+2 oy
318 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (47 puan) tarafından

Kızlar merhaba yeni evlendigmde misafir dolaplarimi açtı meraktan şimdide kaynanama ben dedim inshallah benim evim olsa kappilari kittlerim bakmasinlar diye çok meraklılar siz nasıl yaptınız benmi tek rahatzis oluyorum yeni gelin olsa bende bakmıyorum çok ayıp bişey bana göre 

9 Cevaplar

0 oy
(7,492 puan) tarafından

hösst derim, sen hayırdır? ağzın yok mu napıyorsun sen diyemedin mi 

(47 puan) tarafından

Şimdi kaç sene geçti hala kaynanamla oturuyorum ben ozamanda çay yapiyordum 1daka sonra  geri döndüm baktim kadin odadam cikti

(7,492 puan) tarafından

ne arıyon odamda diye çıkışabilirsin. odanın kapısını kilitleyebilrisn. 

(47 puan) tarafından

İnshallah öyle yaparım herşey kitlerim hala aklımdadir çok ayıp etmişler

(9,076 puan) tarafından

cok sacma . kabataslak yeni gelin evine bakarain samimiysen esyasina dolabin guzelmis halin perden uyumlu cok zevli sevmissi. gule gule kullan tarzinda. yeni eve tasinana da bakilir evin odalari. sekline falan gule gule oturun denir de ustunkoru kabaca. ole dolap acilmaz tabiki

-Reklam-
0 oy
tarafından

Niye bakılsın ki saçma sapan adetler 

0 oy
(1,121 puan) tarafından

Tabikide ayip kime ne icinde ne oldugundan.Benim yatak odamada hic girmez misafir

0 oy
(6,421 puan) tarafından

Dolap derken hangi dolaplar 

0 oy
(28,605 puan) tarafından

Valla her türlü ayıp bence 

0 oy
tarafından

Mutfak dolaplarima bakmalarinda sakınca görmüyorum.neresi ayıp ki. Ama yatak odamdaki dolabına nebilm çalışma odamdaki dolaplara asla

(47 puan) tarafından

Mutvak zaten açık alan baka bilirler ama odamda bişey yoksa bile çok özel bişey

0 oy
(954 puan) tarafından

Bizim burada çeyiz serilirken dolaplar açık olur onun dışında kapak açıp bakan olmaz

0 oy
(2,297 puan) tarafından

Hiç sevmediğim şeyler, çok ayıp.

(47 puan) tarafından

Demeki tek değilim bu düşünce ile ben sandım manyak oldum çünkü burda herkes herşey gösteriyor ben hiç sevmem

(2,297 puan) tarafından

Açıp k*çlarını da göstersinler tam olsun tövbe tövbe 

0 oy
(589 puan) tarafından

Ben tayinci oldğum için hiç evimde oturmadım her neyse tam düzene kurduk oturdul eşimin ailesi kayınvalidme geldi ben baştan sevindim hani görsünler etsinler yan yana daireler sonra başka zaman yine kaynanama geldiler aynı insanlar aralarında başkası vardı gece 11 ev dağınık ki kış sobalı evi bilirsiniz o odada yatılır eve bakmak istediler müsade etmedim müsait değilim dedim

(47 puan) tarafından

Gece 11 de olurmu ? İnsanlar uyior

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,405 göst.
25 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Naciyeeee (724 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 398 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 228 göst.
8 Haziran 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu