+2 oy
467 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (16 puan) tarafından

Arkadaşlar ben 6 yıldır kaynanayla altlı üstlü oturuyom esime artık ayrı eve çıkmak istediğimi soyledim oda kabul etmedi sizce bu boşanma sebebi olurmu çünkü huzurum o evde yok bıktım kaynamalardan eşimi ayrı eve çıkmaya ikna olmasa boşanma sebebi olurmu sice

11 Cevaplar

+2 oy
(3,390 puan) tarafından

Tabii ki olur. Arkadaşım karşılıklı oturuyordu kaynanasıyla. Doğum yaptı iki ay sonra evi terkedip babasının evine gitti. Yeter artık dedi. Sonra kocası ikna oldu evi ayırdı arkadaşım annesine yakın bir yerde ev bulup ayrıldı. Şimdi çok daha huzurlu. Ha kadın hala aynı akıllanmadı ama en azından karşılıklı oturur gibi karışamıyor herşeye.

-Reklam-
+2 oy
(2,830 puan) tarafından

Malesef kayinvalide ile aynı evde yaşamak bile bir boşanma sebebi değil tckya göre. Lakin evlilik birliğinin temelden sarsıldığını kanitlarsan bunu bir boşanma sebebi ve tazminat gerekçesi olarak sunabilirsin. Aksi halde yıllardır oturduğun için bu bir boşanma sebebi sayılmıyor. 

+1 oy
(2,099 puan) tarafından

Çocuk yoksa evet boşanma sebebi 

(16 puan) tarafından
+1

Bunlar benim piskolojimi bozmuslar bacım bosanacam kararliyim

(2,429 puan) tarafından

Asla fırsat vermeyin siz ezin onu surekli

(2,429 puan) tarafından

Ben tek gidicem annen kendi gitsin diyin iyice sinir oldum 

(9,076 puan) tarafından

he ya bende kendime yapilmis gibi sinir oldum😂 bukadar ezdiremezdim heralde kendimi ben. evin yolunu biliyorum  ben kendim gder gelirim . ole ya belki canim istcek baskayerlere de ugrucam. kimene yani magaca magazaavm avm dolanacam belki

(2,429 puan) tarafından

Aşırı sinir oldum ama sizin yazılarınızı okudukça kendime geldim 😅

+1 oy
(5,859 puan) tarafından

Tabiki de olur canım 

Böyle biseye hakkın var 

(16 puan) tarafından
+1

Geçen sene ablası eşine kızdı geldi kızımla gorumcemin oğlu birbirine tat vermediler bu sene evi boyadik  her  yere avize taktik bu sefer eşimin abisi delirmiş bize bucak çekti esime  eve giremiyorum abisi yüzünde kaynimin boş evide bir kacgun kaldık orda kaynanam çocuğumu parka götürüyorum diye kavga çıkarıp esime söyledi ben orda da ayrıldım esime kiraya geçelim diyorum oda yok diyor bende son noktaya geldim bosicam bunların sorunları bitmiyor hersene birşey cikiyor

+1 oy
(6,886 puan) tarafından

Öncelikle Allah sabır versin benimki 40 dk uzak öyle tahammül yok beraber olsak katil olurdum herhalde .

Var diye biliyorum canım araştır rabbim evini gönlünü ferahlatsin 

+1 oy
(9 puan) tarafından

Bence takma evinde dur gidecek biri varsa onlar sen kal evinde

+1 oy
(5,229 puan) tarafından

Bosanacak kadar bunaldiysan, once rest cekmeyi dene derim. Ise mi cagiriyor, gitme. Kapina mi dayaniyor, acma. Eşine de, benim kendi hayatim olmayacak mibhic, kafa mi alip bi disari cikamayacak miyim, kendin al dolastir anneni de. Baktin duzelmiyor, o zaman bosanma asamasinindusun derim. 

0 oy
(2,935 puan) tarafından

Vay be beraber oturmak boşanma sebebi  sayılmadığını ogrendimbenim için katil olma sebebi gibi birşey di bu oysa ..

0 oy
(4,992 puan) tarafından

Öncelikle eşinin ailesine ve eşine rest çekmen gerek. Sınırlarını koy, pat diye geldiklerinde müsait değilim de, dışarı çıkmana karışıyorlarsa haber vermek zorunda değilim size de çık git, iş yaptırmak istiyorsa ben kendi evime zor yetişiyorum de. He bunlara rağmen düzelmez ve eşin de onları savunursa o zaman evet bence boşanma sebebidir. 

0 oy
(1,430 puan) tarafından

Allah kirada olsa kendi evinizi nasip etsin tez zamanda canım. Bende evlenince 3 ay kaldım ama ev ev üstüne olmuyor eşimi ikna ettim ailesi biraz yollamak istemedi bizi ama en sonunda kiraya geldik çok şükür rahat olduk eşimle neredeyse aram bozulacaktı bu yüzden. Bizde öyleydim bir yere giderken izin al söyle para iste çok kötüydü. Eşinle güzelce konuş canım eşin ikna olursa anca olur bu iş

0 oy
(6,238 puan) tarafından

Esin tasinmadi diye bosamasa bile mahkeme kayinvalidenin ettiklerinde esinin senin arkanda durmamasindan sebep bosanma olur yuksek ihtimal. Tabi bunu kanitlamalisin.

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 867 göst.
23 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,256 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 570 göst.
+2 oy
8 cevap 383 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,470 puan) tarafından soruldu
+3 oy
29 cevap 659 göst.
17 Nisan 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (289 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,485,589 soru

24,290,700 cevap

343,386 kullanıcı