Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız neler yapıyorsunuz içildimi keyif kahveleri
Akşama yemekte neler var benim hiç bir şey yok yapasimda yok
Keyfim hiç yok
Sizlerden fikir almaya geldim kolayima gelenlerden yaparım belki birşeyler
Sıcak havada yemek de yenmyor adam gibi zeytinyağlı bişiler yanında karpuz falan en güzeli serin serin
Ellerine sağlık canım yemek dahi yiyesim yok
Sarma ve mercimek çorbası var akşama.
Ayy konu dışı bende bunlardan alıyorum harcı dokunce ağzı yüzü birtarafa gidiyor gelin dedi anne onalein dış kalıbından Alman lazım muffin mi neymis
Evet trendyolda var . Ben sürekli yapmadığım için almayı düşünmüyordum. Ama alacağım galiba.
Ahaha bnde sen gibi düşünüyordum ama sanırım bnde alacağım
Ellerine sağlık canım
Kahvemi içtim yemeğim dünden var bugün rahatım ama çok canım sıkıldı iş olmayınca hava da sıcak olunca içim darlanıyor. Dün patlıcan oturtma pirinc pilavı ve cacık yapmıştım. Bugün pilav yapacağım oturtma var.
Ben bugün iş bile yapmadim hayla yemekte yapmadım modum hiç yok
Dünden kalan sebzeli yemeğin vardı yanına makarna cacık yaparım
Teşekkür ederim 🌼
Sarma yaptım cnm
Ellerine sağlık canım ben daha hiç birşey yapmadım bakalım
Aleykümselam Afiyet olsun sabahtan et çıkardım buzluktan et kavurdum yanına pilav yapicam çorba da var yeter kahvemi içtim bir kaç evde işlerim vardı duzen işi onları halletim çocuklar ile uğraşıyorum
aleyküm selam
benim de hiç keyfim yok moralmen yerlerdeyim ama yine kendim kalkmak zorundayım kızım saat 7 den beri uyanık zahmet olursa uyuyacak uyumuyor bir türlü
vee yemek olarak sarma dolma yaptım. anlayacağın yıkılmadım...
kocamla da aram limoni 😅😅 işten gelsin umarım gönlümü alır 🥲
Ellerine sağlık canım afiyet olsun inşallah almıştır gönlünü ben daha hiç birşey yapmadım o derece modum yik
Fırına baharatlı sebze atarım, buzluktan köftemi çıkarır pişiririm. Yoğurt makarna tamamdır.
Ellerine sağlık canım pazara gidemedim o yüzden sebzem hiç yok. Eşimde şansa geç kaldi yarın market yaparım büyük ihtimalle
Ellerine sağlık
Sarma sardım ocağa koydum namaz kıldım kızım okuldan geldi yemek yedi koltukta uyuya kaldı bebemi uyutuyirum uyusun ikindiyi kılar kocaacigimin gelmesini bekliycem
Gelmiştir bile bende bekliyorum gelsede birşeyler hazırlayıp yesek diye hiç bir şey. Yapmadim hayla
Aleyküm selam canım 🌸
Bugün Makarna
Zeytinyağlı Taze fasulye
Cacık var menüde 🙂
Afiyet olsun sana da
Ben daha hiç birşey yapmadım
Aleykümselam afiyet olsun kızımın mezuniyet balosu var oraya gidecek orada yer eşim baya grip olmuş oğluma da bulaştı benimde hiç halim yok yemek yapasımda yok işkembe çorbası şipariş vereyim diyorum iyi gelir hem
Hayırdır Büşra hastamısın? Bi kızartma falan yapsan?
Sağol canım
Hastada değilim ama kendime gelemiyorum 3 gündür kafamı kaldıramıyorum az önce küçüğün püresini bile zor yedirdim sadece yatmak istiyorum sanırım küçük çaplı bunalıma girdim insanların bana sakat muamelesi yapmasından kısıtlı hayat yaşamaktan yargılamalarindan çok yoruldum
Sanırım tanışmada birşeyden rahatsız oldun. Canım laf olsun diye değil gerçekten çok güçlüsün sen. Ve yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Az daha sabret güzelim. Sana o muameleyi yapanlar kendilerine yansınlar. Seninki geçici.Asıl onların kalbindeki sakatlığa Rabbim şifasını versin
Geçecek inşallah 🤲
Mercimekli bulgur pilavı ve fellah turşusu yapıyorum. Çocuklar da severek yiyor ve kolay menü
Ellerine sağlık canım bendaha birşey yapmadım
Afiyet olsun canım. Neyin var canm seni böyle görmeye alışık değiliz inşallah tez zamanda toparlanirsin
Menemen yaptım büşra aman hergün hergün yemek yoruyor yaa bıktım valla
Ben elimde olan kullanmak istediğim malzemeyi chatgptye veriyorum onun verdiği tarifi yapıveriyorum güzel de oluyor hep
1,488,946 soru
24,337,350 cevap
345,912 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın