0 oy
247 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (643 puan) tarafından

Kızım 5 yaşında konuşma gecikmesi var şuan yeni kendini ifade ediyor cevap veriyor sayılır bugün parka gittik 2 arkadaşıyla kay kaylara cikmak istedi arkadaşları en yukardaydi yukarıya çıkması için ise tırmanması gerekliydi baya da dikti önce çıktı sona doğru cesaret edemedi anne dedi beni çağırınca hadi çıkabilirsin dedim denedi olmadı bende yardım etmek istemedim yardımda istemedi sonra gidelim dedi bende istersen burada kay dedim orada oynadı felan sonra yanımza geldi çocuklarda geldi hadi oynayalm dediler istemiyorum oynamayacagim dedi gitmek istemedi onlar gidince gidip tek başına oynadı felan sonra tekrar geldiler sordum salıncağa binelim dedim istemiyorum dedi gitti kendisi bindi tek başına felan hiç oynamadı üzüldüm birara beraber salıncakta salladlar sadece sonra hadi arkadaşınla salıncağa git dedim gitmycem dedi tamam o zaman beraber gidelim dedim gidelim dedi hiç arkadaşlarıyla oynamadi canım sıkıldı bu duruma ne yapmam gerekiyor parkta oynaması için çocuklarla 

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 179 göst.
10 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Livmirmin1993 (582 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 333 göst.
14 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 622 göst.
0 oy
3 cevap 151 göst.
24 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,605 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,501,407 soru

24,516,425 cevap

359,239 kullanıcı