Kızlar saat sekizden beri böyle sancım oluyordu sonra baktım dakika tuttum 10 dkkda bi sancı giriyordu sonra az önce lavaboya gittim pembe kanlı sümüksü bişey geldi sancım şu adet sancısı gibi ama belim kopuyor ikinci gebeliğim, acaba ne yapmam lazım gidiyimmi acile yoksa sancı artmasını mı bekliyim, bide kordon vardı boynunda bir tur korkuyorum bişey olurmu bebeğe 38+5 haftalık hamileyim
5 dakikada bire düşünce gel diyorlar genelde. Ama sen git bence. Kordon olayından dolayı. Ne olur ne olmaz.
Allah'ım sağlıkla kolayca kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canım Allah razı olsun ama hareketleri takip ediyorum
Riske atmayın gidin
Yazıyorum ama muhtemelen sancın şiddetlendi ve uygulamaya girmeyeceksin, sağlıkla sihhatle bir avazda doğsun inşallah 🤲
Canım sancım var ama öyle bazen geliyor şiddetli adet sancısı gibi şu an ve belimden kasıklarıma doğrı ağrı var her eğilince kanlı sümüksü bişey geliyor
Doktora gitmedin daha
Aynen gitmedin mi daha doktora? Son durumun nedir?
Hastaneye git. Benim nisanim geldigi gun dogurdum. Orda takip edilip acil bi durumda mudahale edilir. Magarada yasamiyoruz evde cekmeyi bekleyelim. Sen baskalarina aldirma. Ha sikinti yok eve git derlerse gelirsin ama suan gitmelisin.
1,489,177 soru
24,340,771 cevap
346,038 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın