0 oy
591 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (57 puan) tarafından

Sizce doğum hediyesi almalı mı eş,sizlere ne gelmişti,yeni olacak olanlar ne hediye bekliyorsunuz :) 

35 Cevaplar

+4 oy
(981 puan) tarafından

Doğum hediyesi beklemedim. Alana saygım var ama bana çok gereksiz geliyor. Yani çocuk sırf koca için doğrulan bişey değil ki karşılık bekleyeyim. Karşılık bekleyeceğim şeyi de yapmam. Eşimin gönlünden geçer incelik yapar başka bişey. Ama şunu istiyorum bunu istiyorum gibi şeylere hiç girmedim 

-Reklam-
+1 oy
(11,690 puan) tarafından

Ben 2 tane doğurdum geçmiş olsun bile demedi çocuklarına koştu gözleri onun ki gibi renkli mi diye 🤦

Şuan 3. Ye hamileyim birşey beklemiyorum gene bebeğe koşup göz rengine bakacak nede olsa🫤

Bu arada 2 çocuğumun gözleri renkli olması onunki gibi 😂 

Şimdi bir umut belki bu defa diyo😁

(9,081 puan) tarafından

😂😂benimde mavisari yeail😂😂 napain eniste bey bir umut bekliyor ben anliyorum adamcagizi😂😂 cikmadimi cikmiyor yapacak hisey yok😂😂😂

(11,690 puan) tarafından

Kızıma hamileyken Allah'ım ne olur sadece göz rengi benzesin başkada biryeri benzemesede olur diyordu sürekli gözleri renkli olsun bana yeter diyordu gözleri dışında aynı babası teni bile göz şekline  kdr babası 😂😂

Sonra oğlum dogdu normal odaya geçtik oğlum sapsarı ama gozleri çekik siyahtı😂 

Şimdi gene kıza hamileyim gene geçen diyordu göz rengi daha lafını bitirmeden aman dedim dile getirme olmuyor bırak belki olur 😂😂

(11,690 puan) tarafından

Kaynımin mavi görümcemin mavi eşimin renkli ama kaynanamla kayınpederimin siyah.

Eşimin ise renkli çocuklarımın siyah insan üzülüyor bir yadan niye diye😁

(327 puan) tarafından

Peki şuna ne diyorsunuz, eşim de benim de gozlerimiz kahverengi ama büyük oğlumun gözü mavi küçüğün gözü yeşil 😄

Anneanne babaanne dedeler hallalar amcalar dayı bunlar da kahverengi 

Eşimin annesinin annesi maviymiş gözleri üç nesil öteden gelmiş yani. Bazen şaşırıyorlar bunlar sizin çocuklarınız olamaz diyorlar ama Allah verdi mi oluyor işte 🤩

(9,081 puan) tarafından

olabiliyir gercekten . benim nefret ettigim kuzeminde koyu goz kocasida koyu. kizi yesil oldu. teyzem yesil goz

kuzenimin kayinpederide cakmak cakmak mavi goz. kzi renkli oldu . cocugun goLerine telefonu sokup flash acik bana resim atio gosteris yapmasindan gina gelmisti artim. cocugun gozunu kör edecekdi renkli diye hava atacam diye

benim annemde yesil anane dede de yesil . baba tarafindan dedem mavi. esimin allahin gayserilisi bir tanemi renkli goz olmaz soy agacinda kimse yok renkli😂😂

+1 oy
(377 puan) tarafından

Kızımda özel tasarım 26 gramlık altın bileklik yaptırmıştı. Oglumda da altin kolye almıstı.😊3. Olursada düşünürüz artık😂 şuan hamıle değilim ama düşünüyorum nasipse

+1 oy
(2,309 puan) tarafından

Hiçbir şey almadım. Kendi düşünmeli bence, kalkıp de ben söylersem sipariş gibi olur.

Ama doğum hediyesi de çok moral oluyor insana ya. Mesela şu an eşimin eli sıkışık, bollaşınca ikisi için de alacağım inşallah dedi ve bu cümle bile moral oldu bana. Gerçeğini düşünemiyorum. 

+1 oy
(998 puan) tarafından

2 kilo şöbiyet aldı bu hediyeden sayılır mı😂😂

(2,605 puan) tarafından

Güzel cevap ☺

+1 oy
(6,385 puan) tarafından

Benim esim bilmez oyle seyleri ben isimli kolye istemistim o zamanda durumumuz cok fenatdi gumus aldi o da karardi takamadim adam akilli 

+1 oy
(6,776 puan) tarafından

Şu hamilelik ve doğum hediyesi konusunda benden sanslisi yoktur sanırım 

.3 bilezik yaptı en sonunkinde 

O kadar çok hediye aldım ki hangisini ne için almıştı karıştırıyorum 😁😁😁😁😁😁😁

+1 oy
(1,285 puan) tarafından

benim canım kocam ajda bilezik ile mor orkide almıştı birde ikramlık çikolatalar lokumlar ben başka şehirde doğum yaptım kocam başka şwhirdeydi ondan daha heyecanlıydı  hala o heyecanlı anları gözümde 🥲

+1 oy
(569 puan) tarafından

İlk bebeğimizde bilezik almıştı ikinci yolda ne alır bilemiyorum😁

+1 oy
(1,983 puan) tarafından

Bi çiçek alıp geldi :) altında olurdu ama olanağımz o kadardı 😅

0 oy
(7,412 puan) tarafından

doğum hediyesi gibi olmadı ama anneler gününde hamileydim ve kızıma isim arayışındaydık. arada kaldığımız isme göre anlamına göre eşim altın kolye almıştı, o şekilde isme de karar vermiştik. temmuzda da doğum yaptım zaten

0 oy
(28,604 puan) tarafından

Çiçek çikolata geldi ama bence altın gelmeli durumu olanlar

0 oy
(5,135 puan) tarafından

Sifir Araba 😂

0 oy
(2,605 puan) tarafından

Almadım beklentim de olmadı çünkü beraber evin geçimini sağlıyoruz tüm hastane masrafları bebek alışverişi vs oldukça tutuyor bu yüzden extra bir talebim olmadı 

0 oy
(4,661 puan) tarafından

Orkideyle geldi hastaneye meyve suyu almaya diye çıkıp. Telefon alacaktı izin vermedim daha yeni sayılır diye 🤗❤️ o orkide her şeye degerdi 

0 oy
(2,291 puan) tarafından

Hediye alınmadı.  Kimseden bir şey beklemiyorum. Beklentim sıfır 🙂 heves ettiğim şeyleri alıyorum çok şükür. 

0 oy
(1,122 puan) tarafından

Uzerinde bebeyin dogum gunu saati kilosu falan olan pasta yaptirmisti,cicekler almisti bide evi suslemisti daha cok parasi olsaydi altinda alirdida benimde gozum yok zaten altinda.Bunlarda beni mutlu etmisti

0 oy
(1,902 puan) tarafından

Mücevherat  🤦🏻‍♀️ her zamanki gibi. Asla takmadığım şeyler

0 oy
(7,232 puan) tarafından

Eşim bilezik ve çiçek   yaptırmıştı. Özel günleri asla eşim geçmez 

0 oy
(3,375 puan) tarafından

İlk doğumumda çiçek ve öpücük ikincide sadece öpücük 😄 üçüncü olursa kafa tokuştururuz diye düşünüyorum 😄

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 1,131 göst.
1 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 627 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 2,157 göst.
0 oy
34 cevap 893 göst.
18 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Bayan Saraç (23 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,485,146 soru

24,284,845 cevap

342,978 kullanıcı

...