Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_2b1e0575976173dc04c9a17e17c9d857, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Koltuk Altında Bezelye Büyüklüğünde Şişlik Meme Kanseri Belirtisi Mi?-Sağlık-Diyet-Spor
0 oy
379 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3 puan) tarafından

Kızlar benim koltuk altımda bezelye büyüklüğünde birsey var hafif ağrıyor ve ağrı kolumafa hafif vuruyor korkmaya başladım meme kanseri belirtisi olabilir mi 

6 Cevaplar

+1 oy
(10,429 puan) tarafından

her kitle kanser değildir. ilk fırsatta doktora git

-Reklam-
0 oy
(5,038 puan) tarafından

Doktora gitmen gerek. Bende de geçen sene oldu, meğerse lenf şişmesiymiş. Kendi kendine geçti. Ama ihmale gelmez böyle konular, doktor karar versin. 

(3 puan) tarafından

Peki kaç günde geçti

0 oy
(2,157 puan) tarafından

Kolunuza vuran bir ağrısı varsa öyle kötü bir hastalık değildir. Korkmayın. Ama dojtor takibinde olmanız lazım

(3 puan) tarafından

Evet randevu aldım tşk ederim

0 oy
(24,359 puan) tarafından

Enfeksiyon da olabilir. Kardeşimin öyle çıkmıştı. Sen hemen git doktora yine de 

(3 puan) tarafından

Gideceğim insallah birsey yoktur hafif ağrıo

(24,359 puan) tarafından

Yoktur Allah'ın izniyle 

0 oy
tarafından

Canım yağ bezesi olabilir doktora git kendini korkutma Allah kotusunuden korusun

(3 puan) tarafından

Amin canım 🫶🏻

0 oy
(6,683 puan) tarafından

Kanser hucresi agrimaz. Benimde koltuk altimda 18 yasimdan beri beze var, zaman zaman agrir. Meme cerrahisine gidin durumuna bakar.

(6,683 puan) tarafından

Hala duruyo 34 yasindayim suan. Icerde ama disardan hafif sis gibi durur bakildiginda. Hep ayni buyuklukteydi Doktorum zararsiz demisti. 

(3 puan) tarafından

Herhangi bir ultrason felan istedimi yoksa bakıpmı zararsız dedi

(6,683 puan) tarafından

Ultrasonla bakti tabi. Benim ailede genetikti zaten. Ananem ve tum kiz kardesleri meme kanseri olmus. Annemde oldu ama bu mevzudan seneler sonra. Kanser hucresi agrili olmuyo kitle seklinde oluyo. Sen yine de bi muayene ol tabi.

(3 puan) tarafından

Bilgin için tsk ederım şuanda hala varmı ağrı ve içten hissetme birde tam koltuk altında mı sizin de

(6,683 puan) tarafından

Evet koltukaltimda. Surekli degil ara sira olur ama bakildiginda hafif sislik gozukur. Dedigim gibi kanser degildir ama bezedir veya takip edilmesi gereken biseydir yine de doktora gorun.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 123 göst.
15 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde ahlas04 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 224 göst.
0 oy
4 cevap 184 göst.
15 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sifanurr (273 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 301 göst.
4 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merveruzgar (1,030 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,501,555 soru

24,518,512 cevap

359,358 kullanıcı

...