+1 oy
544 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (317 puan) tarafından

Kizlar daha önce hiç böyle birdey olmamıştı bu hafta da 2kere farkettim bunu beklemek istemedim doktora gittim siber testi mi ne bise yapilacak dedi iliski sonrasi kanama oluyor doktor dedi ondan yapılacak 5ay oldu ikinci dogumumu yaptım normal doğum ikiside 1tane de kürtajım var belirtilerim şunlar kasık bolgemde ağrı hissediyorum sırtım çok ağrıyor birde akıntı ve kokuda artış var 2dir de ilişki sonrası kanama farkettim korkuyorum :(

9 Cevaplar

+1 oy
(2,001 puan) tarafından

Daha çok enfeksiyona benziyor içini ferah tut 

(317 puan) tarafından

Ay inşallah öyledir kafama taktım baya sürekli düşünüyorum 

-Reklam-
+1 oy
(4,167 puan) tarafından

Smear testi her kadına yapılıyor. Rahim ağzı kanserinde erken teşhis önemli olduğu için kadın doğum doktorları sıradan bir muayenede bile smear verdiniz mi diye sorar. İlişki sonrası kanama sebebi Olarak sana onlarca sebep sayabilirim. Kasık ağrısı, enfeksiyon. Kötü kokulu akıntı, enfeksiyon. 5 ay önce doğum yapmışsın, kemiklerin yeni yeni eski halini alıyor. Ağırlık ve bası kalkınca kemikler oturmaya başlar. Seninki son evreler, normal bence. 

(317 puan) tarafından

İçime su serptiniziyiki yazdım buraya buradaki cevapları görünce biraz daha rahatladim umarım sadece Bi enfeksiyondur:(

0 oy
(317 puan) tarafından

???????????????????

0 oy
(7,758 puan) tarafından

Enfeksiyondur bende aynı şikayetlerle gittim enfeksiyon çıktı. Smear testide almıştı onda da yüksek enfeksiyon çıktı. Korkma yani

(317 puan) tarafından

Sağol canım yorumun için inşallah bisey yoktur internette araştırınca biraz korktum

0 oy
(10,251 puan) tarafından

Akıntım benimde çok oluyo sezsryandan sonra daha çok olmaya başladı bende gidicem bakalım hastaneye bunla ilgili

(317 puan) tarafından

Benimde çoğaldı doğum sonrası asla pedsiz duramiyorum sürekli olarak akintim geliyor

(10,251 puan) tarafından

Evet canım brnimde aynı bakalim göstermek lazim 

0 oy
(28,685 puan) tarafından

Enfeksiyondur bence aklına kötü bişey getirme canım

(317 puan) tarafından

Sağol yorum için canım inşallah öyledir:(

0 oy
(2,398 puan) tarafından

Muhtemelen enfeksiyon canım aynısı yengemın başına gelmıstı semear testını muayene olan herkesten ıster doktor sıkıntı etme 

(317 puan) tarafından

Bu testi herkesten istendigini bilmiyordum özellikle test isteyince  Bi hayli daha çok korktum bisey var kesin diye

0 oy
tarafından

Bende aynı sorunla gittim bir şey çıkmadı hormon testine bakacaklardı o ara hamile kalmışım.

(317 puan) tarafından

Bende de inşallah bisey çıkmaz canım çok stres yaptım bu konuyu

0 oy
tarafından

Canım mantar olabilir stres yapma kötü koku akıntı kanama korkma ama tabi yine doktora git belki mantar ilacı verebilir

(317 puan) tarafından

Fitil verdi kullan adetini gör gel dedi inşallah bisey çıkmaz:(

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 605 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde BetusMoms (4,545 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 218 göst.
0 oy
1 cevap 132 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mavisiyah2001 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy