0 oy
162 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (393 puan) tarafından

Selam anneler oğlum 22 aylık. İlk basta 12-15 aylıkken yere yatıyor ve ileri geri yapıyordu. Dikkayini başka yöne çektirdim hemen birakti. Sadece bir kere öyle oldu ve çok sakin bir şekilde dağıttım kafasini. Şimdi ise bugünlerde günde en fazla 2 defa ( genelde uyku öncesi) yapıyor. Dikkatini başka yöne cekiyorum ama yine yatıyor yüz üstü. Şuan annemin yanındayım ve koydeyim. Bütün gün disaridayiz sadece yatmadan yatmaya gidiyoruz. Koşuyor eğleniyor vs vs ama yapıyor yani. Ne yapmam lazım. Hiç görmemiş gibi mi yapayım yoksa yine dikkatini mi dagitayim? Dikkatini çeksem xe dediğim gibi bakıyor o şeye ve tekrar yatiyor. Elinden tutup gel gidelim diyorum yerlere yatıp ağlıyor beni bırak diye.. eşim de sürekli üstüme geliyo çocuğa engel ol yapmasına izin verme. Baskalarin yaninda da yapar aliskanlik olur vs vs diye baskı kuruyor. Ne yapmam lazım bana akıl verin.  İnternette bakıyorum hep ilgisizlikten diyor ama kaç aydır annem babam ben eşim sürekli ilgileniyoruz yani.  İlgisiz zamanı yok.

4 Cevaplar

0 oy
(12,113 puan) tarafından

Dediğin gibi dikkatini dağıtmak ilgi çekecek başka şeyler bulmak gerek o anda uzun süre yapmayınca yine unutur 

-Reklam-
0 oy
(1,501 puan) tarafından

İlgisizlik değil keşfediyor muhtetemelen yada kaşıntı vs de olabilir bazen oğlum yapıyor bakıyorum kızarmış 

Beni ilgisini dağıtıyorum 

0 oy
(2,003 puan) tarafından

Benimki de 22 aylık alt değiştirirken elliyor hoşuna gidiyor. Ben de dikkatini dağıtmak için yöntem ararken prof olacam artık 😄

(393 puan) tarafından

Öyle valla.

0 oy
(6,200 puan) tarafından

Benim iki oglumda da olmadi ama arkadasimin ilk kizinda oldu. Hep ilgisini dagitarak unutturdu. Ilgisini dagit. Cocuga yapma etme diye baski yapma zamanla unutur. Bildigimiz masturbasyon degil onun yaptigi, esinin tribe girmesine gerek yok.

(393 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 174 göst.
23 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde ozlem4141 (868 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 547 göst.
+4 oy
17 cevap 472 göst.
+3 oy
8 cevap 379 göst.
21 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Tlntln (75 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,484,315 soru

24,274,400 cevap

342,305 kullanıcı

...