İyi günler hanımlar dün buraya bir post açmıştım son günlerde zor sıkıntılı günler yaşadım yaşadıklarım beni fazla üzdü biliyorum herşey geçici buda geçer yahu diyorum . Bu kadar zor günler olunca evimdeki iślerimde aksadı evimde biraz dağıldı hadi kalk topla diyorum kendime ama dikkatimi veremiyorum yapamıyorum. Böyle durumlarda nasıl toparlanırsınız kendinjzi , evinizi nasıl toparlarsınız belki banada bir ışık tutmuş olursunuz...
Kiz kalk sacmalama temizlikten guzel terapi mi var sen simdi bi kac temizlik videosu izle enerjin gelsin sonra muzik dinliyosan oynak biseyler ac tak beline onlugu yap basina catkiyi ovala bacim ovala
Ne güzel anlattıyon insanın iş yapası geliyor, deniyeceğim canım teşekkür ederim
Canim bilmiyo muyum icinin ne kadar dolu oldugunu gaz veriyim diye dedim anliyorum seni ama valla bak kal kalk iyi gelecek
Tak kulaklığı evini temizle o zaman biraz enerjin kendine gelirsin ben ev daginikken iyice depresyona giriyorum
Peki ne dinleyeyeyim ne tavsiye edersin. Tavsiyeye gerçekten ihtiyacım var.
Enerci enerci
Bende bir tane daha yok
Post sahibi değilim tavsiye vereyim bu aralar bende öyleyim
Bakara suresi aciyorum genelde canım. Dip köşe girmesem de Bi etraf toparlarım o kadar
Güzel fikir Canım İnşallah denicem
Evin içine girip temizlersen en güzel terapi olur kafanda dağılır arkada aç bir müzik de
Ah bir girebilsem , yaparım İnşallah
Bende şu köşede bekleyim
Şu an temizlik yapmaj senin için bir terapi😍
Evin dağınık ve kirli olursa daha da gerilirsin üzülürsün temiz ferah evde insan daha mutlu olur.
Temizlik yaparsan çok daha mutlu olursun
Bence temizlik yapmak çok güzel.. Temizlik yapmak bana çok iyi geliyor. Dağınık ev olunca içim daralıyor, temiz olunca mis gibi ferahlıyor insan. Gerçi beş küçük çocukla hiç kolay değil, evin hali bazen içimi sıkıyor ama elimden geldiğince toplamaya, temiz tutmaya çalışıyorum.
Bendede şuan ikisi ufak 3 ve 1, 5 yaşında çocuklar. Hep ilgi ilstiyorlar yaptığım her iş yarım kalıyor.
Kendini severek başlayacaksın gerisi gelir.
Ah o kendini sevebilmek
Ben sürekli evde olduğum için beni çok temiz titiz sanarlar ama kafamın içini susturmak için baska yol bilmiyorum şuan bebeğim emekledigi için fazla yapamasamda sürekli evim temizdir ama içim çok kirli sende kendini nasıl iyi hissediceksen öyle davran herşey gelip geçiyor ömür bitiyor😔
Terapi olur sana evini topla güzel bir terapi
1,498,277 soru
24,474,599 cevap
355,366 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın