+3 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde (317 puan) tarafından

Kizlar doktor smeer testi yaptı sonuçlar 1ay sonra çıkacakmış rahimde yara var dedi sonuçlar çıksın ona gire 1ay sonra geldiğinde yarayı yakarız dedi yaktıran var mı korktum baya bilgi verirseniz çok sevinirim 2dakikalik bir işlem dedi ama yine de buraya da sormak istedim sonraki süreç ne olur bide hamileliği etkiler mi bu durum

5 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Hamileliği etkilemez canım ben 5 kere yaptırdım sonunda yine oldu özel de dondurma işlemi yapıldı daha da olmadı evet kolay bir işlem koku ve duman 🤣🤣dışında acı ağrı vs olmuyor 

(317 puan) tarafından
+1

Canım tekrarlama ihtimali varsa direk dondurma işlemi yapılsa olmuyor mu neden yakma dedi ki doktor ay ben yine de korktum ya :)

tarafından

Devlette dondurma yok canm evet tekrarlama ihtimali var ama yakınca biteceği ihtimali de olduğu için önce yakma işlemi yapılıyor 

(317 puan) tarafından

Peki bu yakma işlemi hamilelge engel midir acaba yada hamile kalınca bu yara gider mi bilginiz var mı burada binkac şey okudum da ona nazaran böyle sormak istedim aklıma gelseydi doktora muhakkak sorardim

-Reklam-
+1 oy
(317 puan) tarafından

????????????????

0 oy
(317 puan) tarafından

Kizlar cevap verin neolur 

0 oy
(2,396 puan) tarafından

Görümcem yaktırmıştı canm ardından 2 cocugu oldu etkılemez yanı 

0 oy
(2,959 puan) tarafından

Yara nasıl sizmi anladınız icindemi nerde bende gitmek istiyorum 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 106 göst.
0 oy
1 cevap 186 göst.
8 Kasım 2022 Diğer kategorisinde poyrazlina22 (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 231 göst.
0 oy
2 cevap 134 göst.
14 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Akss (930 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,807 soru

24,467,378 cevap

354,957 kullanıcı

...