Kızlar ben aile apartmanında oturuyodum sonra eşim olacak varlık yüzünden ailesinin evine taşınmak zorunda kaldık iki görümcem 11 senelik evliligimin başından beri bana kaynanalik yapmaya çalıştılar eşimi doldurmaya çalıştılar eşim olcak odunda onların laflarına bakarak onların yanında bana bağırdı sürekli
Eşim bana ne zaman para verse lafını yaptılar ama kayinpederim görümcelerimin ikisinede ev verdi o verdiği evlerin kiralarını alıp geçiniyolar ama söz konusu ben olduğumda eşime karına neden para verdin diye kavga ediyo kızları güllük gülistanlık geçiniyolar en pahalı alışverişleri yapıyolar ama söz konusu ben olduğumda onların gözlerinde el kızı olduğum için para kavgası yapıyolar benle sinirlerim bozuldu...
Başlığın şirke giriyor farkında mısın? Tövbe haşa ALLAH'I sorgularmis gibi
Tövbe tövbe şirke girdiğini düşünmüyorum tabi ki vardır Allah in bi bildiği kalkipta Allah ceza vermiyo demedim
Allah neden hızlıca ceza vermiyor yazıyor orda güzel kardeşim uyarması benden
s.ıç
önce kocanin sonrada gorumcelerin
başka care yok
Tövbe 😂 aslında hakediyolar
Aile apartmanı olup da çok mutluyum diyen var mı bilmiyorum çok nadir heralde 12 yıl dul görümce teröru yaşadım hiç haklı olamdim hep kötü oldum kocamla arama girmeleri ilk günden beri vardı çok şükür evlendi gtti Allah yardım etsin
Bilirim canım görümce terörünü bizzat kendim yaşadım Allah razı olsun amin inşallah
Ilk basta neden kabul ettiniz bir yaşamayı
Ben ayrıldım eşim birlik oturmak istediğinde çocuklar için barışmak zorunda kaldım çocuklar büyüdüklerinde boşanmayi düşünüyorum
Keske geri donmeseydiniz yada kabul etmeseydiniz sart koysaydiniz boyle anaci erkeklerden nefret ediyorum kendisi de bir yuva kurdu sonuc olarak
Ben istemeyerek geldim zaten evliliği idrak edememis benim eşim olcak dengesiz
Tedavi olmuyor mu denediniz mi
1,498,711 soru
24,481,257 cevap
356,839 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın