+1 oy
150 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (896 puan) tarafından

Kızlar oğlum 10 gün sonra 9 aylik olacak ama yapışık ikiz gibiyiz asla tek durmuyor sürekli kucağımda böyle nasıl günler geçer bilmiyorum iş yapamıyorum tuvalete gidemiyorum çığlık çığlığa sanki bişey olmuş gibi ağlıyor yani atak dönemini geçti atakda değil huyu mu böyle anlamadım bı oğlum daha var hiç böyle değildi koyardım dururdu oyuncaklarla oyalanirdi bu geçici biseyse ne zaman geçer nasıl geçer bı akıl verin güvenli bağlanma desem her zaman soyluyorum da oğlum bak şuradayim buraya gidiyorum diye ama yok 2 adım uzaklasim çığlığı basıyor 

3 Cevaplar

+1 oy
(9,073 puan) tarafından

yurumeye baslayinca o diger odalari dagitirken sen bos .kalirsin. sonra gidersin dagittigi yeri toplamaya o sira bebek mutfagi dagitir. godersin orayi toplamaya az onceki yeri dagitmaya gder kisir dongu oyle devam eder dok sac sil supur topla. yurumesini bekle. bence ev isine mahkum kalmak kucakda tasimakdan daha kolay . dagitsin da kucakda durmasin daha iyi bence

(896 puan) tarafından
+1

Yok canım ya bunaldım artık sabah gözümü bı açıyorum ağlama sesi sürekli ağlıyor poposu azıcık yer görsün çığlığı basıyor kucağıma gelince çok mutlu yoruldum 3.5 yaşında oğlum var o da sürekli birşeyler istiyor çocukla ilgilenemiyorum adam gibi bı yuruse de bende azıcık uzaklassa keşke sürekli kucakta nasıl yurucek o da ayrı bir durum 

-Reklam-
0 oy
(1,012 puan) tarafından

Benimki de 13 aylık en başından beri yapışık yaşıyoruz ya kucağımda olacak ya da ben yerde oturacağım hiç kalkmayacağım. İş yapmaya çalışırken artık çıldırıyorum

(896 puan) tarafından

Aaa inşallah öyle olmaz benim oğlum da düzelir zamanla diye bekliyorum ama o şekilde de çok yorucu oluyor 

0 oy
(5,612 puan) tarafından

Kızım öyleydi hâlâ öyle. 3 yaşında . Daha banyoya giremem yanında illa birinin olması lazım . Yıkar yoksa ortalığı. Tuvalete giderim çıkana kadar kapının önünde bekler kapıya vurur anne hadi diye.

(896 puan) tarafından

Aslında büyümüş neden tek duramiyor ki öyle de zor benimki inşallah öyle olmaz da dönemsel biseydir. Benim büyük oğlum da 3.5 yaşında hiç böyle değildi o yüzden çok zorlanıyorum hala da kendi kendine oynar genelde zorluk çıkarmaz bana 

(5,612 puan) tarafından

Her çocuk farklı oluyor işte canım. 

(896 puan) tarafından

Aynen öyle ikisi o kadar farklı ki 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 586 göst.
4 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde zeyneb34 (1,155 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 162 göst.
12 Haziran 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 235 göst.
19 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esra & (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 251 göst.

Kategoriler

1,488,946 soru

24,337,350 cevap

345,912 kullanıcı