Herkese iyi geceler 33 haftalık hamileyim 2. Bebeğimi kucağıma alacağım ilk çocuğumu sezaryan olmuştum özel bir hastanede çok memnun kaldım kolayda toparlandım zaten dogum+ameliyat korkusu olan biriyim şuanda aynı doktor yapsın istiyorum ama kayınvalidem cevredekiler falan boşa para verme devlette ol diyor yazık parana vs bilemiyorum devlette de aynı şekilde memnun kalacakmıyım ki neler duyuyoruz benim yaram çok küçüktü devlette büyük oluyor diyorlar illaki işin eğli doktor vardır ama denk gelecek mi sizler neler düşünüyorsunuz
Devlette artık özel gibi diyorlarda bence özelde özel kadın kaç kez doğum yapar para buraya harcaucaksa nereye harcamaxak
Neler duyuyoruz diyorsun da özel hastanelerin de yapmadığı kötülük yok cocuklari değiştirme öldürme para için.Ben devleti bu konuda daha güvenilir buluyorum
Devlet hastanesinde de ilgi alaka yok ben duyduğumu söyledim doktora birşey bile soramıyosun samimiyet yok ben kendi doktorumdan çok memnun kaldığım için söyledim yoksa özeller mükemell demedim devlet hastanesinde o gün kim varsa o giriyor ameliyata bi bağın yok
Ayrıca o bahsettiğiniz konu bütün özel hastaneler için geçerli değil devlet hastanelerinde de ne saman altından su yürütüyolar
Yalan söylüyorlar her devletteki doktor farklı onlara suratsizi denk gelmiş ben mesela araştırma Hastanesi'nde doğurdum ozelle eşdeğer muamele gördüm doktor sürekli gelip moral veriyordu bakıyordu çok iyiydi erkekti bir de
Sen zaten ameliyat olacaksın özelden devletten ziyade doktor unvanına başarılarına odaklanmalisin seni sağ salim çocuğu sağlıklı çıkarsınlar da varsın ilgilenmesinler
İlgilenmesini olur mu yaa doğum psikolojikde bir olay doktoruma güvenip bağ kurmam da önemli tavırları bende olumsuz bir etki de bırakabilir üzerimde sonuç olarak zor bir süreç doğum sonrası var ayrıca bu işin ameliyat anında her şeyi konuşup sorabildiğin veya sonrasında o kadar güven verici birşey ki asla travma kalmadı üzerimde ayrıca yalan söylüyorlar derken devlet hastanesindeki doktorların tavırları malum kimse gidip zaten para vermek istemez boşa sizin işiniz yaver gitmiş sanşlıymışsınız bence de denk gelmiş
Valla ben araştırma hastanesinde doğum yaptım Allah razı olsun hem doktorlarimdan hemde hemsirelerden. Bebeğim zaten yoğun bakımdaydı o kadar güzel baktılar ki. Yine doğum yapsam yine o hastanede yapmak istiyorum
Sen nerede istiyprsan orada yap 3. Kişileri çevreni yani bu kadar eşinle hayatına dahil etme . Ben özelde yaptım canm devleti bilmiyorm
para rahatligindan konforundan muhim degilki. ben olsam oyle derdim sagligim icin rahatim icin para vermicem de napacam yani en gerekli sey ozellilede sezeryan . normalde dogurdunmuydu tamam is bitio. sezeryanda olay digurduktan sonra basliyor zaten
Evet zaten bende normal olsa devlet hastanesi düşünebilirdim belki diyorum ama sezaryan olduğu için doktorumu istiyorum eli çok hafif
yani kimseyi dinleme bence . para benden onemli degil de gec . kimse vermio sonucta esim ve ben odeyecegiz sıkıssakda zorlansakda goze aliyoruz yani de gec
Devlet Araştırma hastanesi Yarı özel alanında ücretli doğum yaptım kaynanam eşim için hiç aklı yok o kadar para verıyor demişti ama olsun hersey para değil doktora güvenimiz çok yüksekti öyle de oldu iletişim morel çok önemli kim ne derse desin hastane değil doktor seçimi bende ilk sırada
Ben ilkini devlette yaptım iğrenç ti 2-3 sezeryan özelde çok güzel geçti bu sonraki doktorum hastanem gayet iyiydi 3 ay önce 28 bin verdik ama değdi şehir hastanesi iyi diyorlar ama ben güvenemem
Benim de ikinci sezaryen oldu özelde memnun kaldım Bir buçuk yıl önce şimdi üçüncü olacak özele gidiyorum diğer doktorum aşırı iyiydi ama şu an pahalı o yüzden farklı hastaneye gidiyorum annem bile bana diyor devlete git yazık paraya hayr dedim bir zahmet kocamiz da bu yükün altına girsin o kadar biz çekiyoruz bide devlette ilgili yok bu bir gerçek özellikle İstanbul gibi büyük şehirlerde, özelde odan ayrı istediğin kadar misafirin gelip gidiyor saat kaç olursa olsun en önemlisi kocan her an yanında ailen yanında devlet öyle değil zaten o an kadının ilgiye anlayışa eş desteğine ihtiyacı var o yüzden tercihim özel, doğum iyi olur kötü olur tamamen şans işi her zaman bazen en iyi doktor en özel hastane de bile sorun yaşanıyor
Doğum için özel hastane isterdim ama devlete oldum hep para gitmesin diye benim doğumlar zor oluyo sezaryan oldum en son ozamanda çok zorlandim ölümden döndum şuan artık düsünmuyom çocuk Allah olmayanlara versin 2 tane çocugum var Allah'a şukür
Kesinlikle devlet hastanesi neden diye sorarsan Allah korusun ters birşeyde mudahe edemeyip devlete sevk ediyorlar kaç tanıdığım o şekilde oldu çünkü
Devlette sezeryan oldum, ve hala dua ederim o doktorlarima. Oyle guzel ilgilendiler ki, korkuyordum çok, rahatlattilar beni. Dikisimde sonradan hicbir sorun yasamadim cok şükür, uine devlette olacagim inşaAllah
Iyi insanlara denk gelmek önemli. Benim ki sehir hastanesiydi, oda filan tertemizdi
Belirli ve güvenilir bir doktorunuz varsa devlet özel farketmez sanırım. İmkanı olan özelde yapsın derim:))
Öncelikle Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi inşallah devletteki doktorlar daha tecrübeli benim düşüncem gaywtte ilgili oluyorlar ama oda vesaire açısından biraz sıkıntılı olabilir genelde iki kişilik oluyor yani rahat edemiyor insan buda en az doğum kadar önemli bence ama şehir hastanesi bı tercih edecek olursan daha iyi olur genelde odalar tek kişilik oluyor
Valla canm sana doğum tecrubemden bahsedeyim. İlk dogumumu özel hastanede sezeryan doğum olarak gerçekleştirdim. Kansızlığı olan bir insanım . Değerler 11-17 arası olması gerekirken benim 10 un bile altına düşüyor düşün . Sezeryan kesigimi büyük yaptılar ve ilgilenme yok, ağrı kesici yapan yok ağrıdan bağırıyorum resmen. Neyse ikinci doğumumu da zaten sezeryan olacam o da dikiş atacak bu da dikiş atacak değişen bişey yok mantığıyla devlette yaptım. Harikaydi. Kan degerlerime sürekli bakılıyor iki ünite kan taktılar toparlanmam için. Odama cihazlarla gelip rahmime bakıyorlar sürekli ağrı kesici yapıyorlar serumlar takıyorlar çağırınca hemen odandalar 3 gün tuttular iyice foparlan öyle git diye . İlk dogumumda inanır mısın 20 güne kadar da toparlanamadim. Bunda 1 haftada toparlandım 10. Günümde çarşıya gittim nüfusa gittim düşün. Yani bence devlette yaptır zaten ameliyat olacak ikisi de.
Paran cebinde kalır boş para verme. Özel hastanrde kansizliktan öldüm kimse bı ilaç vermddi.
Benimde ikinci sezaryen özelde oldum on gün önce annem babam bile dedi o kadar para verme devlete git diye gitmedim kim ne derse desin devlet ile özel asla aynı değil bana ait oda vardı , bir buçuk yaşında oğlum yanımda kaldı eşim,kız kardeşim, isteyen istediği saatte geldi ziyarete gece yarısı bile , hemşireler gidip gelip ağrı kesici yapalım mı diye sordu Güler yüzlü nazını çekiyorlar zaten bu süreçte moral lazım , doktorum sürekli geldi gitti ufacık şey ile ilgilendi, spinal iğnesi acıttı diye lokal anestezi yapıldı belime sonra spinal iğnesi , panik biriydim uyanık kalmak istemiyorum dedim sakinleştirici yapıldı uyumuşum uyandım her şey bitmis, istediğim an doktoruma yazıyorum bir sorun olursa ,devlet ile aynı nasıl diyebilirim, imkanı olan özelde ve iyi bir doktorda olsun , Allah herkese kolay doğum nasip etsin
1,501,212 soru
24,513,745 cevap
359,062 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın