+2 oy
883 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,958 puan) tarafından

Kızlar 7 yıllık evliyim 11 yıllık beraberliğimiz var. İki oğlum var sezeryanla doğum yaptım. Kocam bana açık açık senin karnın sarkmış gögsün sarkmış, ellerin yaşlı eli gibi olmuş yüzüne bakım yapmamışsın dedi. Kendim zayıfım aslında ama sezeryandan biraz karın kaldı işte, bilirsiniz emzirince gögüslerde sarkar. Ve elimde zaten o kadar nazik bir elim yoktu üstüne kocama 7 yıl hizmet etti ellerim biraz daha kötüleşti  kocam benim ellerimi evlenmeden önce defalarca tuttu gördü. Bu kadar �*********alçak birini gördünüzmü benm kocam son zamanlar çok değişti. İki çocuk yaptır sonrada beğenme. O kadar zoruma gittiki kaç gündür kalbim ağıryo. Artık beni beğenmediğini bilyorumya yanına bile yaklaşmak istemiyorum öyle soğudum. Bide diyorki sen evlendiğinden beri çalışmıyorsun diyor ee ben nasıl çalışcam çocuk bakyorum. Biri 4 biri 1 yaşında. Kocam çocuklada çalışan ladınlar var diyor. Onun gözünde her kes mükemmel bi ben eksiğim. Keşke evlenmeseydim hep bekar kaldaydım diyorum. Şimdide iki çocuğumu bırakıp çalışamıyorum elim kolum bağlı. Siz benm durumumda olsanız ne yapardınız? 

40 Cevaplar

+7 oy
(2,943 puan) tarafından

Bacim sende safsin cunki niye cocuklarin yukunu tek basina aliyorsun niye kocanin parasini harcamiyorsun git gogus diklestir bakim merkezlerine git cily bakimi bikini bakimi karnini masajla falan eritirler 

Esinin parasini harcamiyorsun ya kaşiniyor bu erkekler boyledir fedakarlik yapani degil agiza eden kadini severler bu saflikla daha çok laf duyarsin sen uyanik ol biraz

(1,958 puan) tarafından
+1

Ben hep para garcamim para harcamim diye bu hala geldim. Anladım artık kocanın parasını ben yemezsem başkası yiycek

(190 puan) tarafından
+2

Evet malesef bende 10 yıl sonra anladım bunu gerçekten parasını yiyip içip gezeceksin   yeri geldimi ağzında edeceksin çünkü böyleleri bundan anlıyor

(915 puan) tarafından

Bu arkadaşın dediğini yap

-Reklam-
+4 oy
(12,632 puan) tarafından

Ay kendisi çok mu bakımlıymış pardon da öyle bir şey dese aynen ben çirkinim senin gibi bir çirkini de kimse almadığından ben aldım derdim herhalde 

(1,958 puan) tarafından

Kocam  bakımlı. Çocuklarıyla eşiyle ilgineceği zamanı bakım yaparak geçiryor. Benm öyle şansım yok iki çocuk ayağımdan asılyor

(12,632 puan) tarafından
+1

Çok yanlış yapıyor evlenmek sadece kadına çocuk baktırmak ev işi yaptırmak üstüne bir de aşağılamak değil kendine gelsin biraz bu kadar kırıcı olmamalı

+4 oy
(865 puan) tarafından

Anne olup da göğsü karnı sarkmayan kimse görmedim Benim 3 tane evladım var Karnım balonu şişiripte patlatırsın ya onun gibi sarkmış Çünkü karnım çok büyük oluyor göğsümde Tabii ki emdiği için çocuk sarkıyor veya Biri küçük biri büyük kalıyor hangisine çocuk daha çok emerse bizi aldıklarında böyle değildik sonuçta ben de istiyorum Karnımın birazcık düzelmesini Acaba hangi egzersiz yapılabilir

ESIM ICIN DEGIL KENDIM ICIN ISTIYORUM

(1,958 puan) tarafından

Kocam diyo her kadın doğuryor diyo ama dışardan bakyorum hiç biri öyle değil diyor. Sen milletin çıplak halinimi gördün bende üzerime giyinsem ne karnım belli olyor ne gögsüm sarkık olduğu belli olyor. Yok ona göre benden başka her kes mükemmel. Bi gün çok arıcak beni de 

(865 puan) tarafından

Ben mumkun oldugunca gostermemeye calisirim sarkik göbegimi😀

+4 oy
(460 puan) tarafından

Valla canım ben senin yerinde olsam gece süslenirim en güzel geceliğimi giyerim makyajımı yaparım inat değil mi o makyajlı halimle sırtımı döner yatarım bu da ona ders olur 

(1,958 puan) tarafından

Denicam canım sağol

+4 oy
(924 puan) tarafından

Kocana sinir oldum ya aşırı hemde. Oh hem iki çocuk ver hemde vücuduna laf etsin ki bde çalışmanı istesin çalışırsın ataerkillik yapar her işide senden bekler. İstedignde de zevk işlerini görür oh valla köle almış sanki.

(1,958 puan) tarafından

Evet o benden çok fazla şey bekliyor. Ama gözünde hala ben evde yatyorum boş beleş insanım

+4 oy
(497 puan) tarafından

Bnmkide bana oylesiyluyo ama hic takmıyorum o bir diyosa ben bin diyorum dediğine pişman ediyorum

(1,958 puan) tarafından

Ben çok kırıldım resmen hiç bir yerini beğenmiyorum dedi

(497 puan) tarafından

Hiçte kırılma canm değmez bende seni beğenmiyorum de ona 

+4 oy
(213 puan) tarafından

Benmki de bu ve bu gibi dha bir sürü şey söylüyor kulaklarımı tıkadım çocuklar az büyüsün iki üç sene sonra direk boşayacağım şimdi çalışamam geçimimi sağlayamam diye erteliyorum 

+3 oy
(914 puan) tarafından

Aynısını sende ona yap. Benim eşim  ufak iğma yapsa ağzının payını veriyorum. Seninde göbeğin var keşke kaslı olsan fln bile demişliğim var. Bide açık açık söylese dilimden kurtulamaz 

(1,958 puan) tarafından

Onun da kası yok aslında zayıf ama bakımlı

(914 puan) tarafından

Olsun sen yınede de öyle şeyler söyle

Hatta de eskiden böyle değildin yaşlanıyosun sanki fln de

(3,779 puan) tarafından

Kası yok ve zayıfsa sende ona fasulye sırığı gibisin şöyle yanımda bı heybetli durmuyosun az ye de kas yap yanimizda adam gezdiği belli olsun tahta yappraak de 

+3 oy
(1,958 puan) tarafından

Ellerimi nasıl güzelleştirebilirim en etkili krem önerirmisiniz kızlar. Bulaşık yıkamaktan temizlik yapmaktan derisi buruş buruş olmuş

(2,974 puan) tarafından

Bende ona derim ama bakimini ihmal etme kendim için 

(4,245 puan) tarafından

Scrup lar var el ayak için pamuk gibi yapıyor 

Temizlik öncesi yaparsan ellerinde fazla etkilenmiyor 

Sonra bide el kremi sür 

Bence kendin için bakım yap kocan sevmedi die değil 

Sporla vücudunu toplayabilirsin yapanlar fayda görenler var 

Benimde yapmam lazım ama üşeniyorum resmen. 

(1,958 puan) tarafından

Ve ben ona hayatımı feda etmişim şimdi başına bişey gelse ömrümü feda edip ona bakacak kadındım. Ama artık içimden gelyormu gelmiyor

+3 oy
(1,040 puan) tarafından

Duygularını anlıyorum nankör bunlar. Ben olsam en kısa zamanda bi işe girer çalışırdıım tabı sizin eğitim yaş faktörünüzü bilmiyorum ama. Yarın bir gün ben de bu lafları işitmemek için çalısmak istiyorum her erkek böyle olur. Ya açık açık söyler ya söylemez ama hepsi 3-5 sene sonra demez bu kadın bana çocuk verdı selüliti sarkması hep bundan demez

(1,958 puan) tarafından

Bende çalışmak istiyorum ama iki çocuğumun bana ihtiyacı var. İkisinide kreşe versem çalıştığım para kreşe gider zaten

(1,040 puan) tarafından

Gıtsın böyle nankörlerin eline bakmaktan iyidir. Çalışan kadın daha çekici olur daha başarılı görünüyor 

(140 puan) tarafından

Kreş parasını babası versin onun gireci

+3 oy
(251 puan) tarafından

Eşini bilmem ama kendin için göğüs ve karın estetiği olurdum eğer rahatsız isem kendimden. Kocanın kalbini ıslah etsin Rabbim. Kalbine size karşı incelik ve merhamet versin

(1,958 puan) tarafından

Amin canım inşallah

+3 oy
(2,964 puan) tarafından

Çok ayıp etmiş yaa ona iki evlat verdiğin işlerini hal ettiğin için eviniz evirip çevirdiğin için ayağının altına paspas olmalıydı görgüsüz ayıııı

(1,958 puan) tarafından

O hiç öyle olarak görmüyoya çok değişti benm kocam ipi salınmış köpek gibi oldu

(2,964 puan) tarafından

Allah ıslah etsin inşallah 

+3 oy
(1,211 puan) tarafından

O öyle diyince sen ne cevap verdin peki kocan çokmu yakışıklı sende onun eksiklerini saysaydin utanmaz 2 çocuk verdim sana deseydin 

(1,958 puan) tarafından

O  bana iki çocuk verdi diye bakmıyo her kes çocuk doğuryor diyor özel biley yapmadın diyor

(1,211 puan) tarafından

O ne demek ya çocuk düşünmeyen bir dünya kadın var sevdiğin için çocuk düşünüyorsun Allah sana sabır versin canım ama altta kalma sakın 

+3 oy
(5,446 puan) tarafından

18 sene olacak evlenelim daha hiç demedi daha ben derim kilo aldım oram buram sarktı diye yoo çok güzelsin der eşin kendine baksın önce terbiyesiz

+3 oy
(470 puan) tarafından

Kardeşim hiç canını sıkma inan benim bir çocukla halim öyle sen al kocandan parayı kendime bakım yaptırıcam çocuklara da sen bak de öyle beğenmemeli değil 

+3 oy
(1,207 puan) tarafından

İlk konularda kesinlikle haklısın. Son konuda hak vermiyorum çocuk bahane olmamalı bebeğim 8 aylıkken başladım işe. Ne yazık ki artık geçim kolay değil tek maaşla geçinmek çok zor biraz destek olmalısınız eşinize. Aileleriniz yakın oturuyorsa onlara bırakın ya da büyüğü kreşe yazıdırip küçüğü bakıcıya verebilirsiniz. Hem çalıştıkça kendinize de bakma isteği olur. Eşinizin size olan saygısı artar. Asıl çocuğunuzu düşünüyorsanız çalışın. Siz güçlü sağlıklı olun ki çocuklarınız da sağlıklı olsun. Bu tartışmalardan etkilenmesinler

+3 oy
(3,432 puan) tarafından

Sen bana para gagdir ben nasil  adriana lima oluyorum de iste deger bilmezlwrin elinde kadin boyle oluyo derdim 

+3 oy
(300 puan) tarafından

Sanki seni biriyle kıyaslıyor gibi geldi bana. Onun davranışlarına dikkat et. Telefonuna bakabiliyorsan bak bence. Birşeyler çıkabilir bu sözlerin altından. 

(245 puan) tarafından

Kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Karısını beğenmeyenin gozu disaridadir. Bizim akraba hergun ust başını son model giyerdi parfümler havalar içindeydi adam. Karısını da begenmemeye basladı 4 cocukları vardı adam gitti başkasıyla evlendi. Erkeklere hiç güven yok malesef 

+3 oy
(541 puan) tarafından

Asko git kuaföre manikür pedikür yaptır saçlarına fon çektir,cilt bakımı vs duzenli yaptır.Karin sıkılastirici hareketler var onları yap çocuklar uyuduktan sonra bakımlı ol cıvıl cıvıl gez evde o zaman o kudursun sen dönüp bakma 

+2 oy
(190 puan) tarafından

Hiç tınlama canım kendini üzmeye bile değmez gercekten. Senin yapacağın her zaman evde güzel giy makyaj yap kendini sev  enerjini yüksek tut sen kendine değer ver. Hanzo erkekler anlamazlar karım doğum yapmış çocuk eözirmiş anlayışsız hanzolar işte. Benim de öyle iki doğum yaptım gögüslerim de sarkıyor göbegm de ne yapalım yanı beğenmiyorsan ozaman gidelim gezdirmeye silikon yaptıralım

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 829 göst.
31 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,844 göst.
23 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
30 cevap 554 göst.
30 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (894 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 602 göst.