Stresten olmuştur muhtemelen zaten emziren annelerin düzensiz olur, kafanı boşalt canım Rabbim yardımcın olsun
İnşallah canim ya valla 3 tane gebelik geçirdim hepsindede testi ne zaman yapsam hemen çift czigi çıktı ama bu seferde çıkmıyor günüm geçti daha bı düşünüyorum
Tamamen normal bir durum canım, emzirdiğin için de etkisi olur ama stres de en büyük düşman adete o yüzden stres yapmamaya çalış ki sütün de gitmesin
Tamam canım çok sagolun
e tamam ne guzel
negatif vikmis . olumlu yonden bak hamile degilim diye dusun . bukadar kasmaya ne gerek varki . istemiosun heralde bebegi? stresten gecikmistir de gec
Yok valla istemiyorum ama insan bı geriliyor gerçekten
Doğumdan sonra düzensizlik gayet normal içini ferah tut gebelik olsa en azından biri pozitif olurdu
Kız ne yaptın adet oldun mu ben bugün kan görmeye başladım
Bende oldum şükür canım ya stres li geçti bu ay ya ondan oldum heralde bide ilk defa hamile olmamama rağmen bu kadar gecikti seninde gözün aydin
İkimizin de gözü aydın valla direk seni aradım bir türlü bulamadım sonra eski cevaplara bakayım dedim gördüm benim gebelikten sonra ilk gecikmem açıkçası korktuğu dün hastanesi gittik kan verdim şimdi daha rahatım bir ara kist olmuştu tekrar oldu sandım temiz çıktı çok şükür
İyi gözün aydın canım valla Allah isteyenlere versin inşallah
Aminnnnn 🥰
1,501,990 soru
24,524,876 cevap
359,698 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın