Bugün bebek görmesi için akşam çayına halamlar amcamlar annemler geldi. Pek bişey yapmadım da Yoruldum . Uykusuz olunca gücüm tükeniyor resmen. Tek olunca demek uykusuzluk da bastırınca zor oluyo. Nerde eski gamze heheheeyy
bu da anneannesinden oğluma çeyiz en az 40 takım kıyafet vardı 🫣
Milletin anneannesine bak özendim şahsen alllah analı babalı büyütsün maşallah
Ay ben bu ayağı gördüm ya hemen bir çocuk daha yapasım geldi😀
Hahaha sakın kanma o ayağa 😁😁
Maşallah hayırlı sağlıklı uzun ömürleri olsun. Tatlış tospirik🐣🎈
Sağol canm benim Allah razı olsun 🥰
Sofrada bize de yer var mı yazacaktım ta ki aşağıya inip o ayağı görene kadar . Pardon o ayaktan bir ısırık alabilir miyim ? Maşallah ona ne güzel kokuyordur o şimdi
Ama zaten bı ısırık kadar var 😅😅 sağol canım 🥰
Daha ne hazırlayacaksın gayet güzel şeyler yapmışsın onlar zaten bu minik kuşu görmeye gelmişler Annenin de kesesine bereket ne güzel düşünüp almış yapmiş maşallah
Sağol canm benim. İlk çocukta alınır kıyafet ama ikinci çocukta pek yapılmaz annem almış da almış valla sağolsun.
🥰❤️
Evet çok hepsi şimdi giymesi içinse bazılarını değiştirip büyük alırsın ziyan olmaz
Hepsi aynı yaş değil canm 3-4 yaşa kadar gidiyor
Allah analı babalı büyütsün canım bu pek bişe yapamamış halin mi 😊 ellerine sağlık herşey harika görünüyor anneannesinin de kesesine bereket ☺️
Ay ne bileyim çeşit olarak basit gördüm . Sağol canm benim ❤️
Bu bile cok olmuş valla lohusa kadın için. Ellerine sağlık çok güzel görünüyor 🥰
Başlarından fazla aynen 😅 sağol canım
Allah bağışlasın.
Fincanlar çok güzelmiş bu arada. Benimkiler kırıla kırıla takım kalmadı da dikkatimi çekti. Bakıyorum güzel varsa😁
Benim de en güzel fincan takımım bu . Ceyizindekiler hep eski modeldi :)
1,501,642 soru
24,519,419 cevap
359,426 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın