Kızlar 1 seneden fazladır vajinal mantarım var ne olursa denedim. İlaçlar fitiller. Sirke ile yıkadım niloi yağı kullandım her şeyi yaptım olmadı. 2 gebelik geçirdim 2 sini de enfeksiyondan dolayı kaybettim. Tekrar gebe kalmadan bitirmek istiyorum mantarı. Başına gelen var mı
eşinin de tedavi olması lazım.
senden eşine, eşinden tekrar sana böyle böyle kısır döngüye giriyor ve iyileşmiyor.
erkeklerde de hastalık sendeki bendeki gibi belli olmadığı için erkek kendinde mantar yok zannediyor
Eşli tedaviyi de uyguladık. İlaçları beraber kullanıyorduk ama faydasını göremedim ya. İllet yapıştı gitmiyor
Zıkkım öyle kötü bi hastalık ki bende 1 senedir çekiyorum
Funit 14lü mantar kapsülü
Trivag fitil
3 günde bir kullandım iyi geldi bana
Sebamed intim jel ile yıkadım
Çamaşırlarımı hep ütüledim buhar bastım
Biraz biraz iyi gelsı bunlar
😂 vallahi anlamadım inşallah vardır da ay bilmiyorum
Ben gebeyim fotoları enzofen den kullanmıştım malesef hiç geçmiyor tekrarliyo herseyi deniyorum
Benim de 1 senedir sürekli var. Geçecek gibi oluyor bir daha başlıyor. Çocuk istiyorum ama 2 sefer düşürünce daha korkuyorum dedim bugün bir daha pozitif gördüm. Şimdi hiç sevinemedim bile diyorum kesin yine aynı şeyleri yaşayacağım. Çok illet bişey bu enfeksiyon
Allah büyük oyle düşünme kötü düşünürsen kötü olur enfeksiyon dan bende korkuyorum elimden geldiğince dikkat ediyorum sağlıkla al inşallah yavrunu kucagina
Amin inşallah Allah razı olsun teşekkür ederim
4 senedir gecmiyor biktim artik
Ama benim hic ic kisimda degil disarda acaba mantar degilde baska hastalik mi balon balon kabariyor kasiniyor
Mantar olduğunu sanmıyorum çünkü benim ki içten. Rahim bölgesinden böyle parça parça lor peyniri gibi geliyor. İlk enfeksiyondu geçmeyince mantara döndü. Kaşıntı yok ama kötü koku var. Tabi doktor daha iyi bilir ama dışarı da ise enfeksiyonun iyileştirmek daha kolay genellikle krem sürünce gidiyor. Ama bu içten olduğu zaman rahim zarar görmesin diye bişey de yapamıyorsun
Yok benim akintida yok bitek kasinti var u yuzmu acaba suan u yuz olduk
Aaa o olma ihtimali yüksek. Geçmiş olsun. Valla uyuzu da geçirdim 6-7 ay geçmedi çok pis bişey ya . Allah yardımcın olsun inşallah hemen geçer
Doğum yapali 3 ay oldu bende ne antibiyotikler ne fitiller kullandım doktor dün Biokadin dıe bir fitil verdi içinde iyot olduğu için çok yskiyormus tiroid hastası olanlar kullanmasın denilmiş bende tiroid hastasıyım Doktor'a sormayı unuttum cesaretim de olmadı kullanmaya ama kullannalar çok memnun kalmışlar içerdeki enfeksiyonu su gibi dışarı atıyormuş. Öylece kaldı soracak kimsede yok
Doktora soramıyorum devlet hastanesi uzak bebekle gidemiyorum çünkü bu verdiği fitil içeriğine bir bak istersen 30₺ gibi birşey içinde batikon falan da olduğu için son çare verdi yani herşeyi kullandm çünkü hepimize geçmiş olsun inşallah
Doktora ilk gittiğimde soracağım. Valla artık fiyatını geçtim bana fayda olsun yeter ister 1000 lira olsun
Banada haber verirsin olur mu hem tiroidli hasta hemde Emziren anne kullanabilir mi
Tabi ki
Bugün doktora sordum tavsiye etmiyoruz genellikle dedi
1,484,200 soru
24,272,980 cevap
342,211 kullanıcı