Kızlar şuan bulunduğum şehirde hastanede kadrolu temizlikçi alıyorlar maaşı da 50 bin üstü başvuru yaptım fakat merak ettiğim bir şey var bilgisi olan varsa yazabilir mi ? Bir tanıdığım temizlikçi olarak girmiş kadrolu şuan hasta kayıtta o da 22 yaşında girmişti 24 yaşında hasta kayıtta çalışıyor görev değişikliği yapılabilirmiş doğru mu ?
Oyle miymis valla cok iyi o zaman
İhtiyac durumuna göre atıyorlar evet mümkün
Öyle mi inşallah çıkarım da öyle bir durum olur bu devirde iki kişi çalışmadan olmuyor maalesef
Evet valla imkanı olanda basvhruyor inşallah hayırlısı imkanı olmayana cıksın
Kurum içi atama diye birswy vsr tam adı bu değil ama okuduğun bölüme göre nakil olabiliyirsun ihtiyac halinde
Kadrolu derken memur gibimi hiç bildigim yok o yüzden sordum ..?
Evet öyle bı durum var ama çok ümitlenme derim her ne kadar noter huzurunda kura ile seçim yapılsa da giricek kişiler bellidir oraya torpil lazım öyle yerlere temizlik deyip geçmemek lazım insanlar yapmadığını bırakmaz oraya geçmek için
İstanbul için güvenlik alımı göremiyorum ben gören varmı açılmadı acaba
Kura çekiminde torpil var ilk asgari ücret veriyorlar sonra maaş yükseliyor
Basvurdum.ama umudum yok koca sehirde 24 kisi alinacakmis neredeyse tum sehir basvurdu.
Hangi şehir ne mezunusun canım ?
İstanbul içi yok hiç mesela başka bir şehirden başvurduk sonra atama isteyebilir miyiz ki
O zaman alım yok malesef 😔
Temizlikçi için şansımı denesem mi yapabilir miyim acaba ne kadar veriyorlardir ki
Dene cnm ilk asgari ücret sonra maaşı artıyor 45 bine kadar
Neden ilk asgari acaba
İlk deneyim olduğu için
1,487,762 soru
24,320,462 cevap
345,279 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın