+5 oy
2,869 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,763 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat 

Ben sizlere ciddi anlamda bir şey sormak istiyorum  2 kişi bunu bana kurumda dile getirdi ve gerçekten canım sıkıldı kendimi tuhaf hissettim 

Ben oğlumun baban ne si veya anneannesi gibi duruyorum 

Torunun mu dediler 

Çokmu yaşlı duruyorum 

image

66 Cevaplar

+1 oy
(54,534 puan) tarafından

torunumun cocuklari deseydin insanlar ne bos ya

(6,763 puan) tarafından

Ah çok söylemek istedim ama kurumda tatsızlık olmasın istedim 

(54,534 puan) tarafından

***** ***** konusuyor millet belki cok cok gec anne oldun belki evlatlik aldin senin icin demiyorum yasli biri icin diyorum sen hic babanne anane gibi durmuyosun yine de soylenmezki elanin sinif arkadasi var kadin 44 yasinda bide 25 yasinda oglu varmış kizi tekne kazintisi bende 37 yaşındayım genc anne değilim olabilir yani

(6,763 puan) tarafından

Öyle bir tekne kaşıntısı bizim de var anam 46 sında doğurdu 🙃🙃. Ama iyiki var 

-Reklam-
0 oy
(2,011 puan) tarafından

Yok oğlunun anneannesinin anneannesi gibi duruyorsun 

Konuşmak için konuşan çok insan var boşver 

(6,763 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

0 oy
(1,523 puan) tarafından

ve aleyküm selam 

bende çarşaflıyım diye abla diyorlar 😏 insanlar ne derse desin boşver yavrularınla harika görünüyorsun. 💞 

(6,763 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

0 oy
(3,206 puan) tarafından

Yok dayısı oluyorum deseydin annemede demislerdi gelinin mi bu diye yok o benim kayın pederim demisdim...

(6,763 puan) tarafından

Güzel cevap 

(3,206 puan) tarafından

Valla 2 bebekde benim var ayağımdaki çorabın ters dönüyor...,

(3,206 puan) tarafından

Konudan bağımsız ama kordonlarini baglatirken yaninda refakatciya gerek varmı ?

(6,763 puan) tarafından

Onu bilmiyorum canm çünkü ben doğumda baglattim

0 oy
(8,210 puan) tarafından

Yaa Allah aşkına ne alakası var neren yaşlı senin oğlan zaten senin kopyan bu insanların cidden gözü kör bugün teyzeme hastanede eşi için demişlerki bu adam senin oğlunmu diye oda hayır kocam demiş eniştem saç sakal bembeyaz insan şaşırıyor bazen ne kadar çok patavatsız gereksiz insanlar var anlamıyorum

(6,763 puan) tarafından

Fazlasıyla canim

0 oy
(3,122 puan) tarafından

28 yaşındasın sanırım yorumlardan gördüm sadece iki çocukla insan yoruluyor hasta mısın yada geçirdin net anlamadım yorumlardan ama dışardan yargılamak kolay gelde o kişinin yaşadığı yaşa aslında saçlarını biraz uzatıp farklı renge boyasan daha farklı gozukursun umarım dediklerinden kirilmazsin sadece değişiklik iyidir bakımlı kadın dahada guzelleşir

(6,763 puan) tarafından

Şuan ileri derecede sağlık sorunlarım var maalesef 

Birde 4 gebelik 3 doğumum var 

0 oy
(2,747 puan) tarafından

Insnları nerden vuracaklarını bilmiyorlar gerçekten hıc oyle dusunme cnm oncelıkle sen cok guclu bı annesin:)

(6,763 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun 

0 oy
(2,074 puan) tarafından

Kaç yaşındasınız lı? 35'in altında göstermiyorsunuz o kesin. Toplumumuz alışmış genç annelere. 35 yaş üstü elinde bebek çok olmuyor. Genelde çocuk daha buyuk oluyor. Ve artık insanlar daha minyon bir sima almaya başladı bence. Belki size iltifat etmek istemişlerdir. Hiç göstermiyprsun demek için sormuşlardır. Kimi nene hakikaten 35-40 gösteriyor belki öyle sanmışlar. 

(6,763 puan) tarafından

28 yaşındayim 1yildir ileri derecede sağlık sorunlarım. Var ondan çöktüm sanırım 

(2,074 puan) tarafından

Kusura bakmayın bir fotoğrafla yanılmış olabilirim. Yanı insanlar yaşlarından buyuk gösterebilir. Sıkıntılar yaşamışsınız belli ki. Bir de bunu sıkıntı etmeyin kendinize.

0 oy
tarafından

Kendilerine dedikodu fesatlık arıyorlar pis düşünceli insanlar takılma lütfen gayet güzelsin sen çok güzel ve çok iyi bir annesin 

(6,763 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun 

0 oy
(190 puan) tarafından

Ya böyle söylemeye nasıl cüret ediyorlar anlamıyorum yani aha söyledin de ne oldu ne geçti eline mk ya böyle hayatın da böyle insanların da valla iyi ki evimden çıkmıyorum yoksa sinir hastası olup dönerdim heralde . Belki geç doğurdun belki de öyle sana ne ya  umarım ağızlarının payını vermişsindir 

(6,763 puan) tarafından

Bieazda o sinirimi bozuyor veremedim tartışma olmasını istemedim aynı gruptayiz grubu da değişmek istemiyorum çünkü oğlum dil eğitimi alıyor ve öğretmenlerini çok seviyor saatini. Bana göre ayarlanıyor bebeğim var diye değiştiği an sabah grubu olur öğretmenler değişir oğlum için sustum ;(( 

0 oy
(975 puan) tarafından

Saçın kısa o etken filan ama yaşadıklarının verdiği yorgunluk var yüzünde. O da olgunluk veriyor. Ama buna da şükür. Enerjine hayranım

(6,763 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

0 oy
(284 puan) tarafından

Saçlarıni azıcık uzatsan çok farklı görünüme sahip olursun 

(6,763 puan) tarafından

Kendi ne kadar uzarsa canım kaynak fazla pahalı 

0 oy
(1,679 puan) tarafından

bence bu renk seni yaşli gostermis bakir daha cok yakisiyor sana yoksa boyle bile 35 varsindr bu yaşta da nene olan varsa hellall olsun

(6,763 puan) tarafından

Benim saç rengi keyfe keder değişiyor canim

0 oy
(1,023 puan) tarafından

Seni tanımayan tarafsız bir gözle yazıyorum yüzün çok genç duruyor bana sorsan 33-35 arası derdim 

Ama kısa saç seni yaşlı gostemis saçların uzun ve siyah olsa harika olursun cok fazla kilon yok gibi  yani kisacasi bence nene gibi durmuyorsun söyleyen bence atmış kafadan ya da Ajda Pekkan gibi nesnesi var 

(3,963 puan) tarafından
+1

Abla zaten 29 yaşında 🙄

(6,763 puan) tarafından

Saçları mecbur kestim canım teşekkür ederim 

0 oy
(16,346 puan) tarafından

Büşü boşver ya diyen desin. Bana kalırsa gayet anasısın yani. Ağzı olan konuşur

(6,763 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim canım boş verdim artık 

0 oy
(795 puan) tarafından

Alın gözcevresi kas arası botoks yaptır.3 bucuga yaptırdım.krem o bu ugrasmaktan daha iyi...madem calışıyor sun o fitneler bi meraktan ölsün.bide sacını uzat

(6,763 puan) tarafından

Çalışmıyorum canım oğlum için dil eğitimi alıyoruz 

Fazlasıyla sağlık sorunlarım nedeniyle hastaneden çıkamıyorum botoks la uğraşamam şuan 

0 oy
(598 puan) tarafından

Hiç böyle taş gibi babanne görmedim ben canım 🌷

Boşver sen onları ya ağzı olan konuşuyor sen çok güzelsin ♥️

(6,763 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

0 oy
(1,552 puan) tarafından

Maşallah in var canm manken gibi duruyorsun. Oğlunda sana benziyor yüz metreden belli oğlun olduğu 

(6,763 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

0 oy
tarafından

Aman be Büşracığım boşver beni de biri eşimin annesi zannetti hiç de öyle durmuyorsun

(6,763 puan) tarafından

İnsanlar kafayı sıyırmis

0 oy
tarafından

Hangi babaanne kulağına küpe burnuna piercing takıyor Büşra allah aşkına insanlar ne kadar lüzumsuz olmuş ya , maşallah gayet güzelsin dinçsin vallahi bu hasta halinde yaptiklarina ben imreniyorum çalışkan kadınsın 

(6,763 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 🩷 

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 2,196 göst.
30 Mart 2023 Diğer kategorisinde Nidamsenam (779 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 2,241 göst.
22 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Baranın annesi (1,355 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,584 göst.
18 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Berf (6,400 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 471 göst.
30 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (880 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,886 soru

24,483,847 cevap

357,214 kullanıcı

...