+1 oy
61 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (587 puan) tarafından

Merhaba hanımlar. Oğlumun saçını kendim kesiyordum ama çok hareketlendi ve ben de yavaş kalıyorum sıkılıyor. Temiz bir berber biliyor musunuz bebek saçı kesebilen? 

2 Cevaplar

+1 oy
(1,697 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Pepee çocuk kuaforü var altıparmaga gelmeden biz oeaya gidiyoruz içerisi full oyun alani gibi oglum asla durmuyordu önüne su alanı koydular yerde oturup kestiler yardimci bi abla da var kesim anında oyaliyor o berber sayesinde alisti oğlum gidiyoriz once yarim saat oynuyor sonra kesime geçiyorlar 

(1,792 puan) tarafından

O zmaan ilk denemeyi bebegim büyüyünce oraya kestircez

(587 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Bazıları berberin asık suratlı ve sinirli olduğu gibi yorumlar yazmış orası için. İlk kaç aylıkken gitmiştiniz? Oğlum 14 aylık bulaşıcı hastalıklardan endişe ediyorum küçük olduğu için

(1,697 puan) tarafından

Yani yüz yapısı biraz soğuk duruyor ama aksine çocuklarla çok ilgili ve sıcak kanlı 13 aylıkken bir yaş doğum gününde gittik şu an 5buçuk yaşında 4buçuk yıldır gidiyoruz oraya daha bu sene evimize yakin normal bir berbere alismaya calisiyoruz 

(587 puan) tarafından

Allah kolaylık versin. Biz de deneyelim madem. Makine sesinden korkuyor o yüzden yaklaşım önemli bir daha gitmekten korkmaması için. Çok sağ olun yardımınız için ❤️

-Reklam-
+2 oy
(1,792 puan) tarafından

Bende surda durayım 😊  

(1,697 puan) tarafından

Yorumuma bak ciceğim bursadaysan

(587 puan) tarafından

Merhaba. Sizinki kaç aylık? 

(1,792 puan) tarafından

Benimki 3 aylik ama yazın herelde kesilirdi bilmyiorumki kac aylıkken ilk tras oluyor

(587 puan) tarafından

Allah bağışlasın. İlk saçlar dökülür yakında sonra yeniden çıkıp uzuyor. Saçları dökülünce tıraş ettik sanmışlardı :) uzama hızına göre değişir tabii ama biz 7 aylıkken ilk tıraşını makineyle yaptık. Ondan 2 ay sonra kulak arkası ve ensesini kaş usturası ile toparladım sadece. 1 yaş doğum gününden sonra da makasla kestim makine sesinden korktuğu için. Şimdi 14 aylık iyice şekli kaydı üstler uzadı filan 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 30 göst.
0 oy
3 cevap 71 göst.
0 oy
22 cevap 1,393 göst.
26 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Emine zerrin (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 297 göst.
3 Ocak 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,631 soru

23,847,299 cevap

319,700 kullanıcı

...