+1 oy
181 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,279 puan) tarafından

Oglum 3 yas 8 aylik. 1 haftadir bacaklari agriyor.  Baldir kismi. Doktora gittik. Rontgen cekildi temiz cikti. Kan testi verdik( bazen enfeksiyon varsa o da agrir yaparmis) o da temiz cikti. Agri kesici verdi. Hala agriyor. Hic yerinden kalkmiyor her yere kucakta gidiyor bazen sekere yuruyor ertesi gun yine ağlıyor ayaga kalkamiyor geceleri aglayarak uyaniyor. Tahlillerde bisey cikmadi dediğim gibi. Bu buyume agrisi mi. Yoksa tekrar doktora gitmek mi lazim yasayan var mi

7 Cevaplar

0 oy
(3,883 puan) tarafından

Yaaa:( hiç bilmiyorum ama kıyamam çok üzüldüm okurken.. ağrıyordur çaresiz napsın ağlıyor o yavrum da. Bizimki de 3,5 yaşında tam henüz öyle şeyler yaşamadık ama düşününce üzüldüm şimdi bile. Geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey değildir çabucak geçer gider. 

(1,279 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz icin . İnsallah cabuk atlatabiliriz

-Reklam-
0 oy
(1,902 puan) tarafından

Büyüme ağrısı ergenlik ya da erken ergenlik dönemlerinde olur canım. Acaba bir romatolojiye mi çıksan. Ailede var mı romatizma falan

(1,279 puan) tarafından

Ergenlikte bir de 3-5 yas arasinda da oluyormus galiba. Arastirirken karsima oyle cikti. Romatizma ailede bildigim yok. Ortepediye gittik ama dedginiz bolum daha mantıklı görünüyor

0 oy
(325 puan) tarafından

Biz küçükken abimin dizleri agrirdi hep boy arıyorduk benim de ağrıyordu arada ama abim gece yarısı annemi uyandırıp masaj yaptırirdi. Dizinde kitle var diyen doktor olmuştu sonra başka şehirdeki iyi denilen bir doktora gitmişlerdi de doktor insanın yüzünde vücudunda nasıl ben olur kemikte ben var eklem yerinde ama büyüdükçe vücut onu kabul eder ameliyat gerekmez belki bir kac sene ağrır idare edin demişti ve gerçekten öyle oldu. Hiç bir sıkıntısı yok şu an. 

İnşallah ciddi birşey değildir canım. Büyüme ağrısı diyince bizim yaşadıklarımız geldi aklıma. On yasinda felanizdir o zamanlar heralde 

(1,279 puan) tarafından

Hic oyle seyler duymamistim. Farkli doktorlara gidip farkli gorusler almak lazim o zaman. Gecer diye bekliyoruz 1 hafta oldu

0 oy
(24,026 puan) tarafından

Bilemedim dostum. Benim oğlum o yaşları geçti. O derece bir ağrısı olmadı. Başka doktora da gidin de içiniz rahat etsin bence. Allah'ım şifa versin yavrucuga. İnşallah çabucak geçer ağrıları 

Sonucu bana da haber et. Merak ederim. 

(1,279 puan) tarafından

Teşekkür ederim gelisme olursa yorum yaparim

(1,279 puan) tarafından

Kan tahlili verdik sonuc yarin belli olacak ama doktor romarizmadan suphelendi sanirim. Butun tetkikler temiz cikinca hicbir nedeni yoksa agrinin o zaman buyume agrisi diyebiliriz ama once emin olmak lazim dedi. Bakalm yarin sonuçlar nasil cikacak

(24,026 puan) tarafından

İnşallah temiz gelir sonuçlar 

(1,279 puan) tarafından

İnsallah tesekkur ederim

0 oy
(1,776 puan) tarafından

Bademcigi var mi?benim de kuculken bademcigim varmis o ilerlerse ameliyat edilmezse romatizmaya ceviriyormus.cockken cok bacagim agrirmis bu sebepten sonra bademcigim alindi.

(1,279 puan) tarafından

Hiç bilmiyorum bademcigi var mi yok mu

0 oy
(508 puan) tarafından

Bence başka bir doktora daha gidin canım ya içiniz rahat eder hiç olmazsa 

büyüme ağrısı o yaşta hiç duymadım ben çevremdeki cocuklardan detaylı bir şekilde bir daha baktırın içiniz rahat olur en azından 

Sonucuda haber et canım burdan 

(1,279 puan) tarafından

Yarina randevu bulabildik gidecegiz bakalm. Romatizma gibi gelmeye bana bakalm doktor ne diyecek

(508 puan) tarafından

Olabilir canım ama  insallah geçici kolay birseydir ,çok geçmiş olsun sonucu alınca yazarsin 

(1,279 puan) tarafından

İnsallah cok teşekkür ederim 

(1,279 puan) tarafından

Kan tahlili verdik sonuc yarin belli olacak ama doktor romarizmadan suphelendi sanirim. Butun tetkikler temiz cikinca hicbir nedeni yoksa agrinin o zaman buyume agrisi diyebiliriz ama once emin olmak lazim dedi. Bakalm yarin sonuçlar nasil cikacak

0 oy
(1,122 puan) tarafından

Benim oglum 6yasinda hic oyle agri yasamadi.Ola bilir belki buyume agrisidir ama bence 1hafta fazla.Baska doktora goturmelisiin bence hem icin rahat eder.InsaAllah tez zamanda iyilesir koosar kuzum kiyamam ya.Banada haber edersen sevinirim merak ederim

(1,279 puan) tarafından

Cok tesekkur ederim. Yarina randevu alabildik gidecegiz bakalim doktor neler isteyeck sonuc ne olacak

(1,279 puan) tarafından

(1,122 puan) tarafından

InsaAllah sonuclar iyi cikar Allah yardimci olsun

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 132 göst.
0 oy
3 cevap 154 göst.
+2 oy
10 cevap 469 göst.

Kategoriler

1,484,205 soru

24,273,041 cevap