0 oy
275 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (125 puan) tarafından

Kızlar 1 seneden fazladır vajinal mantarım var ne olursa denedim. İlaçlar fitiller. Sirke ile yıkadım niloi yağı kullandım her şeyi yaptım olmadı. 2 gebelik geçirdim 2 sini de enfeksiyondan dolayı kaybettim. Tekrar gebe kalmadan bitirmek istiyorum mantarı. Başına gelen var mı 

4 Cevaplar

+2 oy
(7,292 puan) tarafından

eşinin de tedavi olması lazım. 

senden eşine, eşinden tekrar sana böyle böyle kısır döngüye giriyor ve iyileşmiyor. 

erkeklerde de hastalık sendeki bendeki gibi belli olmadığı için erkek kendinde mantar yok zannediyor

(125 puan) tarafından

Eşli tedaviyi de uyguladık. İlaçları beraber kullanıyorduk ama faydasını göremedim ya. İllet yapıştı gitmiyor 

-Reklam-
0 oy
(2,198 puan) tarafından

Zıkkım öyle kötü bi hastalık ki bende 1 senedir çekiyorum 

Funit 14lü mantar kapsülü

Trivag fitil 

3 günde bir kullandım iyi geldi bana 

Sebamed intim jel ile yıkadım 

Çamaşırlarımı hep ütüledim buhar bastım 

Biraz biraz iyi gelsı bunlar 

(125 puan) tarafından

😂 vallahi anlamadım inşallah vardır da ay bilmiyorum 

(294 puan) tarafından

Ben gebeyim fotoları enzofen den kullanmıştım malesef hiç geçmiyor tekrarliyo herseyi deniyorum 

(125 puan) tarafından

Benim de 1 senedir sürekli var. Geçecek gibi oluyor bir daha başlıyor. Çocuk istiyorum ama 2 sefer düşürünce daha korkuyorum dedim bugün bir daha pozitif gördüm. Şimdi hiç sevinemedim bile diyorum kesin yine aynı şeyleri yaşayacağım. Çok illet bişey bu enfeksiyon 

(294 puan) tarafından

Allah büyük oyle düşünme kötü düşünürsen kötü olur enfeksiyon dan bende korkuyorum elimden geldiğince dikkat ediyorum sağlıkla al inşallah yavrunu kucagina

(125 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun teşekkür ederim 

0 oy
(1,153 puan) tarafından

4 senedir gecmiyor biktim artik 

Ama benim hic ic kisimda degil disarda acaba mantar degilde baska hastalik mi balon balon kabariyor kasiniyor 

(125 puan) tarafından

Mantar olduğunu sanmıyorum çünkü benim ki içten. Rahim bölgesinden böyle parça parça lor peyniri gibi geliyor. İlk enfeksiyondu geçmeyince mantara döndü. Kaşıntı yok ama kötü koku var. Tabi doktor daha iyi bilir ama dışarı da ise enfeksiyonun iyileştirmek daha kolay genellikle krem sürünce gidiyor. Ama bu içten olduğu zaman rahim zarar görmesin diye bişey de yapamıyorsun 

(1,153 puan) tarafından

Yok benim akintida yok bitek kasinti var u yuzmu acaba suan u yuz olduk

(125 puan) tarafından

Aaa o olma ihtimali yüksek. Geçmiş olsun. Valla uyuzu da geçirdim 6-7 ay geçmedi çok pis bişey ya . Allah yardımcın olsun inşallah hemen geçer 

0 oy
(768 puan) tarafından

Doğum yapali 3 ay oldu bende ne antibiyotikler ne fitiller kullandım doktor dün Biokadin dıe bir fitil verdi içinde iyot olduğu için çok yskiyormus tiroid hastası olanlar kullanmasın denilmiş bende tiroid hastasıyım Doktor'a sormayı unuttum cesaretim de olmadı kullanmaya ama kullannalar çok memnun kalmışlar içerdeki enfeksiyonu su gibi dışarı atıyormuş. Öylece kaldı soracak kimsede yok 

(768 puan) tarafından

Doktora soramıyorum devlet hastanesi uzak bebekle gidemiyorum çünkü bu verdiği fitil içeriğine bir bak istersen 30₺ gibi birşey içinde batikon falan da olduğu için son çare verdi yani herşeyi kullandm çünkü hepimize geçmiş olsun inşallah

(125 puan) tarafından

Doktora ilk gittiğimde soracağım. Valla artık fiyatını geçtim bana fayda olsun yeter ister 1000 lira olsun 

(768 puan) tarafından

Banada haber verirsin olur mu hem tiroidli hasta hemde Emziren anne kullanabilir mi

(125 puan) tarafından

Tabi ki 

(125 puan) tarafından

Bugün doktora sordum tavsiye etmiyoruz genellikle dedi 

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 69 göst.
+2 oy
3 cevap 146 göst.
21 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,556 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 181 göst.
19 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,556 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.

Kategoriler

1,484,200 soru

24,272,980 cevap

342,211 kullanıcı

...