0 oy
397 göst.
Diğer kategorisinde (217 puan) tarafından

Kendimi çok yanlız kimsesiz hissediyorum ne bir sevenim sayanim var sürekli hastalanan bir çocuğum var ve mutsuz bir evliliğim kötü maddi durumum kendimi hiç sevmiyorum beğenmiyorum kendimden nefret ediyorum herkeste benden nefret ediyor başta annem tabi ki en çirkin en beceriksiz işe yaramayan ***** kızı benim ona göre doğruda çok şanssızım hayat üstüme üstüme geliyor kaçıp gitmek istiyorum herkesten herşeyden uzaklaşmak istiyorum insanların olmadığı bir yerde tek başıma 

5 Cevaplar

0 oy
(9,898 puan) tarafından

sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez. önce kendini sev, kendini sevdikten sonra her şeye çözüm bulursun

(217 puan) tarafından

Sizce hep iyi insanlarmı kaybeder 

(9,898 puan) tarafından

bilemem. ama kötüler evet genelde kazanıyor ya da kazanmış gibi görünüyor. içini bilemeyiz. hayat upuzun bir yol. nerde başımıza neler gelecek, neler yaşayacağız bilmiyoruz

(217 puan) tarafından

aynen demi kötüler her zaman kazanır ben kötü olmadığım için hep kaybettim hep insanları mutlu memnun etmek için yada belki kabullenmek için hep kendimden vazgeçtim 

(9,898 puan) tarafından

her zaman kazanır demedim. hayat uzun şimdi kazanmış gibi olabilirler. ama hayatın ne getireceğini bilemezsin. 

ister karma olsun adı, ister ilahi adalet bir gün gerçekleşiyor. mazlumın ahı kimsede kalmıyor. 

-Reklam-
0 oy
(2,717 puan) tarafından

İnsanın doğuranı bile 'beğenmezse', ister istemez kendini kötü hissediyorsun değil mi? O çocukluktan kalma bir yara gibi.

Ama bak bugüne kadar böyle hissetmiş olabilirsin. Şimdi her şeyi değiştirmek senin elinde. 

Önce kendini sevmeye başla, her halinle kabul et. İnan bana, sen kendine değer verdiğinde, etrafındaki herkes sana daha çok saygı duymaya başlayacak. 

Gerçekten, her şey kendini sevmekle başlıyor!!!

0 oy
tarafından

Namaz kıl canım vakit namazlarını kaçırma tehaccüd namazı kıl 

(217 puan) tarafından

Ne alaka namaz kılınaca oruç tutunca hiç bir şey düzelmiyor tam tersi her şey daha kötü oluyor 

tarafından

Kafanın içi kötü çünkü yoksa namazda herzaman huzur bulursun 

tarafından

Dua edersen hersey güzel olur tabi namazın arkasindan

0 oy
tarafından

Canııım senin ruhundaki dalgalanmalar çocuğuna yansır ve bu dolayısıyla onun sürekli hastalanmasına sebebiyet verebilir de vermeyebilide sadece bie varsayım benimkisi fakat evladının sana ihtiyacı var her şeyi herkesi boşver kendini ve çocuğunu sev. Sana dünyadaki en güzel sevgiyi evladın verir. Kimseyi arama evladın yeter sana. Ben bak eşim işte oğlumla parka gittim geldim oğlumla yemek yiyoruz şuan sonra film izleriz müzik dinleriz ben 4 yaşındaki bacak kadar boyu olan küçük arkadaşımla dünyanın en iyi ikilisiyiz. 

Senin kimsenin sevgisine ihtiyacın yok , fakat ruh sağlığı yerinde olan bir anne olmak zorundasın çünkü evladının senin sevgine ihtiyacı var. Kendini salmak gibi bir lüksün yok.

Bak sen annenden bugün şikayet ediyorsın beni sevmedi diye yarın evladında sen den şikayet mi etsin ? Bunu kendine ve çocuğuna lütfen yapma.

(217 puan) tarafından

3 yaşında ve dünyayı bana zindan etti sürekli ağlayan yemeyen hastalanan bir çocuk beni hayattan soğuttu 

tarafından

Benimki de 3 buçuk. 4 deyiver aynı inanki ağlar kusana kadar ağlıyor kustura kustura kendini hasta ediyor. Reflü astımı var. Zindan etti çok ağır bir laf deme öyle Allahu Tealanın gücüne gider.

0 oy
(1,016 puan) tarafından

Mesela neyin çirkin fazla kilolu musun 

(217 puan) tarafından

İki niye soruyorsun bu kadar soruyu anlamadım 

(1,016 puan) tarafından

E yas farkı da yokmus iki yaşla sen nasıl onlara baktın  bence sen belki de annene acidigin için kendin yapmak istedin merhametli olduğun için 

(217 puan) tarafından

evet aslında her seferinde sen otur ben yaparım dedim tabagimdaki eti al sen ye derdim gerçekten abartmıyorum bide herkese et çok koyardı bana az ona rağmen ben yemiycem sen ye derdim 

(1,016 puan) tarafından

Ama sen fedakarlık yapmışsın kendin alistirmissin annen dengeyi kuramamis tek çocuğun fedakarligjnj kabul etmemeliydi paylastirmaliydi 

(217 puan) tarafından

aynen gerçekten fedakar olmamam lazımdı kıymetim belki o zaman bilinirdi gerçekten çok kırgınım aileme hiç anlamadılar ne istiyorsun diye sormadılar hep kırıp döktüler çok incittiler 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 101 göst.
0 oy
2 cevap 176 göst.
19 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde persil (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 277 göst.
1 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Zanaxx (105 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 356 göst.
1 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Azeri kizi (1,119 puan) tarafından soruldu