Kardeşim hemsir olacak. Suan tercih dönemi. Nerdeki hastanede çalışmak isterdiniz. Seçmek çok zor. Yardımcı olun. Bekar ve ilk ataması. Deniz kenarı istiyor daha çok. Rahatta olsun istiyor
Türkiyenin üç tarafı denizlerle çevrili yazsın her ilçeyi işte 😂 Ama denizi yüzmek için istiyorsa tabii ki Akdeniz ve Ege yazsın. Haritayı açsın Manavgat - Silifke arası her kıyı ilçesini yazsın
ben bu aralıkta en çok anamuru beğendim. kuzenim ordaki askeri kampta komutan. on numara yer vallahi
Evet güzel bence de ben de çok gittim geldim ama sağlık konusunda yetersiz bence. Acil bir durumda Mersin veya Alanya'ya sevk ediliyor hastalar. Ulaşımı sor bir de, yolları çok kötü 😏
evet bu açıdan doğru. alanya zaten il statüsünde, Silifke de ruslardan dolayı daha büyük.
ay ulaşım iki taraftan da hatta 3 taraftan da zor😂 mersin-anamur, Alanya-Anamur veya konyadan direkt geliş. off hepsi feci 😂😂
gerçi mersin tarafına tüneller yapılıyordu, biterse o taraf baya iyi olur.
Hemşire arkadaşlar nerdesiniz
Evlilik gibi bir düşüncesi varsa hayat pahalılıgına göre bir yer seçsin, maaşının 3 de birini kiraya verip elinde bir şey kalmaz deniz kenarında
Evlilik düşüncesi yok şuan. Tutturmuş deniz kenarı olsun. Varmı hastane tavsiyeniz cnm
Hemşire değilim hiç bilgim yok ama Mersin Antalya çok güzel şehirler
Evet cnm güzel yerler
Ben tıp fakültesi hemşiresiyim çok yoğunuz hep. Ben olsam ilçe devlet hastanesi yazarım. 24 saat nöbet tutup 3 veya 4 gün boş mis gibi. Çok da yoğun olmaz. Sahil kenarı bir ilçe olabilir
Anladım cnm soylicem. Allah hepinize kolaylık versin
Çok istiyorsa gelsin Kastamonu Cide ilçesinde miss gibi görevini yapar vallahi deniz için bir numara😆😆
Evet rahattır ama yeni nesil hep batı istiyor cnm
Batı tarafına vermesin çünkü herşeyi orada iki katına veriyorlar ev kiralarını bile meslek sahibi kişilere iki katına veriyorlar mümkünse doğu tarafına merkeze versin ilçelere vermesin çünkü orasi da hastalardan geçilmiyor
1 tane bile doğu dusunmuyor. Hakkında hayırlısı artik
Hayırlısı olsun inşallah ne diyim
Gelsin Bitlise diyecem burasıda zengin tarafı yeğenimde hemsir oda İzmir'i istiyor ama tercih yapsa İstanbul gelir diyor oda geçinmek kolay yerleri tercih istiyor
Şansını denesin olur ins
İnsalksh cnm puanı kac kardesinin
79 cnm
Kardeşinin puanı gayet iyimis istediği yere gider yeğenimin puanı 73
İns cnm
Sağlık sektörü çalışması zor bir sektör. Bence hastane olarak rahat edebileceği bir yeri yazsın. Büyük şehirlerin hastası da çok oluyor, yoğun çalışır. Heveslendiği denize de gitmeye pek vakti olmaz.
Haklısın bencede cnm
Mersinin erdemli ilçesi devlet hastanesi olabilir denizi de yakın küçükte Bi yer deniz istiyorsa orası iy
Erdemli yok malesef. Toroslar devlet hastanesi var
1,501,752 soru
24,521,006 cevap
359,512 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın