0 oy
300 göst.
Diğer kategorisinde (504 puan) tarafından

Kızlar kayınvalidem kıza bişey söyledi işte şunu yapma diye kızım 5 yaşında o da çocuk ne anlasın sanane dedi babaanesine babaannesi de ona terbiyesiz terbiye almamış ki diyor sizce doğru mu bu şekilde konuşması

9 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Yavrum ben de kendi çocuğuma terbiyesiz diyorum ki terbiyesiz. Çünkü ne kadar yapma yavrum etme yavrum desemde yapıyor ne kadar kötü olduğunu anlatsam da yapıyor evet bu da ne demek oluyor terbiye almamış demek oluyor. Maalesef ben terbiye edemiyorum. Allahım sen terbiye et diyorum artık. 

-Reklam-
0 oy
(6,322 puan) tarafından

Doğru değil ama kızının da babannesine bi büyüğüne karşı öyle söylemesi doğru değil 

Cocuk olabilir ama o çocuğu biz yetistiriyoruz 

Dedigim gibi babannesinin öyle söylemesi de yanlış 

(504 puan) tarafından

Ben gayet iyi yetiştirdim de cnm kayınvalidem de çok sorunlu benim ağzınla kuş tutsan yaranamazsın 

(6,322 puan) tarafından

Dogrudur canım 

Ama kizin çokta küçük değil o şekilde konuşması dogru değil 

Suan benim kiziminda konusmasi doğru olmadı, kaynanamin cevabı da doğru olmadı diyebilirsin

0 oy
(11,458 puan) tarafından

Onun yaptığı doğru değil kızının sanane demeside doğru değil 5 yaş kız annesi olarak yazıyorum yanlış kelimeleri bilecek yaştalar 

(504 puan) tarafından

Çok doğru haklısınız ama ben sürekli ona tembihliyorum büyüklerine karşı saygılı ol diye ama benim kayınvalidem sorunlu zaten 

(11,458 puan) tarafından

Saygı onlar soyut bir kavram bunu algılaması zor yanlış kelimelerden somut olarak örnek vererek dene mesela benim kızım lan demeyi öğrenmişti anlattım işte mall lan salakk bunlar gibi kelimeler yasak kimseye kullanamazsın diye şimdi birinden duysa yasak kelime konuştu diyor 😅

0 oy
(3,120 puan) tarafından

Kaynanan yanlış ama çocuk bu bazen bazı çocuklar yaş olarak küçük olsada anlıyor bazıları büyük olmalarına rağmen anlamıyorlar benm kızımda 4 yaşında kaynım bir ara ***** dedi bende uyardım bak sanada söyler öyle şeyler deme anlamını bilmiyor dedim sorun değil dedi baktım kızım artık ona ***** amca demeye başladı rahatsız oldu bende gördün mü şimdi uyarma sen istedin dedim baktım hatasını anladı kızımla konuda konuşa anlattım öyle konuşmicagini bide bazen çocuklar biz yapma söyleme dedikçe söyler saniyirlar güzel birşey inada giriyorlar

0 oy
(2,314 puan) tarafından

Senin kız terbiyesiz değil ki. Ben annesine sinirlenip oros.pu diye saldıran çocuk gördüm gözlerimle.

0 oy
(1,713 puan) tarafından

Saygı karşılıklı olan bişeydir ikisinin yaptığı da yanlış😁 ama çocuk bu nerde ne diyeceği hiç belli olmuyor, terbiyesiz diye sen desen zoruna gitmez bu kadar kendimden biliyorum.

Çocuklar duyduklarını ve gördükleri davranışları daha çabuk öğreniyorlar malesef ki sadece aldığı terbiye yetmiyor

0 oy
(1,119 puan) tarafından

Benimde oglum 5yasinda dedesine bazen oyle soyler dedeside sever aslinda amma ben izin vermem ogluma kizarim

0 oy
(2,064 puan) tarafından

Terbiyesizlik mi yaptıgı evet terbiyesizlik. Terbiyesiz dedi diye de kayınvalidenize bilenmeyin onun da babaannesi sonuçta.

0 oy
(3,203 puan) tarafından

Herkes kendi doğurduğuna baksın..derdim net...

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 286 göst.
0 oy
43 cevap 1,800 göst.
31 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,535 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,047 göst.
10 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Annemnerdeeee (1,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 191 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,570 soru

24,478,859 cevap

356,238 kullanıcı

...