Kaç aylıkken kestiniz hanımlar ben şuan da bıraktırma aşamasındayım
23 aylıkken biraktırdım.
İnşallah bnde bu süreci rahat atlatirim.artik değerlerim düşüyor haksız gucsuz kalıyorum
İnşallah rahat atlatırsın azaltarak birakacaksan eğer birkaç ayı bulur zaten bırakması o zamana kadar büyür de biraz.
Cnm zaten azaltarak başladım fakat benimki bağımlı gibi ya,bugün 1 saat uğraştım yatırmak için .ağladı istiyo bende vermedim.acaba günah mı böyle bilemedim ki ,kızım böyle değildi hemen bıraktı ama oğlum çok farklı ,gece sürekli uyanıyoruz
Valla onun iyiliği için yapıyosun mecbur askere gidene kadar emecek hali yok 😄
Beklerim bu çocuktan 🤣😂😂😂
17 ay ideal. sonrasi bagimlilik bebegde zor anneyede zor .uykusu yemesi herseyi duzene giriyor 17 aydan sonra mis gibi. mamayada gerek kalmaz herseyi yiyor diye artik normal insan seklinde yer icer
Benimki 15 aylık canım küçük mü sizce erkenmi davrandım ama beni çok yoruyor du artık bir şey de yemiyor birde memeyi bırakınca yemege mi düşer
normal aslinda 15 16 17 bende yazin tatile gdelim orda rahat uyutayim ugrasmim . esimin mmlekete gdicez rahat uyutayim ugrasmim diye diye uzattim yoksa bende 15 16 gibi baslardim 😂 17 aya nasip oldu
Aklı yetince pek bırakacağını düşünmedim şahsen peki kaç günde bırakır acaba sabır taşı kullanıyorum sizin bebeğiniz kaç günde bıraktı
İkisini de iki yasinda kestim.
İki yasini doldurmusti ,subat ayinda baslamistim kesmeye
Kızımın bir yaşında oğlumu da 14 aylıkken kestim ikisini de aynı tarife babaannesinde kaldılar üç gün
3 gun ayrı kalınca mı kesildiler
Evet kız hiç istemedi dönunce oğlan az zorladı çok düşkundu o memede uyuyordu
1 aylık bıraktırdim 3 buçuk aylık gece beslenmeyi kestim 4 buçuk aylık ek gıdaya başladım şuan 6 aylık olmak üzere bir mama 1 ek gida şeklinde gidiyor
Aslında en güzeli
Zorlaya zorlaya 7 ayına kadar emzirdim sonra kendisi bıraktı daha geç bırakmasını isterdim biraz erken oldu
Bende şuan bıraktırmaya çalışıyorum inşallah başarabilriiz
Allah yardımcın olsun bir kaç gün zor olur sonra alışır inşallah
Ben biraz anlam veremiyorum neden o kadar ediyorlardı zaten yararına yok cikar memeni çocuk iki çekmek diye nebileyim sanirim ben en fazla 1 yasa kadar emziririm
Aynen öyle ben yaşıyorum şuan yani kıymetini biliyorum bebeğim 9 aylık emiyo çok şükür sağlık sıkıntısı yoksa annenin emzirin
2 yaşına kadar bana sacma geliyor koca çocuk iki.emcek diye avmde ağlıyor mesela
Sen rahatligin için öyle düşünebilirsin çocuğun sağlığı daha önemli bence .bende 6 aydan sonra çok kötüydüm hamileliğimde dk deseydim al bunu doğur oluyormu öyle olmuyo dk 2 yasa kadar diyo çünkü kemik gelişimi iç organları felan bu sürede depoluyor herşeyi genede kişiden kişiye degisiyo kimide emzirmek istiyor ama sütü gelmiyo yapacak bişey yok sağlıklı olsunlar da elini tutup gene gezersin AVM'de 🤭
İki yasinda avm de meme icin aglamaz bacim o kadar cok uyaran var ki meme mi gorur gozu gotur oyun alanina vbirak 1 yasindan sonra gozleri aciliyor meme tek dayanaklari olmuyor :)
Sen öyle sen gözümle gördüm 😂
Bence en az 1 bucuk yaşa kadar verilmeli. Ben 18 aylık kestim.
Mama ek gıda anne sütü alıyordu 14 aylıkken hem gece beslenmesini hem emmeyi kendi isteğiyle bıraktı 2 yaşına kadar ek gıda mama olarak ilerledik 2 yaşına girince de mamayı bıraktı
21 aylıkken kestim. Geceleri zorladı biraz ilk haftası sonra alıştı
Sirke ile bıraktı kokusuna hiç yaklaşamadı. Ağzına dahi almak istemeden bıraktı
24 ayi doldu biraktik
16 aylikti kestiğimde. Oyun yapmaya başlamıştı gece beslenmesini kestigim için de zorlanmadım
24 aylıkken kestim
İki yaşına girdiği gün.
Büyük kizim 10 aylikken birakti. Küçük kızım 30 aylik ve hala emiyor. Biraktiramiyorum. Resmen bağımlı oldu.
İki yasa kadar hakkı var ne kadar vitaminli doğal bir besin . Ek gıdayı ömrü boyunca alacak zaten ama anne sütü en fazla 24 ay hakkı var o yüzden yemek konusunda acele etmeyin . Hiç bir besin anne sütü kadar doğal katkısız ve sağlıklı değil . Benim kızımda sadece süt icerdi . Sütten kes düzelir dediler 2 yaş hakkı dolunca kestim 6 ay nerdeyse hiç bir şey yemedi. Yemeyen yemiyor . Şimdi 5.5 yaşında hala iştahlı bir çocuk değil ama zayifta değil
30 aylıktı bu ramazan bayramında bıraktı düşündüğüm gibi zorlamadı çok şükür
Ben tam 2 yaşında kestim hepsini
Anne sütü gibisi var mı
Yok
Ben 24 aylıkken denicem olmazsa biraz daha da uzatabilirim
Rabbim vermiş süt, benim onu çocuğuma vermemem kötü olur
1,485,138 soru
24,284,709 cevap
342,964 kullanıcı