+1 oy
305 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar ben aile apartmanında oturuyodum sonra eşim olacak varlık yüzünden ailesinin evine taşınmak zorunda kaldık iki görümcem 11 senelik evliligimin başından beri bana kaynanalik yapmaya çalıştılar eşimi doldurmaya çalıştılar eşim olcak odunda onların laflarına bakarak onların yanında bana bağırdı sürekli 

Eşim bana ne zaman para verse lafını yaptılar ama kayinpederim görümcelerimin ikisinede ev verdi o verdiği evlerin kiralarını alıp geçiniyolar ama söz konusu ben olduğumda eşime karına neden para verdin diye kavga ediyo kızları güllük gülistanlık geçiniyolar en pahalı alışverişleri yapıyolar ama söz konusu ben olduğumda onların gözlerinde el kızı olduğum için para kavgası yapıyolar benle sinirlerim bozuldu... 

4 Cevaplar

+4 oy
(1,721 puan) tarafından

Başlığın şirke giriyor farkında mısın? Tövbe haşa ALLAH'I sorgularmis gibi 

tarafından

Tövbe tövbe şirke girdiğini düşünmüyorum tabi ki vardır Allah in bi bildiği kalkipta Allah ceza vermiyo demedim 

(1,721 puan) tarafından

Allah neden hızlıca ceza vermiyor yazıyor orda güzel kardeşim uyarması benden 

-Reklam-
0 oy
(1,677 puan) tarafından

s.ıç 

önce kocanin sonrada gorumcelerin 

başka care yok 

tarafından

Tövbe 😂 aslında hakediyolar 

0 oy
(472 puan) tarafından

Aile apartmanı olup da çok mutluyum diyen var mı bilmiyorum çok nadir heralde 12 yıl dul görümce teröru yaşadım hiç haklı olamdim hep kötü oldum kocamla arama girmeleri ilk günden beri vardı çok şükür evlendi gtti Allah yardım etsin 

tarafından

Bilirim canım görümce terörünü bizzat kendim yaşadım Allah razı olsun amin inşallah 

0 oy
(38 puan) tarafından

Ilk basta neden kabul ettiniz bir yaşamayı 

tarafından

Ben ayrıldım eşim birlik oturmak istediğinde çocuklar için barışmak zorunda kaldım çocuklar büyüdüklerinde boşanmayi düşünüyorum 

(38 puan) tarafından

Keske geri donmeseydiniz yada kabul etmeseydiniz sart koysaydiniz boyle anaci erkeklerden nefret ediyorum kendisi de bir yuva kurdu sonuc olarak 

tarafından

Ben istemeyerek geldim zaten evliliği idrak edememis benim eşim olcak dengesiz

(38 puan) tarafından

Tedavi olmuyor mu denediniz mi 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 380 göst.
16 Nisan 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,686 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 210 göst.
0 oy
2 cevap 139 göst.