0 oy
413 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (34 puan) tarafından

Kaç aylıkken kestiniz hanımlar ben şuan da bıraktırma aşamasındayım 

29 Cevaplar

0 oy
(3,375 puan) tarafından

23 aylıkken biraktırdım. 

(908 puan) tarafından

İnşallah bnde bu süreci rahat atlatirim.artik değerlerim düşüyor haksız gucsuz kalıyorum

(3,375 puan) tarafından

İnşallah rahat atlatırsın azaltarak birakacaksan eğer birkaç ayı bulur zaten bırakması o zamana kadar büyür de biraz. 

(908 puan) tarafından

Cnm zaten azaltarak başladım fakat benimki bağımlı gibi ya,bugün 1 saat uğraştım yatırmak için .ağladı istiyo bende vermedim.acaba günah mı böyle bilemedim ki ,kızım böyle değildi hemen bıraktı ama oğlum çok farklı ,gece sürekli uyanıyoruz 

(3,375 puan) tarafından

Valla onun iyiliği için yapıyosun mecbur askere gidene kadar emecek hali yok 😄

(908 puan) tarafından

Beklerim bu çocuktan 🤣😂😂😂

-Reklam-
0 oy
(9,081 puan) tarafından

17 ay ideal. sonrasi bagimlilik bebegde zor anneyede zor .uykusu yemesi herseyi duzene giriyor 17 aydan sonra mis gibi. mamayada gerek kalmaz herseyi yiyor diye artik normal insan seklinde yer icer

(34 puan) tarafından

Benimki 15 aylık canım küçük mü sizce erkenmi davrandım ama beni çok yoruyor du artık bir şey de yemiyor birde memeyi bırakınca yemege mi düşer 

(9,081 puan) tarafından

normal aslinda 15 16 17 bende yazin tatile gdelim orda rahat uyutayim ugrasmim . esimin mmlekete gdicez rahat uyutayim ugrasmim diye diye uzattim yoksa bende 15 16 gibi baslardim 😂 17 aya nasip oldu

(34 puan) tarafından

Aklı yetince pek bırakacağını düşünmedim şahsen peki kaç günde bırakır acaba sabır taşı kullanıyorum sizin bebeğiniz kaç günde bıraktı 

0 oy
(24,038 puan) tarafından

İkisini de iki yasinda kestim. 

0 oy
tarafından

İki yasini doldurmusti ,subat ayinda baslamistim kesmeye

0 oy
(14,985 puan) tarafından

Kızımın bir yaşında oğlumu da 14 aylıkken kestim ikisini de aynı tarife babaannesinde kaldılar üç gün

(34 puan) tarafından

3 gun ayrı kalınca mı kesildiler 

(14,985 puan) tarafından

Evet kız hiç istemedi dönunce oğlan az zorladı çok düşkundu o memede uyuyordu

0 oy
(6,776 puan) tarafından

1 aylık bıraktırdim 3 buçuk aylık gece beslenmeyi kestim 4 buçuk aylık ek gıdaya başladım şuan 6 aylık olmak üzere bir mama 1 ek gida şeklinde gidiyor 

(34 puan) tarafından

Aslında en güzeli 

0 oy
(32,582 puan) tarafından

Zorlaya zorlaya 7 ayına kadar emzirdim sonra kendisi bıraktı daha geç bırakmasını isterdim biraz erken oldu 

(34 puan) tarafından

Bende şuan bıraktırmaya çalışıyorum inşallah başarabilriiz

(32,582 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun bir kaç gün zor olur sonra alışır inşallah 

0 oy
(5,132 puan) tarafından

Ben biraz anlam veremiyorum neden o kadar ediyorlardı zaten yararına yok cikar memeni çocuk iki çekmek diye nebileyim sanirim ben en fazla 1 yasa kadar emziririm

tarafından

Aynen öyle ben yaşıyorum şuan yani kıymetini biliyorum bebeğim 9 aylık emiyo çok şükür sağlık sıkıntısı yoksa annenin emzirin 

(5,132 puan) tarafından

2 yaşına kadar bana sacma geliyor koca çocuk iki.emcek diye avmde ağlıyor mesela

tarafından

Sen rahatligin için öyle düşünebilirsin çocuğun sağlığı daha önemli bence .bende 6 aydan sonra çok kötüydüm hamileliğimde dk deseydim al bunu doğur oluyormu öyle olmuyo dk 2 yasa kadar diyo çünkü kemik gelişimi iç organları felan bu sürede depoluyor herşeyi genede kişiden kişiye degisiyo kimide emzirmek istiyor ama sütü gelmiyo yapacak bişey yok sağlıklı olsunlar da elini tutup gene gezersin AVM'de 🤭

tarafından

İki yasinda avm de meme icin aglamaz bacim o kadar cok uyaran var ki meme mi gorur gozu gotur oyun alanina vbirak 1 yasindan sonra gozleri aciliyor meme tek dayanaklari olmuyor :)

(5,132 puan) tarafından

Sen öyle sen gözümle gördüm 😂

0 oy
(2,003 puan) tarafından

Bence en az 1 bucuk yaşa kadar verilmeli. Ben 18 aylık kestim. 

0 oy
(2,017 puan) tarafından

Mama ek gıda anne sütü alıyordu 14 aylıkken hem gece beslenmesini hem emmeyi kendi isteğiyle bıraktı 2 yaşına kadar ek gıda mama olarak ilerledik 2 yaşına girince de mamayı bıraktı 

0 oy
(5,837 puan) tarafından

21 aylıkken kestim. Geceleri zorladı biraz ilk haftası sonra alıştı 

Sirke ile bıraktı kokusuna hiç yaklaşamadı. Ağzına dahi almak istemeden bıraktı 

0 oy
(6,385 puan) tarafından

24 ayi doldu biraktik

0 oy
(14,948 puan) tarafından

16 aylikti kestiğimde.  Oyun yapmaya başlamıştı gece beslenmesini kestigim için de zorlanmadım 

0 oy
tarafından

24 aylıkken kestim 

0 oy
tarafından

İki yaşına girdiği gün.

0 oy
(17,554 puan) tarafından

Büyük kizim 10 aylikken birakti. Küçük kızım 30 aylik ve hala emiyor. Biraktiramiyorum. Resmen bağımlı oldu. 

0 oy
(8,427 puan) tarafından

İki yasa kadar hakkı var ne kadar vitaminli doğal bir besin . Ek gıdayı ömrü boyunca alacak zaten ama anne sütü en fazla 24 ay hakkı var o yüzden yemek konusunda acele etmeyin . Hiç bir besin anne sütü kadar doğal katkısız ve sağlıklı değil . Benim kızımda sadece süt icerdi . Sütten kes düzelir dediler 2 yaş hakkı dolunca kestim 6 ay nerdeyse hiç bir şey yemedi. Yemeyen yemiyor . Şimdi 5.5 yaşında hala iştahlı bir çocuk değil ama zayifta değil 

0 oy
(397 puan) tarafından

30 aylıktı bu ramazan bayramında bıraktı düşündüğüm gibi zorlamadı çok şükür 

0 oy
(28,604 puan) tarafından

Ben tam 2 yaşında kestim hepsini 

0 oy
(7,990 puan) tarafından

Anne sütü gibisi var mı

Yok

Ben 24 aylıkken denicem olmazsa biraz daha da uzatabilirim

Rabbim vermiş süt, benim onu çocuğuma vermemem kötü olur 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 435 göst.
25 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 248 göst.
12 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Aydan YILDIZ (861 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 228 göst.
4 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Dilinniii (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 432 göst.

Kategoriler

1,485,138 soru

24,284,709 cevap

342,964 kullanıcı