38 aylik olucaz aglama krizleri bitirdi beni gören dövüyorum sanıcak o sekilde aglama kızlar bu normal mi yaaa sarılıyorum olmuyor konusuyorum olmuyor kızıyorum olmuyor bir seyi tutturuyor yapiyorum bu sefer de baska birsey buluyor aglamaya su 3 4 gündur surekli dısarda dugun kına pazar oyun grubu derken bugun cikarmadim diye 30 dk agladi cikicam diye araba binicekmis sokakta disarisi cehennem gibi sıcak . Eve derin dondurucu gelicek adamlari bekliyorum o ayri sıkıntı kacta gelcegi belli degil hadi parka cikarayim desem Bu sendrom ne zaman biticek acaba ya saclarim beyazladi gari eskiden sendrom mu yokmus acaba ya millet kac cocuk birden büyütuyor ben tekde iptalim
30 aylık oğlum bu post beni kahretti şu anda abiii ne zaman düzelecez ne zmaaaaaaan
Büyüdükce akillanicak sakinlicek diyorum yok herhalde evlenince rahatlarim o zaman da torun bakarim 😇
Ben torun falan bakamam anneannesi baksın 😂
Geçiyor canım o dönemde ben merkezci oluyorlar normal.
Ayyy insallah cabuk gecer annem aradi biraz önce cocuk gibi aglicadim anneme alayim gidiyim mi diyor sende de durmaz ki dedim annem nerde babam nerde diye annemde her istedigini yapar simdi iyice önüne gecemem sonra
Ayını bilmemde 3 buçuk yas kızım hala aynı. Ben ümidimi kestim açıkçası. Saçımda siyah saç ağzında sağlam diş kalmadı stresten. Tek başına çocuk büyütmek çok zormuş
Ben annemlerdeyim şu anda annem babam ben mahvoluyoruz 😂
Bu ara cok mızmızlar ya
Böyle durumlarda en sevdiği şey neyse onu yapıyorum mesela kek çırpmayı sever yada kurabiye yaparız en olmadı banyoya sokuyorum
Ikna olmuyor canım kucagima alayim diyorum gelmiyor arkami donup gidiyorum bu sefer gittim.diye agliyor kisir dönguye giriyoruz kisaca
Bu dönemi iyi idare etmek önemli canım. Ağlıyor diye yeter ki sussun diye dediğini yaparsan bu davranışı körüklemiş olursun. Sonradan evet diyebileceğin şeylere hayır deme. Hayırsa hayır sonra karar değiştirme. İnşallah çabuk atlatırsınız bu dönemi. Allah kolaylık versin
Isin garibi yapmiyorum pek beni kullanamiyor daha beter agliyor o zaman
Kizim 6 yasinda doğdugu gunden beri herseye aglar hic düzelmiyor
Umut yok desene
60 aylık kızım halen ağlıyor.
Bu sene okul gitti azaldı ama halen ağlıyor 😑😑
Sabah kahvaltı yine boşu boşuna ağladı. Bana geldiler baya kızdım bu sefer.
bundan sonra ağlarsan odana 1 saat göndereğim dedim.
Anlatırken ağlıyor gören de ne yapmışlar bu kıza.
Tek umudum ilk okul başlayıp düzelmesi 😐
32 yasindayim ben hala agliyorum biraz önce esimi aradim agladim derin dondurucu ses cikariyor benim yuzumden olabilirmis adam bana bekle fisini oyle tak demedi sildim 30 dk sonra taktim ses yapiyor simdi aradim esimi agladim telefonda su huyunu atamadin diyor bana
1,488,946 soru
24,337,350 cevap
345,912 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın