+1 oy
259 göst.
Diğer kategorisinde (7,635 puan) tarafından

Ya bişey diyecem kaç gündür başıma geliyor postları neden kapatiyorsunuz. Bilgimiz olan konu hakkında yazıyoruz uzun uzun açıklıyoruz yorum yapıyoruz sonra ona cevap geliyor bakıyorum post kapanmış kim ne yazmış merak ediyorum haliyle. En azından belli bir zaman geçsin ondan sonra kapatin 😅 

8 Cevaplar

+1 oy
(5,405 puan) tarafından

Sen gene gelen cevabı görmemişsin. Ben uzun uzun yazıyorum açıklıyorum cevap göndere basıyorum takılıyor post kapandı uyarısı geliyor. O kadar yazdığımda boşa gidiyor sinir oluyorum. 

(7,635 puan) tarafından

Bi kere onuda yaşadım çok sinir bozucu 

-Reklam-
+1 oy
(6,368 puan) tarafından

O da buranin bi kurali yani yapacak bisey yok ara ara senin gibi rahatsiz oldugunu dile getiren postlarda goruyorum ama sonuc degismiyo kabullenip umursamamak gerekiyo 

0 oy
(3,372 puan) tarafından

Verilen cevabı göremeden post kapanıyor ya en çok ona sinir oluyorum 😄

(7,635 puan) tarafından

Hah işte öyle oluyor 😅

(3,372 puan) tarafından

İşlerine gelmiyor sanırım cevaplar 😄

0 oy
(28,604 puan) tarafından

Cevapları beğenmiyolar galiba 😁😁😁😁😁

(7,635 puan) tarafından

Sanırım 😅

0 oy
(1,966 puan) tarafından

cevap gelen bir postsa ben şahsen bir kaç gün bekletiyorum ama sonra ben de siliyorum postlarımı. sebebi de google da görülüyor olması

(7,635 puan) tarafından

Ya bir süre sonra zaten görünmüyor altlarda kalıyor kimse cevap vermiyor ondan sonra kapatılabilir

(1,212 puan) tarafından

Postlar nasıl siliniyor acaba 

(7,635 puan) tarafından

Sağ alt köşede bulunan göz işaretine tıklayarak gizliyorsun

0 oy
(25,259 puan) tarafından

Bugün bir tane kardeşim annemin altınlarını çalmış yazan vardı önce yorum yazıp sonra kapatmış aklımda tuttum adını postlarına asla cevap vermem artık 

(7,635 puan) tarafından

Aslında öyle yapmak lazım ben hiç bakmıyorum kullanıcı adina

0 oy
(811 puan) tarafından

Ben kapattım bu gün ve siz de cevap vermiştiniz. Yarım saat durdu post. İki cevap aldı. Ve konusunu itibariyle biraz kişisel özel şeylerden bahsettim. Genelde cevap veren kişiler aktif oluyor. Zaman geçmeden yorumlaşma oluyor. Bu gün sana denk gelmemiş olabilir. Cevap vermiş çıkmış olabilirsin. Keyfiyen sorulan sorulan sorular ya da atılan anlıklar için bahsettiğiniz konuda haklı olabilirsiniz. Ama ev ekonomisi ile alakalı bir konuydu ve neler yapıp ettiğimden bahsettim. Yarım saat de yorum gelmeyince kapattım. Bazen haklı gerekçeler de olabiliyor hemen sitem etmeyin ☺

(7,635 puan) tarafından

Evet senin postuna da baya yazdım hemen kapanınca merak ettim baktim cevapta gelmişti göremedim 

0 oy
(2,594 puan) tarafından

Çok başıma geldi hiç hoşlanmıuorum bu durumdan zaman ayırıp cevap verıyoruz 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 516 göst.
5 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
18 cevap 821 göst.
12 Şubat 2025 Moda kategorisinde Yavhehedesus (1,295 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 470 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde KAHVESEVERANNNEE (3,562 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 163 göst.
22 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Sehergenc (866 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,484,991 soru

24,282,785 cevap

342,865 kullanıcı

...