Kızlar -31 kg verdim ama sporsuz diyetle vücudumda sarkma var ama çok değil jöle gibi oldu heryerim sarkmadan dolayı hala istediğim görüntüye sahip değilim çünkü sıkılaşmadım nasıl toplarım bu vücudu bu saatten sonra diyete ihtiyacım yok görsel olarak 50 de olsam 60 da olsam sarkmadan dolayı biraz fazla duruyor nasıl toplarım bu sarkan deriyi ne yapmam gerekiyor
Hem diyet yapıp hem spor yapman gerekiyordu aynı zamanda. Hiç bilmiyorum ama şuan sporla toparlayabilitsşn belki
Hangi spor peki
Valla hiç bilmiyorum ama YouTubedan bakabilirsin bölgesel sıkılaştırıcı sporlar var orda
Nasıl verdin 30 kiloooo
Ağırlık clais
İp atlamak sıkilastiriyor
Aralıklı oruç diyeti yaptım birazda şok diyet
Nasıl bi diyet uyguladınız
Kas kütleni arttirmaya ve spor yapmaya bak canim ama oyle yurüyüs falan olmaz. Agirlik vs kaldirman lazim.
Yani ağırlıklı olarak ağırlık sporlarmı yapıyım
Yani aslinda bu konuda alabilirsen uzman destegi al. Ama daha protein agirlikli beslenip ağırlik kaldirma ya da kas kütleni artiracak sporlar yapman lazim
Spor salonuna yazılma imkanın varsa hoca eşliğinde güzel bir spora basla canım toparlar belki kas kütlesi artınca
Merhaba yaptığnz şok diyet ve aralıklı oruçu detaylı anlatabilir misiniz birde sarkan vücudun için YouTube de leslie var onun yaptığı sporları yapabilirsin
Merhaba çok detaylı geçmiş postlarımda anlatmıştım çok isteyen olmuştu burda o şekil kilo verem cok oldu
Tmmdr bakaym teşekkür ederim
Şimdi baktım da o postu bulamdm ya
Biraz eskilerde ya
Bakayım tekrar
Sabah akşam birer çay kaşığı anason çayı iç
Spor yapman lazımdı bilmiyorumki
1,488,911 soru
24,337,004 cevap
345,895 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın