Kizlar onumuzdeki ay dayimin oglunun nisani var.Kapalu duyun salonunda.O zaman bebeyim 4bucuk aylik oluyor.Ben gitmekde kararsizim bebeyimi kendimle gotursem hastalanmasindan huysuzlanmasindan korkuyorum.Goturmesemde kaynanam isden gelene 2saat gecikmeyle nisana gidib 1bucuk 2saat falan nisanda oturup donmem gerek.Ve kaynanam bazen sakinlestiremiyor agladiginda.Bende cok kararsizim acaba gitmesemmi esimle oglummu gitse.Aslinda bir tarafdan gitmek istiyorum deyisiklik iyi gelir amma bebeyimdende onemli deyil bilmiyirum sizce nasil yapmaliyim.
Bak sen söylüyorsun canım. Hiçbir şey bebeğinden önemli değil. Değişiklik istemeni anlıyorum, haklısın. Ama düğün salonu tarzı yerler bebeklere göre değil. Ben bile oradaki gürültüye katlanamıyorum, küçücük bebek hiç katlanamaz. Hem düğün değil, nişan. Boşver gitmeyi bence. Başka bir zaman eşinle, çocuklarınla birlikte dışarı çıkıp gezersin, düğün salonunda daha iyi bu.
Bende oyle dusunuyorum rahatsiz olur sonradan hastalanir diyede korkuyorum.Kapali yerlerde hastalikda oluyor.Galiba esim ve oglum gider bende telefonla mutluluk dilerim gelemediyimi soylerim
Bi de bebek görünce severler hep. Herkes dokunur, öper falan. Gidememeni anlayışla karşılarlar diye düşünüyorum.
Gidemesem arar ozur iletirim.duyununde giderim bende
Daha önce bir yere çıktığınızda zor oldu mu huysuzluk yaptı mı yani ben gidiyordum düğüne falan arabasını da yanımda götürüyorum oyalanıyodu içinde huysuzluk yapmıyordu pek
Daha once annemlerden baska bir yere goturmedim o yuzden bilmiyorum riskede atmak istemiyorum
Daha önce biryere gittiğiniz de huysuzluk yaptı mı rahatsız oldu mu olmadıysa götür ama rahatsız olacaksa gitme
Annemlerden baska biryere goturmedim o yuzden bilemiyorum
Ben olsam kayınvalideme 2 saatliğine bırakır koşa koşa gider görünür kalkardim. Gitmesen dert gitsen dert. Bebeğimin kırkı çıktığı zaman arkadaşımın düğünü vardı . Gittim yarın saat durdum takisini taktim çıktım.
Kayinvalidemede buraksam 2saat gecikmeyle gide biliyorum.
Olsun maksat görünmek bence
Haklisin 1saatliyinede olsa gorunsem iyi olur
benek buyumus yenidogan degilki artik. buyuyene kadadar bir iki yasina gelene kadar insanlardan uzak tutamassinki. yenidoganliktan cikmis zaten. he sesten belki huysuzlanir o ayri
Goturmeden bilemem dimi
Yazın sıcağında mi hasta olcak birsey olmaz acik havaya götürdüm 4.5 aylik birsey olmadi
Kapali mekanda hasta insanlar falan olur kendi huzursuz olur diye endiseleniyorum
Ufak şeylere takılma bebek arabası ile git
Kaynanamda oyle diyor 2saat gec gitiyine bebekle vaktinde git 2saat otur gel diyor
Bence bebeğini bırak git eğer ağlarsa durmazsa ararlar dönersin. Fazla durmazsin bahanende var hem gitmiş olursun bebekle gitmek şuan bence erken çok fazla hastalık var yanına gelip bebeğini sevmek kucağına almak isticekler hasta olabilir sesten rahatsiz olabilir bir iki saat oyalarlar doyurup uyutup gidersen daha rahat olur
Bebeyimi burakip gitsem 2saat gecikmeyle gide biliyorum.kaynanamda agladigi zaman sakinlesdire bilmiyor.acaba gitmesemmi
Eğer sensiz durmuyorsa gitme çocugun perişan olmasın
Gazi olmasa durar.Aglarsa kaynanam sakinlestiremez
Ben olsam kaynanama bırakırdım biraz nefes almaya herkesin ihtiyacı var zorlanirsa erken kalkarsınız en azından havan değişir
Kaynanama buraksamda 2saat gecikmeyle gidip erken kalkmam gerek.acaba hic gitmesemmi
Ya zaten bebekli iken hiç bir yerde beş on saat yayılmak yok ama bir değişiklik olur en azından fazla durmana gerek yok bence. Anneler için herhangi bir törene başından sonuna kadar kalmak lükstür
Haklisin 1saatliyinede olsa belki gide bilirim hem gorunurum hem benim icinde iyi olur annemler kardeslerim akrabalar hepsi orda
Normalde nasıl bir bebek hemen etkilenen huysuzlasan bir bebekse gitme
Gunuzleri iyide aksamlari agliyor gaz sancisida oluyor hala
Nişan nerede olacak ve nişanlanan kişiyle aranızdaki samimiyet ne. Ona göre değişir havalar ısındı artık soğuk bir yerde yaşamıyorsan nişan kapalı alanda olacaksa gidebilirsin. Açık alanda olacaksa bilemem ama. Benim nişanım salonda oldu halamın kızı 20 günlük sezeryanlıydı yine de geldi. Çünkü abla kardeş gibi büyüdük. Ben ona sorarak salon günü aldım. Doğum ne zaman olacak abla ona göre gün alalım dedim. Tam belli değildi aşağı yukarı bir şey aldık.
Duyun kapali duyun salonunda.Normalda pazar gunu olsaydi kaynanama erkenden burakip giderdim 2saat oturur kalkardim.Pazar gunu deyil diye kaynanama buraksam 2saat gecikmeyle gide biliyorum.Ben gidemesemde esimle oglum gider
1,501,788 soru
24,521,629 cevap
359,539 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın