Kızlar bakıyorum da bazıları evli olduğu hâlde hep saçı düz yani bu nasıl oluyor, insan 2 günde bir duş alıyor haliyle hep düzleştirme ye de baya bir emek lazım ve yıpranır nasıl oluyor bu. Bende hep saçım düz olsun istiyorum
Benim görümcemin saçları doğal düzdür,yani saçı kabarmaz sürekli düzleştirmiş gibi gözükür, çok beğeniyorum, kızımın saçıda halasının saçı gibi oldu, saçını düzleştirmese bile saçı hiç kabarmaz düz durur 😁
Belki keratin bakımı yaptırıyorlardır
Ben yaptım kendim evde ama çok çabuk eski hâline döndü ya oysa herşeyi doğru uyguladım acaba az mı sürdüm bilmiyorum
Evli olmakla alakası ne ki bunun çok küçük çocuklu değilse düzleştirmeye de zaman ayırabilir
Keratin bakım yaptırıyorlardır ayrıca kendi dogal sacıda olabilir yada benim gibi fön cekme alışkanlıkları vardır
Fon nasıl böyle güzel cekilir ki , bide çok sürer mi hiç denemedim ben kuaförde yapardım bazen eskiden
Benim için 1 dakika kuaförde kalfaydım bu arada .d
Fön sonrası argan yag ile cok az miktarda sacları yaglıyor bakım yapıyorum
Fön sonrası falan saçıma yağ sürsem hemen yağlanır benim
Cok sürüyorsundur
Keratin yaptırdım düz 😅
Hangi şehir
Hatay merkez
Fiyat uygun geldi bana da, tek seferlik mı yapiliyor yoksa işlem tekrarlıyor mu sürekli ? Gebelikte yapiliyormu biliyomusunuz
Bir kere yaptırınca 4 6 arası kalıyormuş ne kadar gider bilmiyorum fiyat saç boyuna göre değişiyor demişti bana hamileyken yapılmaz bence kimyasal sonuçta boya bir zararlı bunun kokusu baya ağır ve benim işlem 8 saat falan sürdü
Teşekkür ederim doğumdan sonra yaptırıyım o zamn
Evlilikle alakasi ne kız bunun😁
Ben keratin yaptircam saclarim ne duz degil nede kivircik. Sisiyor hep. Ve utuluyorum her yikamadan sonra.
bu arada 8 mayisa randevu aldim sarisin olacagim 8 senenin ustune sarisinliga gecis yapiyorum bakalim 😂
Kız siz ne diyonuz ona🤣🤣🤣🤣
Makinemi diyonuz saci duzlestiren alete ondan işte sjsjsj. Sen ne sandin merak ettim ssjsjsj
Aa sarisin sana cok güzel yakışır bence. Goz rengin falan tam cuk oturur yüzüne.
Post sahibi eğer sana yakisiyorsa kivircik geceden örüp minik minik sabah acabilirsin. Oda kurtarici oluyor. Ben bu gün öyle yaptim disari ciktim az önce onu açıp ugrasmadim hic sacla.
6 ay gitti bende ilki. 2cisi 10 ay.
he duzlestirici sac duzlestiricisi😂utu deyince benim lise donemimde oyle duzlestirici masa galan yoktu. yani belki cok zenginlerde vardir. ütülerdik biz saclarimizi bildigin ev ütüsuyle banyodan sonra utu masasina saçi serip bi yandan ytarayip masada bi yandan birisi utu basardi😂😂 2002 li 2003
aynne. sari yakisio bana 8 senedir istedigim sariyu tutturan kuafor bulamadim diye sari yapmiyodum sacimi . bihayet buldum sanirim . birine guven olustu gidicem oraya :)
Ahaha sen o utuyumu diyon kiz. Ben çok küçüktüm bir kere yapmaya kalktim kendi sacimi 6 yas falan.diger elimi yakmistim sacin ustune koyup🤣
Yaptir merak ettim fotosunu atarsin buraya
Benim saçlarım kendiliğinden düz geçen arkadaşlarım geldi onlar da sordu saçlarını düzleştirdin mi yok dedim kapaliyim duzlestiricim de yok ama saçlarım düzdür
Evlilikle ilgisi yok ama düzleştirici fön veya keratin bakım ile düz olabilir saçın birde Brezilya fönü var 5-6 ay gidiyor
Her gün duş alıyorm her gün düzleştiriyorun
Ben kapaliyim ona rağmen dümdüz evlilikle alakası yokki cnm 🥲😂 evlenince saçların elektrikleniyor deliriyosun otomatikman bazılarında ama bende olmadı o
Çocuklu olunca zor olur deseniz tamam ama evlilikle ilgisi yok ki😊
Benim saçlarım dümdüz, kabarma da duştan çıktıktan sonra biraz olur ama sonrasında fön çekilmiş gibi durur.
Yani kiminin kendi saçıdır. Yapılmış gibi durur.
Kimi saç bakım ürünleri kullanıyor. Düzleştirmeden önce bakım kremi sürüyorlar. Hem saçın yanmasını önlüyor, hem de kabarmıyor.
Benm de var saç bakım ürünü ama yinede elektrikleniyor
2-3 günde bir duş mu? İnsan 3 günde kokar be bacım. 😂😂
Benim saçlarımda çok kıvır ve kabarır hep bende muzdarip,im o konuda 🥲
Her duş sonrası düzleştiriyorum bir dahaki duşa kadar zaten her gün fön çekmiş gibi duruyor 🤸🏻♀️🤣
Sırrı açıklıyorum🙋♀️ keratin bakım ya da diğer adıyla brezilya fönü. Ben de senede 1 defa yaptırırım.
Ama o kadar gidiyor mu ya, ben evde yaptım tüm kurallara uyarak ama hiç sürmedi
Aslinda duz tutmaktan ziyade ben acjk dursbilen kadinlara hayret ediyorum oyle acik saçla nasil rahat ediyolar acaba ben bazen esime susleneyim diyorum heves ediyorum saclari aciyorum bi cay getir dokuluyo saclar bi bisey yap ordan burdan akiyo surekli saci duzeltmek lazim ayyy hemen topuzumu yapip oturuyorum valla hele cocukla
Benimki düz zaten🙄
Fon çekiyorum
dysonnn i vardr
Canım genetik oluyor ya bazıları komple düz benimde öyle saçım hep düz
1,497,714 soru
24,465,414 cevap
354,854 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın