0 oy
223 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (33 puan) tarafından

Bi önceki postta Manuel göğüs pompası alicam demiştim ama kimse onermedigi için vazgeçip elektrikli almaya karar verdim. Fakat kararsızım hangi marka daha iyi. Görseldekini almayı düşünüyorum ama tecrübesi olan varsa yazarsa sevinirim:)

image

7 Cevaplar

0 oy
(33 puan) tarafından

Yardımcı olur musunuz?

-Reklam-
0 oy
(3,348 puan) tarafından

Ben bundan kullandım. Gayet güzel kullanışlı tek eksisi biberon ucu yok. Başka biberona aktarmak gerekiyor. Ama makine tüm pp avent biberonlarla uyumlu. Ben avent biberon almadım elimde başka bir biberon vardı bununla sağım yapıp ona boşaltıyordum. Zaten kızım birkaç aydan sonra bıraktı biberoni ve uzunca bir süre biberon almadı kaynanam hep kaşıkla içirdi. 

(33 puan) tarafından

Ben de başka marka biberon var İnşaAllah uyumlu olur. Kapak kısmında süt birakiyor mu öyle yorumlar okudum ama 

(3,348 puan) tarafından

Uyumlu olmasına gerek yok bunla sağım yapıp öteki biberona dökersin. O sorun değil biberon varsa. Kapak kısmında süt bırakıyor derken. Saklama amaçlı kullanılan beyaz kapakta taşıma sırasında ister istemez süt değiyor ama damlacık gibi kalıyor. Onun dışında sağım yaparken kullanılan parçalarda süt kalmıyor. Kalsa kalsa birkaç damla o kadar. 

(33 puan) tarafından

İyi o zaman ya yorumlarda süt inmiyor biberona kalıyor gibi yorumlar gördüm de o sebeple sordum belki ürünleri orijinal değildi 

(3,348 puan) tarafından

Olur mu öyle şey gayette iniyor birkaç damlanın hesabını yapıyorlarsa bilemem tabii 😀 başlığı çıkarınca içerisinden biraz süt süzülüyor tabii ama öyle abartılacak derecede değil. O kadarı da normal bence. 

0 oy
(7,294 puan) tarafından

ben lansinoh kullandım, memnundum 

(33 puan) tarafından

O da çok tercih edilen bir marka 

0 oy
(252 puan) tarafından

Bu ikiliyse ben de bunu kullanıyorum memnunum

(33 puan) tarafından

Bu tekli ama çalışması falan aynıdır büyük ihtimalle 

(252 puan) tarafından

Senin yerinde olsam ikili alırdım emzirme hocam demişti ikili alırsan vücut ikiz gibi düşünüp daha çok süt üretir ve sağım yaparsın

(252 puan) tarafından

Pardon ya ben markayı yeni gördüm ben kivininkini kullanıyorum

(33 puan) tarafından

Aynı anda olmasa da iki göğsümü de sağıcak sonuçta bir de ben sürekli sağım yapmiycam o yüzden yeterli olur:)

0 oy
(5,000 puan) tarafından

Lensihon var bende öylesine almistim ama kullanman gerekiyormus ben olsam monchi eller serbest alirdim kesinlikle 

0 oy
(2,664 puan) tarafından

Ben mochi kullanıyorum aşırı iyi moodları vs hemde işimi halledebiliyorum sütyene tak çık 

(26 puan) tarafından

Nerede var acaba küçük göğüsler için olurmu 

Fiyat nedir

(2,664 puan) tarafından

Ben 2.500 aldım en güzel özelliği o küçük büyğk göğüsler için aparat satılıyor parça tedariği kolay benimde şuan sarkmış ve küçük durumda bir sürü makine aldım keşke ilk bunu alsaymısım çünkü hiçbiri o verimi veremedi bana mochi sayfasını inceleyin görürsünüz

0 oy
(1,412 puan) tarafından

Bunu öneririm ben bunla sağım yaptım 2 lı aldım sütyenin içine koyuyorsun o kendisi sağıyor bende bebeğimle ilgileniyordum işlerimi görüyordum tavsiye ederim canım 

image

(33 puan) tarafından

Philips avent aldım gayet güzel sağım yapıyor eğer sürekli lazım olursa bunu da dusunucem çok teşekkürler:)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 87 göst.
0 oy
3 cevap 117 göst.
28 Ekim 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Papatya3535 (652 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 79 göst.
0 oy
8 cevap 212 göst.

Kategoriler

1,484,209 soru

24,273,097 cevap

342,219 kullanıcı

...