0 oy
144 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2,550 puan) tarafından

Kızlar evolvia kullanıyordum ama stok sorunu var vede başka şehire geldim burada o marka mama bulmam imkansız kargo ile bile bende aptamile geçtim kullanıyoruz kızımda içiyor ama kilo aldırmıyor nerdeyse 2 ayı geçti fayda göremedim bebelac alsam bazı yorumlarda kilo alımını desteklediği yazıyor varsa deneyiminiz paylaşır msnz

3 Cevaplar

0 oy
(5,010 puan) tarafından

Hipp  kullaniyorum memnunum

(2,550 puan) tarafından

Onu 1 aylıkken kullandık yağlı geldi sevmedi 

-Reklam-
0 oy
(2,631 puan) tarafından

Aptamil sekerli aslinda kizima kiloda aldirmisti ama kabiz yapmıştı sonra sma kullandim cok memnun kalmistim 

(2,550 puan) tarafından

Sma ilk doğduğu zaman aldıydık 4 aya kadar kullandık ama atak vs derken içmez oldu bebevıta ya geçtik oda kılo aldırmadı evolvıa aldık o çok güzel ama stok yok maalesef

0 oy
(748 puan) tarafından

Ben sma kulandim Aptamil kulandim Bebelac kulandim fayda görmedim kilo almayan çocuk kendini yırtsnda almaz ben sma kulanirken arkadaşın çocuğu kızımdan 3 ay küçük bimin markasını kullanıyordu maşalah oğlu kızımın 3 4 katıydı yani napsan nafile

(2,550 puan) tarafından

He valla öyle  çok zor yemeyen içmeyen zayıf çocuk büyütmek bende bimin bebevıta olanını aldım ama işte besleyici olmadı bırde emmeyı bırakınca iyi mama alalım deyıp evolvıa ya geçtik 

(2,940 puan) tarafından

Aynn bende sma hipp Bebelac diğer markası Bebelac Gold hepsini denedim asla yaramıyor eşimin yengesi Bebelac kullanıyor bebeği maşallahı var 

Yani ne yapsan almayan bebek almaz 

(748 puan) tarafından

Artık bu kiloları takmayalaim kızlar önemli olan sağlık kilo değil artık böyle bakıyorum 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 129 göst.
+1 oy
1 cevap 142 göst.
0 oy
5 cevap 527 göst.

Kategoriler

1,484,314 soru

24,274,357 cevap

342,297 kullanıcı

...