Sizce doğum hediyesi almalı mı eş,sizlere ne gelmişti,yeni olacak olanlar ne hediye bekliyorsunuz :)
İlk dogumumda altin bilenzik almiştı şuan hala kolumda tabi uzun bir zaman olmadi iki yil önce 20 gün önce de ikinciyi dogurdum ogluma ciçek tutuşturmuş çiçek buketiyle içeri girdiler oglum çiçeği bana verdi çok sevindim bu beni ilk alinan bilezikten daha mutlu etti açıkçası
Alsa mutlu olur muyum olurum ama almasa da beklemem çünkü ben anne olmayı seçtiğim için çocuk doğuruyorum yani çocuğu kocama kayinvalideme veya başka birine doğurmuş değilim. O yüzden hayır. Çocuk yapmak için kocamı seçmiş olmak benim için en büyük hediye zaten
Alınmazsa da olur.
Benim eşim yaptı ama benim için çok şart değildi
Benim eşim
1. De çok sevdiğim bir bot almıştı
2. De altın yüzük
3. De evimizi aldı. Benden herkesten habersiz..
Eşimin ailesi kesinlikle çok karşı idi o da hep buraya gelmek istemediğini söylüyordu. Tamamen ümit kestiğim anda oldu. Evi görmüştü bana göstermişti inanamamıştım şaka yapıyor sandım işte bir arkadaş alacak ev nasıl dedi çok güzel dedim.
Pazartesi geldi ben bu evi aldım dedi Şok oldum
Ondan iki gün önce söylemişti sana alayım diye ben de hatta dedim sen bana şaka yap dedim.
(17 Hazirandı yani bugün 😅))söylediğinde
Çok mutlu olmuştum o zaman.
Son doğumda ise doğum önce evimde benim istekleri yapmıştı. Dolap yaptım halı aldım elektrik süpürge gibi ihtiyaçlar benim için yeterli idi.
Kızıma altın künye bana da altın kelepçe :))
Robot süpürge kendime ait bir TV kurutma makinesi
Kaynanam da derin dondurucu aldı canım daha kurulmadı hiç biri servis bekliyoruz
İlkinde bilezik,ikizlerde köyde ev yaptırmaya denk geldi. O da çocuklarıma yaradı şükür
Hiç birşey. Bir çiçek bir öpücük bile. Doğum haneye bile gelmedi inmedi. Hatta karşılamadı bile dönerken de 😂 once bebeğim gelmişti çünkü. Herkes ona bakmıştı anam hariç 🥺 herşeyde yardım eder sağolsun ev işlerinde falan kız gibidir ama hediye romantizm vs sıfırdır. şimdi ikinciye hamileyim planlı değildi bunda da birşey beklemiyorum. Eşim sağolsun beni böyle şeylere layık görmez 😂 bize anca mezara getirirler çiçek falan. O da bize kokmaz zaten 😂
Beşi birli almıştı
1. De durumumuz yoktu ben istemedim
2. De de durumumuz düzelmişti çeyrekli bilezikler oluyo ya ondan istemiştim 3 ay falan taktım sonra kenara koydum birikim amaclı lazım oldu satıldı 🤣🤣 ama ben hevesimi aldım eşimde beni kırmadı Allah razı olsun 🙏
İlk kizimda cam süs oluyor ya icinde hisgeldin bebek ondan ve altin bileklik
2. De yine ayni bebekli buyuk kutu ve bir demet kirmizi gül
Baklm bunda ne alcak😁😁
Doğumu ailemin yanında yaptım oraya çiçek değil kavanoz içinde bebek almışlar eşim ve kiz kardeşim ondan sonra oğlana yüz gorumluk çeyrek yaptık bana bilezik sözü vermişti 2 tane 20 ser gramlık 22 gram bir tane yaptı onada araba aldık çünkü zaman zaman aldı bir anda alacak durumu yok
Bir çiçek getirmisdi...üstünde canım eşim vs.yazan tam hatrlamyorum ceyrekli bilekli öyle bir şeydi arabayı bitarafa sürünce karşısı masraf çıkardı verdim sattı....ikincisi de bi25gramlik bilezik mehrimi geri veriyordu.devletde yapmasaydim özele verecek dik bende devlete giddim oda bilezik aldı mehir tamamlandı
babasina babalar gunu hediyesi almisti bana gelincede durumu yoktu maasini eksik yatiriyorlardi kira karin toklugu derken eyvalllah demistim o sirada annemlerde kaliyordum tabi sonradan haberim oldu hediye isini ((((aldigi ve kutladigi son gun oldu ))))
Esim normalde sık sık hediye alan bir dediğimi iki etmeyen biridir dogum icin bir hediye beklemedim zaten bana saçma geliyor çocuğum oldu diye bir hediye iste onun da cocugu oldu ben de almalıyım yok cocugumu taşıdın diye bir hediyeyse o da rüşvete girer taşıyıcı anne değilim ben. Zaten bana hamileyken bebek gibi bakti
Hiçbir zaman hediye beklemedim ben unutmasın isterim kocaman sarılsın güzel sözler söylesin bana ben her an her zaman sevildiğimi hissetmek isterim bana bu en güzel hediye
1,498,709 soru
24,481,196 cevap
356,823 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın