+1 oy
134 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (14,186 puan) tarafından

İyi akşamlar kızlar Ağustos un son haftası gibi doğumum olacak nasip olursa. Yenidoğan bebeğimi nasıl gıydırmem gerekiyor? Ona göre alışveriş yapacağım. Araştırdıgım zaman 1 hafta 10 gün kadar ınce uzun kollu giymesi gerektiğini okudum ama emin olamadım. Evim aşırı sıcak oluyor bu arada. 

5 Cevaplar

+2 oy
(3,775 puan) tarafından

evet ilk 1 hafta ince uzun sonra mevsime göre gidir tek body yeter. 

(3,775 puan) tarafından

terlerse pişik olur. dikkatli olmak lazım 

(14,186 puan) tarafından

Evet o yüzden çokta giydirmek istemiyorum ama üşümesinde tâbi

(3,775 puan) tarafından

takip edeceksin bebeğini o yüzden. ideal oda sıcaklığı bebekler için 21 derece. ayakları biraz üşüyebilir. onun dışında ensesi ve göğsünü kontrol edeceksin

-Reklam-
0 oy
(3,400 puan) tarafından

Bende ağustosun ikinci haftası doğum yapıcam uzun kollu pamuklu yeni doğan kıyafetler seçicem müslin battaniyeler alıcam evim o kadar da sıcak olmuyor 

(14,186 puan) tarafından
+1

Sağ salim kucagımıza alalım inşallah

0 oy
tarafından

Yarım kollu zıbın ve şort giydirebilirsin bebekler sıcagı sevmez kalın giyinmeyi hiç sevmez

(14,186 puan) tarafından

Evet bende zaten öyle çok giydirmek istemiyorum pişik olabilir isilik olabilir kararsız kaldım o yüzden

0 oy
(388 puan) tarafından

Ben gebe okuluna gidiyorum benim de nasipse temmuz ortasında dogacak bebis. Oradaki ebe siz ne giyiyorsaniz sizden bir kat fazla giydirin dedi 40i cikana kadar ince uzun kollu giydirmeyi dusunuyorum

0 oy
(1,937 puan) tarafından

Ağustosun ilk haftası doğar diye düşündüğüm bebeğim için şöyle planlıyorum. askılı zıbın üzerine yenidoğan uzun kollu hastane çıkışı + müslin battaniye.

bebekler hareketsiz canlılar olduğu için vücut ısılarını koruyamıyorlar. o nedenle bizden daha çok üşüyorlar. ben kendim atletle gezebilsem de onun ince kıyafetle durabileceğini sanmıyorum. 

nisanda doğan ikizlerime temmuzda ilk kez kısa kollu giydirebilmiştim ben. o ana kadar hiç terlememişlerdi. bu durum belki bizim genlerle alakalıdır orasını da bilmiyorum ama bizde durum böyle

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 105 göst.
2 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 275 göst.
5 Haziran 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Leyla042 (1,279 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,209 göst.
0 oy
45 cevap 754 göst.

Kategoriler

1,464,918 soru

24,009,217 cevap

327,709 kullanıcı

...