Kızlar evolvia kullanıyordum ama stok sorunu var vede başka şehire geldim burada o marka mama bulmam imkansız kargo ile bile bende aptamile geçtim kullanıyoruz kızımda içiyor ama kilo aldırmıyor nerdeyse 2 ayı geçti fayda göremedim bebelac alsam bazı yorumlarda kilo alımını desteklediği yazıyor varsa deneyiminiz paylaşır msnz
Hipp kullaniyorum memnunum
Onu 1 aylıkken kullandık yağlı geldi sevmedi
Aptamil sekerli aslinda kizima kiloda aldirmisti ama kabiz yapmıştı sonra sma kullandim cok memnun kalmistim
Sma ilk doğduğu zaman aldıydık 4 aya kadar kullandık ama atak vs derken içmez oldu bebevıta ya geçtik oda kılo aldırmadı evolvıa aldık o çok güzel ama stok yok maalesef
Ben sma kulandim Aptamil kulandim Bebelac kulandim fayda görmedim kilo almayan çocuk kendini yırtsnda almaz ben sma kulanirken arkadaşın çocuğu kızımdan 3 ay küçük bimin markasını kullanıyordu maşalah oğlu kızımın 3 4 katıydı yani napsan nafile
He valla öyle çok zor yemeyen içmeyen zayıf çocuk büyütmek bende bimin bebevıta olanını aldım ama işte besleyici olmadı bırde emmeyı bırakınca iyi mama alalım deyıp evolvıa ya geçtik
Aynn bende sma hipp Bebelac diğer markası Bebelac Gold hepsini denedim asla yaramıyor eşimin yengesi Bebelac kullanıyor bebeği maşallahı var
Yani ne yapsan almayan bebek almaz
Artık bu kiloları takmayalaim kızlar önemli olan sağlık kilo değil artık böyle bakıyorum
1,484,314 soru
24,274,357 cevap
342,297 kullanıcı