+1 oy
1,130 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (6,889 puan) tarafından

Kızlar kedimiz var 2 tane  kiler odamız gömme dolaplar olur ya öyle bir odamız var orda yatıyor duruyor herşeyi orda genelde çok salma gezmiyor  oranın cami da 7 24 açık duruyor hava alıyor tuvaleti de günde iki kere temiz tutmaya çalışıyorum zaten kapalı tuvalet ve kumu da karbonlu kokulu kum 

Genelde ben söylemeden gelen yabancı farketmiyor bize de tuhaf bir koku gelmiyor zaten yıkıyoruz 20 günde bir falan 

Neyse geçen gece kaynım geldi eviniz çok ağır kokuyor dedi ki kimse dememişti bunu ki bilmeyen ben söylemeden farketmiyor asla halı koltuk kıl olmuyor saldım mi hemen topluyorum yattıkları yeri bu aralar mevsim geçişi hergun süpürüyorum 

Gerçekten kedili evlerde böyle bir koku olur mu ? 

Ben daha önce çok eve gittim hatta bir arkadaşım vardı 5 tane kedi vardi evinde asla farketmezdim koku falan 

Ne bileyim çok tuhaf geldi dediği olur mu öyle koku yogun bir koku 

30 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Sizin evinizi bilemem ama ben fark ediyorum. Koku da oluyor çoğu zaman kıl da görüyorum. Bizde bugün bunu konuşmuştuk annemle bence hayvişlere alıştığınız için bazı şeyleri fark edemiyor olabilirsiniz. 

(6,889 puan) tarafından

Belki de evlat gibi bildiğimiz için fark edemiyor olabilirz ama asla havasız bırakmıyorum evimi ama kıl konusunda zaten dediğim gibi orayı benimsediler çıkmıyorlar ciksalar da koltuğun altında yada peteğin üstüne yatıyorlar cam önünde seyir bakıyorlar bilmiyorum dediğim gibi ya çok sevdiğim için gözüme batmiyor olabilir 🤷🫠

tarafından

Bilmiyorum canım. He bir de sorsalar bile diyemiyorum maalesef. Yani insanların kendi evi kendi hayatı boşuna kötü bir şey diyip kırmak istemiyorum ama sizinki gibi ayrı odası olan çok görmedim. Bence bu yüzden evin temizdir. Kaynında söyleyivermiş boş ver takma o hassastır her erkekte almaz öyle koku falan😂

(6,889 puan) tarafından

Bizim ayrı canım orası boş ve küçük başka şekilde kullanamıyorum ve geneli ordalar zaten oyuncak vs var ya çıkmıyorlar ordan 😅 öyle ama işte kaynım da öyle diyince 😅😅🤷

(3 puan) tarafından

Ben de kısa bir süre kedi baktım (emanetti) çok tatlılar ama ne yazık ki hem kokuyor hem de kılı tüyü hiç bitmiyor. :(

(6,889 puan) tarafından

Evet canım biraz o sorun oluyor dönem dönem

-Reklam-
+3 oy
(1,902 puan) tarafından

Kedinin kumu düzenli temizleniyorsa ve iyi mama yiyorsa koku yapması çok çok zor ama kesinlikle kapalı yerde tutulmasına karşıyım. Kedi dediğin varlık zaten kapalı kapılara uy.uz olur. Bence bu şekilde bakmaya devam edecekseniz sahiblendirmelisiniz

(6,889 puan) tarafından
+1

İyi mama yiyor ve kumuna dikkat ediyorum . Bu şekilde bakmaya devam edeceksiniz derken ? Ben evin içinde gezmesine müsaade ediyorum zaten sadece mutfağa girmiyor belli bir saatte geziyorlar evin içinde zaten genelde salık duruyorlar ama şu an tüy dökümü aşırı olduğu için çok açmıyorum malesef 

(1,902 puan) tarafından

Bu şekilde stress yapar. Tüy dökümü daha da artar 

(9,081 puan) tarafından

benim tyzem titiz pimpirikdir evi herzzaman toplu duzenlidir . kapisi acildimi merdivenden iki kat asagidan temizlik kokusu sarar komple apartmani. ama cocuklar buyudu bakcede kedi besliolar uc bes tane. dunyada tas tas ustunde kalmasa tyzem boyle bise yapmasi imkansizdi kapiyi acar acmaz kedi hoop giriyor iceri😂😂 tyzemde bise yemege oturmaya basmaya halilara tiksiniyorum ben sevmem hicbir hyvani beslemeyi. kimil kimil bir garip gelir her hyvan . neyse tyzemin evindeki o mis gibi temizlik kokusu gtti asla eskisi gibi degil. yine titiz yine hep temizlik yapar ama kumes gibi kokuo

(1,902 puan) tarafından

Dışarıda bakılan hayvanla içerideki illaki farklı oluyor. 

(6,889 puan) tarafından

Aşıları günlük bakımı vee parazitleri düzenli olduğu sürece kokmuyor da tüy de dökmüyor bizim İran kedisi ona rağmen dökmüyor cok ve sureklj bir odada durmuyorlar sadece gece ve bir gelen olunca günün geneli geziyorlar mutfak hariç oturma odasında pencere yola bakıyor oraya yatıp ordan bakiniyorlar beraber 

+2 oy
(12,423 puan) tarafından

Oluyor. O kedi kokusunu kim ne derse desin ben alıyorum ya. Illaki temiz bakıyorsundur ama kedinin kendine has o kokuyu hemen tanırım. Annemlerin apartmana çok kedi girer mesela, eğer girip bir kaç saat kalmışsa kokusu hemen gelir burnuma onlara gittiğim zaman

(6,889 puan) tarafından
+1

Sanırım biz çok alıştık benimsedik ondan alamıyoruz yine kötü demedi size has değil dedi adam kedili her evde oluyor o koku dedi ama ne bileyim ben söylemeden çoğu kişi farektmiyor mesela bilemedim 🤷

(1,902 puan) tarafından
+1

O koku erkek kedilerin bıraktığı koku olabilir :D

(6,889 puan) tarafından
+1

Evet birisi erkek 😅

+2 oy
(14,229 puan) tarafından

Kumunu devamlı temızlersen evini de temiz tutarsan o koku olmuyor ben 1 sene baktım evımde çok tıtız insanlarda geldi ama kimse evde kedi olduğunu görmeden anlamadı

(6,889 puan) tarafından
+1

Bizim de öyle evim surekli hava alıyor kışın bile açardım camını kumu da bu aralar sıcak ya iki kere yapmaya çalışıyorum. Sürekli süpürge elimde bu aralar mevsim geçişi hergun elimde 

(14,229 puan) tarafından
+1

Sadece süpürmek yetmez canım devamlı sılmen lazım

(6,889 puan) tarafından
+1

Hergun silmiyorum canım 2 günde bir 

+2 oy
(3,251 puan) tarafından

Valla ne yalan söyliyim alt katımdakilerin var camlarını açtıkları zaman leş gibi koku geliyor yaa 🙂‍↔️

(6,889 puan) tarafından
+1

Kaç tane ? Temizlik yapmıyor mu ki kadın 

+2 oy
(2,291 puan) tarafından

Acaba bir yere işedi mi ki kediniz ?

(6,889 puan) tarafından
+2

Sanmıyorum canım olsa leke vs olurdu herhalde hiç yapmadılar bu zamana kadar ya . Bi kere kakasını parkeye yapmış tuvalet önüne ama o zaman daha 3 aylıktı cama büyük kedi gelmiş ondan korkmuş da öyle sonra perde taktik zaten bu daha yapmadı 

+2 oy
tarafından

Dehşet kokuyor ya benim koku hassasiyetim var birde bunu ancak dışarda 3 5 saat durup eve girince anlarsın.  Kız kardeşim bakıyor ev kokmuyor fakat kumu banyoda banyo kokuyor.

(6,889 puan) tarafından
+1

Bizim durduğu odada var onu inkâr etmiyorum zaten hafif bir yoğun değişik bir koku var ama orası genelde cami açık kapısı kapalı ama kaynim daha adım atınca dedi ki o kiler odası ta koridorun sonunda 

+2 oy
(601 puan) tarafından

Kesinlikle kokuyor. Annemlerin kedisi var temizliğine çokta dikkat ederler ama kedinin kaldığı oda berbat kokuyor.

(1,902 puan) tarafından
+1

Tek bir odada mı bakılıyor?

(6,889 puan) tarafından
+1

Kedinin odası kokuyor ona itirazım yok zaten bende farkındayım ama evin içinde genel bir koku yok biz almıyoruz 

+2 oy
(28,604 puan) tarafından

Genelde oluyormuş canım 

(6,889 puan) tarafından
+1

Biz alıştık sanırım kokmuyor bize abla

+2 oy
(25,259 puan) tarafından

Kedinin kendisinde de kedili evde de koku oluyor maalesef bu konuda hassasiyeti olan insan hele de mümkün değil fark etmedi durumu benim kediye alerjim var dokununca tüyünü yutmuş gibi giciklanıyorum boğazımı sürekli temizleme ihtiyacı hissetdiyorum ve kedilerden kötü bir koku alıyorum bu ev kedileri içinde geçerli 

(6,889 puan) tarafından
+1

Tabi alerjisi olan illa farkediyor canım da genelde de kimse farektmiyor kedi olduğunu 

+2 oy
(17,554 puan) tarafından

Ben farkedemedim hiç kedi kokusunu. Eltimin evinde var kedi ama koku hissetmedim hiç. Köpek kokusu hissediliyor bence. Arkadaşımda köpek var onun kokusu rahatsız ediyor beni. Kedi koksa onuda anlardım. 

(6,889 puan) tarafından

Bana da kokmuyor gibi geliyor sadece tuvaletinin olduğu oda kokuyor haliyle . Ama öyle bir koku yok evimde. Evet köpek sokakta bile kokuyor malesf 

+2 oy
(5,135 puan) tarafından

Canim bizde bir  ara bayagi vardi 3 kedim vardi yavruları falan filan çok soğuklarda 1 katta  boş odamız var oraya alırdık hergun dediğin gibi kumunu değiş evi süpür filan ama bazen geçerken ben  bile duymaya başlamistim..

1 kedi belki o kadar hisettirmez ama çoğaldıkça biraz oluyor sen anlamıyorsun çünkü o kokuyla alisiyorsun..

Ben 3 tane baktim 1 sene evin içinde küçüklerdi 1 yaşına kadar buyyutum..

Biz anlamıyoruz ama gerçekten hiç bakmayan o kokuya alınmayan birine bencede kokuyordur.😊

(6,889 puan) tarafından

Olabilir canım biz benimsediğimiz için kokmuyor olabilir 

(5,135 puan) tarafından

Evet benimsiyoruz 

+2 oy
(2,017 puan) tarafından

Bizim bi tanıdığımız da bakıyordu bir taneydi her yer kıl oluyordu her yerde geziyordu yemek masasına filan da çıkıyordu bu kıl olayı cinsiyle alakasi var mı bilmiyorum ama kokunun temizlikle alakası var annem de baktı hiç evi kokmuyordu kaynin evde kedi olduğunu biliyorsa o yüzden söylemiştir ya da kimi insanın burnu çok hassas oluyor

(6,889 puan) tarafından

Bence de canım kedi besliyor pis gözüyle bakıyor o kişiyle alakalı bence . Ben temiz olduğundan eminim evimin kedilerim de mis gibi temizler 

(2,017 puan) tarafından

Bende köpek bakıyordum düzenli banyosunu tıraşı yapılıyordu kızım da çok seviyordu evimi de zaten düzenli temizliyordum insanların boş boş konuşmasından dolayı bahçeye koydum bahçe de duruyor çok kafam ağrıdı

(6,889 puan) tarafından

Aman valla tiksinen gelmesin daha az önce temizledim tuvaletini bakımlarını yaptım birde akşama temizlerim mis gibi 

(2,017 puan) tarafından

Düzenli yapıyorsun zaten boşver senin evin senin kararın 

(6,889 puan) tarafından

Aynen canım teşekkür ederim ♥️ 

+2 oy
(11,864 puan) tarafından

Ben kendiden korkan ve kokuya hassasiyeti olan biriyim ben kesin alırım hatta bazen baksa bir binaya girince burda kedi besleyen var sanırım diye anlayabiliyorum o kokudan

(6,889 puan) tarafından

Dikkat ederim aslında ama 

(11,864 puan) tarafından

Sen kendini sevdiğin için o kokuyu alamıyor olabilirsin ama benim gibi korkan biri alır o kokuyu 

(6,889 puan) tarafından

Öyledir canım bende köpek konusunda öyleyim 

+2 oy
(2,441 puan) tarafından

Siz alıştığınız için öyle geliyor ama kesinlikle kokuyor be şu sıcal günlerde kokunun daha ağır basması çok normal 

(6,889 puan) tarafından

Evet sıcağın etkisiyle odalarında tuvaletin olduğu köşede var ama evin içinde yaygın değil yada ben alıştım bilemem 

+2 oy
(3,555 puan) tarafından

Kokuypr cnm ya. Teyzemin zamanla 6 taneye çıktı sayısı. Ama tekken bile oraya gidelim yada teyzem gelsin,eşim hemen derdi yani buluştunuz mu☺️

(6,889 puan) tarafından

Benim üstümde olduğunu sanmıyorum ya o kadar da değil 😅

(3,555 puan) tarafından

Trabzon ama bilemiyecem☺️

(6,889 puan) tarafından

Koku üstümde olduğunu sanmıyorum diyorum 😅

(3,555 puan) tarafından

He pardon ☺️

+1 oy
(32,582 puan) tarafından

Bilemedim benim görümcem de bir arkadaşının evine gitmiş kedisi varmış çok ağır kokuyor senin ev öyle değil dedi benimde 1 tane kedim var şimdiye dek bişi diyen olmadı 

(6,889 puan) tarafından
+1

Bende dikkat ediyorum evin geneli kokmuyor sadece o oda kokuyor bu aralar sıcak ya . Ama kaynimda başka diyen de olmadı hiç 1 yıl oluyor alalı . Hatta bir kaç kişi görene kadar fark etmedi kedi  olduğunu 

(32,582 puan) tarafından

Bende 3 yıldır bakıyorum olsa söylerlerdi şuan bir de tek olduğu için öyle ağır bir koku olması imkansız geçmiş zamanda 7-8 taneye bakmıştım o zaman ağır koku vardı evde çok oldukları için şuan iyi ama 

(6,889 puan) tarafından
+1

Bizim de tekken yoktu ama şimdi evet tuvaletin yakıni kokuyor hafiften 

+1 oy
(7,487 puan) tarafından

Kuzenim vardı kokudan eve giremezdik dört  tane besliyordu komşum da var çok temiz bakıyorlar ama yinede kokuyor siz alışmış olduğunuz için duymuyor olablirsiniz 

(6,889 puan) tarafından

Olabilir canım benimsiyor insan ister istemez 

+1 oy
(508 puan) tarafından

Oluyor ya koku bizimde oğlumun kresinde kedi var cins bir kedi çok tatlı kreşin içinde yaşıyor ve acayip koku yapiyor sürekli temizlenen bir yer kreş sabah akşam günde üç kere , ama o kokuyu ben alıyorum diğer bir kaç veliye sordum normal dediler kedi olan yer de koku oluyormus, kresimiz tertemiz yani günde iki üç kere temizlik yapılan bir yer ,hiç kıl tüy vs olmuyor kediyide düzenli yıkıyorlar, zaten kreş sahibinin kardeşi veteriner herşeyi ile o ilgileniyor trasi olsun banyosu aşıları vs ama oluyor koku 

(6,889 puan) tarafından

Bizim de temiz kedilerimiz tuvalet bakım evi hergun yapıyorum bize kokmuyor daha önce kimse de kokuyor demedi ama bilemedim

+1 oy
(796 puan) tarafından

3 ay emanet kedi baktım o gittikten 1 hafta sonra kokusu falan ancak gitti sahibide cok temiz bakardi bende cok temoz baktim ve aşilari traşı her zaman tam bir kedi idi onun kaldigi odadaki koltugu kac kere yikadim ama bir türlü o kokuyu geciremedim en son attım koltuğu tuvaletini falan kumuna yapardi ustelik egitimli bir hay.vandida evet sevimliler ama evde hay.van beslenmez kendi evinde bakana saygim sonsuz ama ben birdaha asla evime sokmam.

(6,889 puan) tarafından

Oluyordur illa ya biz alıştık sanırım almıyoruz o kokuyu 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 51 göst.
10 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,527 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 393 göst.
0 oy
3 cevap 295 göst.

Kategoriler

1,485,147 soru