iyi bilirim ben bir ay ağlamıştım sütüm azalmıştı sonunda da iyi haber almıştım sizde üzmeyin kendinizi çok şükür kötü durumda değil Allah'ım evlatlarımızı bize bağışlasın annelik gerçekten çok güzel ve çok zormuş
1,498,887 soru
24,483,856 cevap
357,215 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın