Sabah ilk idrarda gebelik testim pozitif çıktı öğlen şeffaf gibi çok açık bir kahverengi leke geldi normal mi
Kac haftalıksın. Daha doktora gitmemişsin. Yerleşme kanaması olabilir. Düşük tehliken olabilir. Enn kısa sürede bir doktora git. Hemde gebeliğinden emin ol bazen evde yaptığımız testler yanıltıcı olabiliyor
Bu sabah öğrendim test pozitif çıktı koyu değil çok açık bir kahverengi test sonucu böyle
Canım ben bu testten senin kaç haftalık olduğunu yada gerçekten hamile olup olmadığını anlayamam. Bazen testler hamile olmasan bile cift cizgi gösterebiliyor En iyisi doktora git kan ver hamileliğinden emin ol ve lekelenmen olduğunu söyle
Adetten 2 gün önce nabzım yüksek diye kan tahlili istedi doktor beta hcg 35.5 çıktı haftaya tekrar kan verecem kesinleşsin diye bugünde adetim geçirmesinin 2.günü canım
4 haftalık olması lazım şuan
Yerleşme kanaması olabilir dediğim gibi düşük tehlikesi de olabilir. Bthcgnide takip et tekrar kan ver düzenli artış varmı doktorun acıklama yapar mutlaka
Yerleşme kanaması olabilir ama bir doktora git istersen bende de olmuştu ona benzer aklında kalmasın git bence.
Salı günü gıdecem inşallah kötü bişe olmaz
1,501,284 soru
24,514,669 cevap
359,123 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın