Bu son zamanlar çok hasta oldum etkisiyle de kilo verdim 97 kilo olmuştum 89 kilo oldum son zamanlar çok hasta oldum hepside etki yarati
Ne güzel işte..keşke ben de bana kilo verdirecek şekilde hasta olsam.
Töbe de hastalık zor oluyo bide üst üste daha zor oldu
Rabbim seni öyle bir hastalikla sınarki o zaman görürsün zayıflığı dua saaitine denk gelmiş olabilir yazdiklarin@Emine S
Geçmiş olsun kilo önemli ama çok hızlı vermişsin vücudun suyunu kaybetmiş olabilir Benim de daha doğum kilolarım hepsi duruyor😑
Yok hızlı değil gacen Ramazan bayramdan beri hasta oluyom ilki çok ağirdi 2 cide bir tık zordu 1 ay sonra oldum 92 oldum yine aynı şekilde hasta oldum yidirmedi buda bişey 89 inmisim kızım 12 aylık oldu ben doğumdan sonra almıştım iştahım açıktı ama kesildim hasta oldum
Hastalıktan kastın canım adet görmek mi yoksa soğuk algınlığı mide bulanması gibi bir şey mi
Canım kötü hasta oldum ateşlendim midem bulandı iştahım kesildi üsüme girdi bu ilk hastaligim dı baya zorlandım ya 2 cide bundan bir tık iyidim ama oda iştahımı kesti yine hasta oldum gözlerim enfeksiyon kapmış üstüne bide soğuk algınlı var iştahim yine kesildi
Çok geçmiş olsun sağlık en önemlisi
Sonra geri alınıyor o kilolar 😀
Bilmiyom vermedim pek biraz hareket etmeye de başladim kiz var oğlan. Var baya hareket halindeyim
1,501,861 soru
24,522,825 cevap
359,587 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın