+3 oy
212 göst.
Diğer kategorisinde (39 puan) tarafından

Sabah ilk idrarda gebelik testim pozitif çıktı öğlen şeffaf gibi çok açık bir kahverengi leke geldi normal mi

2 Cevaplar

+2 oy
(1,628 puan) tarafından

Kac haftalıksın. Daha doktora gitmemişsin. Yerleşme kanaması olabilir. Düşük tehliken olabilir. Enn kısa sürede bir doktora git. Hemde gebeliğinden emin ol bazen evde yaptığımız testler yanıltıcı olabiliyor

(39 puan) tarafından
+1

Bu sabah öğrendim test pozitif çıktı koyu değil çok açık bir kahverengi test sonucu böyle

image

(1,628 puan) tarafından
+1

Canım ben bu testten senin kaç haftalık olduğunu yada gerçekten hamile olup olmadığını anlayamam.  Bazen testler hamile olmasan bile cift cizgi gösterebiliyor En iyisi doktora git kan ver hamileliğinden emin ol ve lekelenmen olduğunu söyle 

(39 puan) tarafından
+1

Adetten 2 gün önce nabzım yüksek diye kan tahlili istedi doktor beta hcg 35.5 çıktı haftaya tekrar kan verecem kesinleşsin diye bugünde adetim geçirmesinin 2.günü canım 

(39 puan) tarafından
+1

4 haftalık olması lazım şuan

(1,628 puan) tarafından

Yerleşme kanaması olabilir dediğim gibi düşük tehlikesi de olabilir. Bthcgnide takip et tekrar kan ver düzenli artış varmı doktorun acıklama yapar mutlaka 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Yerleşme kanaması olabilir ama bir doktora git istersen bende de olmuştu ona benzer aklında kalmasın git bence.

(39 puan) tarafından

Salı günü gıdecem inşallah kötü bişe olmaz

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 108 göst.
6 Şubat 2026 Cinsel Yaşam kategorisinde Aiselya (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 172 göst.
0 oy
0 cevap 73 göst.
0 oy
1 cevap 170 göst.
8 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seymaak1 (803 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,501,284 soru

24,514,669 cevap

359,123 kullanıcı

...