Kızlar gluten alerjimiz var kinoa'dan kısır yapan var mı tadı nasıl oluyor tarif verebilir mi
Kinoa hakkında Türklere göre bir yüyecek değil yani aynı şey gibi düşün atalarımız hiç ananas olsun veyahut başka trobikak meyveler oksun tüketmemiş sindirim sıkıntısı yaşanılabilinir deniliyor hatta onu sindirecek enzim yok falan. Ben de aldım denedim. Gluten alerjin varsa alıp deneyrbilirsin fakat tad olarak öyle kısır gibi bi tad alamıyorsun brlki sen sevebilirsin ben sevmedim.
Faydasi cok yaziyordu sasirdim dediklerinize suan
Hatta mercimek koftesi bile yaparim diye dusunuyordum
Post üste ciksin
Kinoayı genellikle mercimek, bulgur karışımı ile yapıyorum. Sade tek başına da olur ama tadı bulgurdan farklı. İçerisine yeterli sebze koyarsanız tadı güzel olur.
Mercimek koftesi mi yapiyirsunuz
Onceden Islatiyormusuniz
Hayır, bulgur pilavı gibi düşünün ama içinde kinoa da var. Normal suda haşlıyorum. Demleniyor, sonra içerisine istediğim sebzeyi ekliyorum. Genellikle pilav gibi yapıp, yanına salata ve et (tavuk, balık) yapıyorum.
Ben alerji için değilde diyetteyim kisirıda çok severim alternatif olarak denemek istiyorum tadı nasil acaba
Hic denemedim ama diyet yaparken karnibahar dan kisir yapmistim cok guzel di hatta arkadas yedi inanmadi karnibahar olduguna
Karnabahar zamanında diyette değildim şimdi karnabahar bulamam ki
1,457,940 soru
23,914,890 cevap
323,197 kullanıcı