+1 oy
313 göst.
önce Diğer kategorisinde (828 puan) tarafından

Kızlar sizin yapılmasını çok istediğiniz eşiniz istemediği zamanlarda nasıl ikna edip yaptırırsınız varmı bi takdiğiniz 

14 Cevaplar

+4 oy
önce (15,026 puan) tarafından

Sevgi dolu bir anında sarılırım yüzünü çocuk gibi sever isteğimi söylerim 😀

Kabul ederse de sonra vazgeçmesin diye yemin ettiririm ☺️

önce (828 puan) tarafından

İyi kolaymış çabuk ikna oluyor demek eşin 😊 ben o kadar kolay ikna edemem hatta inatçıdır bazı konularda gönlü olmak zorunda yoksa asla yapamaz 

-Reklam-
+3 oy
önce (1,732 puan) tarafından

nasıl bir şey olduğuna bağlı. 

o an maddi ve manevi gücümüzün yeterli olmadığı bir şeyse bunda çocuk gibi diretmek olmaz.

ama günlük rutinde olması gereken bir şeyse güzel güzel anlatırım, bana veya bize ne gibi faydaları olur anlatırım. 

basit bir şeyse atıyorum pikniğe gitmemizi istemiyorsa tribin alasını atarım güzel güzel konuşmayla sorun çözülmüyorsa

Asla trip atamam beceremiyorum da zaten öğrenmem lazım 

+2 oy
önce (6,896 puan) tarafından

İstemiyorsa asla kabul etmez mesela saçlarımı boyamak istiyorum aylardır söylüyorum asla kabul etmiyo

önce (661 puan) tarafından
+1

Benm kocamda 6 yıldır sen doğal güzelsn sen bu halinle seviyorum ne gerek var dyrdu ve izin vermiyordu bense çok istiyordum gittim para biriktirip gitim saçlarımi boyadim suslendim ,kapıyı bir actm bana baka kaldı şok oldu ne yapacağını ne diyeceğini şaşırdı ve ckk güzel olmsin dedi ne guzl yakisms sana dedi dön hele döndüm baka kaldı gözlerini alamadı ve pstuma bakabilirsn paylastm nasıl yaptığımı 

önce (6,896 puan) tarafından

Hahahah galiba en son bende öyle yapacam 

En iyisini sen yapmışsın bacım 😁

+2 oy
önce (474 puan) tarafından

Benim eşim istemediği sürece yapmaz ben açıkça ne istediğimi söylerim o yapmıyorsa ısrar etmem yapması gereken bir şeyse artık beni bunalttıysa çok ciddi ve sert bir şekilde söylerim çocuk değil ya anlar herhalde özellikle tamirat tadilat işlerini çok erteler sinir edecek seviyede umursamaz.

Benim de en büyük problemim tamirat zaten yapabildiğimi yaparım yapamadığımı da iyice bozarım ki yapılsın napayım mecbur bırakmasın oda

+2 oy
önce (1,631 puan) tarafından

Ben oturup güzelce küçük bir çocuğa anlatır gibi anlatırım ikna olursa kabul eder 

Herzaman o kadar. Kolay olmuyor malesef 😊

+2 oy
önce (955 puan) tarafından

Bir şey için ikna etmeye çalışıyorsam… sanırım hiç çalışmıyorum. Anında vazgeçiyorum.

İstediğim şeyi bir kere dile getirmek bile külfetken bir de onun için ısrar etmek hiç bana göre değil.

Eşim bir kere desin bana yeter. Mantıksız ve islama karşı bir şey olmadığı müddetçe her şeye tamamım. Israr etmesine mahal vermiyorsam, ısrar etmeme mahal vermemeli.

Çok istediğim bir şey olur, o zaman bunca zaman bir şey istemedim bir tek bunu istedim cümlesini kullanırım. Etkilidir. 

Bana etki etmez sürekli bişey istiyorum çünkü farkındayım 😊

+2 oy
önce (1,265 puan) tarafından

Valla önce güzellikle söylerim anlatırım sevgi pıtırcığı olurum sonra sinir küpüne dönerim mecbur yapar 😂

önce (3,812 puan) tarafından

Aynı ben 😁😂

önce (1,265 puan) tarafından

Yani nazıyla oynayamayız ya sürekli 😂 yapılacak diyorsam yapılacak insanlıktan anlasın beni çekmek istemiyorsa ki istemediği için yapar 😂

Sinir küpüne döndüğümde. Kendim yapar çekilirim aradan ama eğer gücümü aşan birşeyse tek çarem olması gerekeni iyice bozmak 😁😁 fırınımız bozuktu eşime bak nesini var dedim dedim bugğn yarın erteledi bende eşimi işe yolladım aldım takımları giriştim söktüm bir güzel yapamayacağımı biliyordum zaten 😁 aradım eşimi ya yaptım diye söktüm ama olmuyor tarif et yapayım dedim ve halloldu o gün 😁

+2 oy
önce (436 puan) tarafından

İstediğim şeyin ne olduğuna bağlı ama asla ısrar etmem eşim ısrardan hiç hoşlanmaz yapacağı varsada yapmaz bir iki kez söylerim sevimlilik yaparım falan baktım hayır diyo bi daha söylemem zaten içine sinen bişeyse isteğimi gerçekleştirir 

Yapılması gereken birşeyse napacan valla kasımda mutfağı yeniledim bir ay sonra da camlarını değiştik aralıktan beri camların etrafına alçı çekilecek hala bekliyor en sonunda benn elime alıp iyice bozacam ki yapılsın yoksa senesini de geçer 

Ahahah öyle bişey ay o dert bende de var güzellikle söyledim bugün yaparım yarın yaparım 8 ay oldu çekiştim gene fayda etmedi camların sineklik kilitleri yapılacaktı aldım elime sarjlı matkabı kendim değiştirdim napayım 

Benim eşime özgü değilmiş sevindim 😂😂

+1

😁😁 Yok yok herkeste var bence öyle şeyler 

+2 oy
önce (6,506 puan) tarafından

Pek ikna edebildigimi soyleyemem haa sonra lafima gelir o ayri bir konuda aradan baya zaman gecer

İkna edebildiğim konular da var ama evle ilgili tadilat işiyse ve içinden iş yapmak gelmiyorsa aylar sürer yapması

önce (6,506 puan) tarafından

Aaa kocamin ustune tanimam sandalyenin vidasi dustu ayagi cikti vida alip matkapla sıkıcak baska birsey yok o iki vida alinip gelemedi klozetin samandirasi bozuk ici degisicek en son hamileydim adam geldi gitti ama olmadi oglum 3 e girdi hala.yapilmadi

Hah aynen böyle şeyler yok bir türlü yapılmıyor ne yaparsam yapayım ne dersem diyeyim olmuyor canı isteyecek yada. İlham gelecek ki yapsın 😁😁

+1 oy
önce (4,052 puan) tarafından

Ben her istediğini yaptırıyorum. Yaptıramadığım birşey varsa eğer yeterince istemediğim içindir.  Tutku dolgu bir gecenin ardından hayır diyemeyeceği hiç bir şey yok :)  

Yok bacım öyle zamanlarda da yaptıramam mümkün değil kendide isteyecek ki yapsın yada yapılması gereken şeyi hurdaya çevirecem ki yapılsın 

+1 oy
önce (3,155 puan) tarafından

Benim eşim benden 10 kat daha inatçı olduğu için, bir mucize olup insafa gelmediği sürece imkansız. Mesela elektrik süpürgesinin yanına kahve makinesi hediye geldi. Onu anneme verelim anneler günü hediyesi olarak dedim. Yok kabul etmedi😼

+1

O durumda bile dermiydi sanmıyorum annemi çok fazla seviyordu.. Gezmeye gitme harcama gibii konularda sıkıntım yok benim tek derdim tamirat tadilat 🤦🏻‍♀️

+1 oy
önce (4,177 puan) tarafından

Eşref saatine denk getiririm 

Karnı tok olucak yorgun olmucak iş stresi olmucak . Espriye karıştırıp birazda nazlanıp söylerim . Bazen önce mantıklı açıklamalar yapar yapar sonra söylerim

Genel olarak her istediğim olur olmadığı zaman da imkan yoktur bilirim ama söz konusu  evde ki işler olunca. Hep sallar 

önce (4,177 puan) tarafından

Üşengeçlikle alakası var onun . Yapısında yoktur ev işleri .

İş isteği gelecek ki yapsın aynen ev işlerine gelince tembel biraz 

+1 oy
önce (14,502 puan) tarafından

Söylemem.  Gerek yok maddi bisiyse biriktiriyorum alıyorum kendim. Manevi desen yanımda değil zaten o konuda.

Hiç demiyorum valla hep kendim yapıyorum. Eve taşınalı 2 sene oldu. 2 senedir yatak odamda tavan pervazlari yapılacak. Köpük tavan. Yapmadı elim boşalsın büyük temizliğe girmeden geccem başına 

önce tarafından düzenlendi

Onu yapmak zor ben eşimi yaparken izlemiştim nasıl yapacaksın? 

Yaparım canım elimden geliyor ufak tefek işler çok şükür çocukluktan meraklıyım evde pek çok.seyi kendim yapıyorum 

Hadii ya ben kendime güvenmiyorum yapamam beni aşar... Ama ufak tefek montajlı işleri yaparım o kadarını da herkes yapar. Zaten 😊😊

+1

Yok kız yapamayan önü da yapamıyor 😊

0 oy
önce (3,332 puan) tarafından

Ne gibi mesela ben kolay kolay bisey istemem ama istediysem bi de o reddettiyse hevesim kacar ama ihtiyacimi benden once gozetir hadi istesem bile kolay kolay o da beni reddetmez 

Benşm de babam öyle kayın pederim de öyleydi bu kocam kime çekti acaba 😁😁

+1

Benim koca 10 sene sonra olmus kaynanam cok turbe gezmis cocugum olsun diye olunca da hic kiyamamislar poset tasitmamislar hic unutmuyoruz nisan alisverisine gittik esim posetleri tasiyamiyo bacaklarina carpiyodu kaldirim taslarindan ziplayarak yuruyodu 

Uuu düşünemiyorum bile kız küsseniz felan  o sana naz yapar 😁😁

Yok kiz buyuttum ben onu suan olgunlasti baya 😂

Tebrik ederim 😁😁

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 734 göst.
18 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Byhnbygl (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 765 göst.
10 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Zümrüşün Annesi (1,014 puan) tarafından soruldu
0 oy
66 cevap 1,092 göst.
17 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Sonay (39 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,563 soru

23,831,726 cevap

318,912 kullanıcı

...