+2 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (1,591 puan) tarafından

Arkadaşlar merhabalar bugün çatlatma iğnesinin 15 günü 10 günde test yapmıştık ama negatif sonuç almıştık Hani ben de zaten tuttuğunu düşünmüyorum hiçbir belirti yok 14 günü ve bugün sabah kalktığımda peçete çok az çok özür dilerim beyaz akıntı ile pembemsi bir kanama oldu kanama da denmez Aslında leke gibi bir şey oldu Başına gelen var mı

7 Cevaplar

+2 oy
(1,591 puan) tarafından

Başına gelen varmi

-Reklam-
+2 oy
(1,162 puan) tarafından

Çatlama iğnesinden önce olmayan tüm kötü şeyler bende oldu. Korkutmak istemem tabikide ama bende yan etkisi çok oldu. Günü gününe adet olan ben hep adetlerim şaştı. Çatlama iğnesinden sonra da her ay düzenli şekilde ara kanamam oluyor hemde ağrılı bir şekilde. Doktora da gittim çare bulamadım bende böyle kaldı 

(1,591 puan) tarafından

KeşkeKeşke Keşke olmasaydım ne güzel güzel ne döngüm vardı şimdi böyle bir şeyle karşılaştığım için vallahi çok strese girdim işin kötü tarafı Göğüs uçlarım çok acıyor aşırı derece Bu da iğnenin etkisidir diye düşünüyorum Çünkü 10 günü test yaptım olsaydı orada çıkardı

(1,162 puan) tarafından

Evet kuzum malesef iğne etkisi. Göğüslerin çok hassas olur ve çok ağırır hele sabah ilk uyanında çok sızlar. Ben nerdeyse 20 tane kadar vuruldum o iğneden. Bende bu ara kanama kaldı işte. Çok kötü her ay yaşıyorum adetime 9-10 gün kala başlıyor 2 gün sürüyor ve çok ağrılı oluyor. En son eczanem piyasadan kalktı diyordu ovitrella için

(1,591 puan) tarafından

Ilk kez oldum aslında hiçbir şey yoktu bende bir de bu şekilde deneyelim dediler Sağ tüpte bir sıvı varmış rahim filmi istedi ama ben klomene başladığım için şey dedi boşuna gitmesin Bir deneyelim dedi Keşke de olmasaydım

(1,162 puan) tarafından

Aaaa keşke istemeseydin. Direkt rahim filmi çekilmek en güzeli canım onu çekil mutlaka 

(1,591 puan) tarafından

Çok pişmanım vallaaa

+2 oy
(11 puan) tarafından

Adet başlangıcıdır canım sonuç negatifse 

(1,591 puan) tarafından

Çok pişmanım.keske ol.saydim cnm yaa

(11 puan) tarafından

Neden öyle dedin ilk deneme mi çok fazla bu şekilde olumlu sonuç alan var hepsi bir süreç diye düşün canım geçicek ve hatırlamıycaksın bile 

(1,591 puan) tarafından

Umudunu yıkılmis biriyim canmm

(11 puan) tarafından

Allah kalbine ferahlık versin ne desek boş canım hakkında hayırlısı olsun dualarım seninle ❤️

(1,591 puan) tarafından

Amin canm benim.sayfa baksan anlarsin

0 oy
(4,528 puan) tarafından

14. Gün adet günün canım 

(1,591 puan) tarafından

Olmadım canm 15 gün ha yarın 16 gün hafif pembe leke geliyor afdersin 

0 oy
(1,882 puan) tarafından

Adet olmussun

(1,591 puan) tarafından

Keşke olsam ortada bise yok

0 oy
(493 puan) tarafından

Canım iki üç gün geçsin kan ver ben hamile olmama rağmen negatif çıkmıştı ertesi gün adet ağrısını kesmek için acile gittim doktorun ısrarıyla beta verdim hamile çıkmıştım dikkatli olmak gerek gerçekten 

(1,591 puan) tarafından

Sanmam kuzumm

(493 puan) tarafından

Bende çatlatma iğnesi olduğum için diyorum bakın diye zaten 14 gün sonra etkisini yitiriyor 14 gün içinde yapıldığı zaman pozitif gösteriyor testlerde 

0 oy
(15,026 puan) tarafından

Emin olmak için kan versen canım ondan sonra için rahatlardi 

(1,591 puan) tarafından

Valla testlerde çıkmayan kanada çıkmaz kuzum 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 57 göst.
2 Nisan 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Emine1259 (4 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 132 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hep bir hayal (69 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 70 göst.
+1 oy
8 cevap 315 göst.

Kategoriler

1,453,798 soru

23,862,074 cevap

320,455 kullanıcı

...