çocuğumun kulağının arkasında bez gibi bir şey çıktı özel bir doktora götürdük estetik doktoruna yönlendirip alınması gerektiğini söylendi alınmadan geçmediğini söyledi ama zararı yok dedi bazıları da yani kişiler olarak geçici olabiliyor dedi perşembe günü Şehir hastanesi genel cerrahi çocuk cerrahine götüreceğim yani sizce geçici midir
Bez mi beze mi
Eğer yağ bezesiyse zararı olmuyo ama ihmal etme canım doktora göre hareket et
Yağ bezesi dedi yani baya küçüldü hemde ultrasonda lipom yani kist ama kendi kendi kendine geçiyormuş
Evet öyle
Hiç çevrenizde yaşayan oldu mu
Babamda çıktı ama belinde çıktı sonra dk yağ bezesi isterseniz alırız demişti ama zararı yok da dedi bizde babam felç kalmıştı son zamanlarda kendini ifade edemediği için aldirmamistik
Çok geçmiş olsun yağ bezesi mi felç yaptı
Benim yüklediğim fotoğraftaki gibi miydi aynısı mıydı
Yok canım korkma babamda beyin tümörü vardı son ameliyatta biz imza verdik dk dedi felç kalabilir bizde bı umut işte yoksa onla alakalı değil
Biraz daha büyüktü bizimki çocukların için eğer durumun varsa bol bol sadaka ver canım çok geçmiş olsun
Var Cnm veriyorum özellikle sma ve dmd hastası çocuklara veriyorum yarın götürücez dua et olur mu
Var Cnm veriyorum özellikle sma ve dmd hastası çocuklara veriyorum yarın götürücez dua et olur mu?
İnş güzel haberlerle dönersin Allah büyük benimde 4 oglum var 3nolana epilepsi tanısı kondu türlü türlü imtihan var işte
Allah yardımcınız olsun Cnm
1,488,856 soru
24,336,309 cevap
345,875 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın